GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.779
- Πόντοι
- 32.165
Καταλαβαινεις οτι αμα βγουμε και τα πουμε δημοσια θα υπαρξει θεμα στις κοπελες ετσι?Ποιες ρε παιδιά; Πείτε και σε μας να ξέρουμε
Καταλαβαινεις οτι αμα βγουμε και τα πουμε δημοσια θα υπαρξει θεμα στις κοπελες ετσι?Ποιες ρε παιδιά; Πείτε και σε μας να ξέρουμε
Αν όντως ξέρεις και είσαι σίγουρος ότι ησχυει αυτό ,πρέπει να αναφέρεις ποιες η ποια .Καταλαβαινεις οτι αμα βγουμε και τα πουμε δημοσια θα υπαρξει θεμα στις κοπελες ετσι?
Σε μπριζωσα τωρα εσενα ε ?Αν όντως ξέρεις και είσαι σίγουρος ότι ησχυει αυτό ,πρέπει να αναφέρεις ποιες η ποια .
Δεν νομίζω να είναι πολιτική του μαγαζιού να δουλεύει με ένα τέτοιο πρόγραμμα,έτσι δίνεις και προειδοποίηση να αλλάξει αυτό .
Από κει και πέρα αόριστα δεν μπορείς να βγαίνεις και να μπριζονεις τον κόσμο
Στείλε μου σε πμ τοτεΚαταλαβαινεις οτι αμα βγουμε και τα πουμε δημοσια θα υπαρξει θεμα στις κοπελες ετσι?
Όχι εμένα αλλά μέχρι αύριο θα γεμίσει το θρεντ ερωτήσεις ! Τύπου πήγα με την τάδε λες να κόλλησα τπτ;...Σε μπριζωσα τωρα εσενα ε ?
Οτι θελω θα κανω.
![]()
![]()
![]()
Το εννοούσε λέμε 100% σίγουρο....Εγώ πάντως διευκρίνισα ότι μπορεί να με ψαρωνε, δεν είμαι σίγουρος ότι το εννοούσε
Για τη Ραισα μιλάτε; Μου εξιταρατε την περιέργεια και λέω να της τον δώσω απόψεΕγώ την πέτυχα και στο τελευταίο! 2 γαμησια που την έριξα μέσα στο καλοκαίρι στο τελευταίο ηταν
Δεν είναι θέμα μαγαζιού... είναι προσωπικά κάποιες κοπέλες με μόνιμους πελάτες με έξτρα λεφτά ίσως, το κάνουν χωρίς προφυλακτικό δεν χρειάζονται άλλες ερωτήσεις... τέλος αυτό το θέμα μην τα ξαναλέμεΑν όντως ξέρεις και είσαι σίγουρος ότι ησχυει αυτό ,πρέπει να αναφέρεις ποιες η ποια .
Δεν νομίζω να είναι πολιτική του μαγαζιού να δουλεύει με ένα τέτοιο πρόγραμμα,έτσι δίνεις και προειδοποίηση να αλλάξει αυτό .
Από κει και πέρα αόριστα δεν μπορείς να βγαίνεις και να μπριζονεις τον κόσμο
Δεν το ειπα ακριβολογώντας! Εννοούσα οτι και με 10 είναι ένα καλό ποσό! Αλλά συμφωνώ οτι σίγουρα είναι περισσότεροι.μου εχει πει οτι σε μια μερα ειχε παρει 30 πελατες. οποτε το 10 που ειπες πεφτει πολυ εξω.
Ναι για αυτήν! Να της τον δώσεις μια χαρά είναι και τιμάει το μεροκάματο! Βάλτην ανάσκελα να την γαμας και να σε κοιτάει στα μάτιαΓια τη Ραισα μιλάτε; Μου εξιταρατε την περιέργεια και λέω να της τον δώσω απόψε
Νομίζω ότι καλό θα ήταν να μας πεις ποια είναι ώστε να την αποφύγουμε...Εγώ πάντως διευκρίνισα ότι μπορεί να με ψαρωνε, δεν είμαι σίγουρος ότι το εννοούσε
Αυτό λέω και εγώ. Αλλά απάντηση δεν δίνει κανένας .Νομίζω ότι καλό θα ήταν να μας πεις ποια είναι ώστε να την αποφύγουμε...
Νομίζω ότι καλό θα ήταν να μας πεις ποια είναι ώστε να την αποφύγουμε...
Νομίζω ότι καλό θα ήταν να μας πεις ποια είναι ώστε να την αποφύγουμε...
Να την αποφυγουμε ή να πανε απο αυριο και να της ζητανε ακαποτο γαμισι, ειναι λεπτο το θεμα... γιατι υπαρχουν κατι γκαζοταναλιες εκει εξω αλλο πραμα.... ο αλλος, μου ελεγε πουτανα, οτι την ειχε στα 4αρα και προσπαθουσε με τα νυχια του να κανει ζημια και να σκισει την καποτα....Νομίζω ότι καλό θα ήταν να μας πεις ποια είναι ώστε να την αποφύγουμε...
πλάκα μας κάνεις ρε αγόρι....το κορίτσι είναι δύναμη...!!Πήγα ειδα τη Ραισα, αλλά τελικά δε μου έκανε κλικ. Συμπαθητική φάτσα, ωραία τα πλαστικά βυζιά, αλλά ρε φίλε ο κωλος ήταν πλάκα, σαν αντρικός... Δε με έφτιαξε και έφυγα. Το θέμα είναι γυρνάς σπίτι η υπάρχει κάτι άλλο ωραίο τώρα να δουλεύει..?
Μπα φίλε αν δε με φτιάξει κάτι στο μάτι τέλος. Τα κράτησα να το δώσω σε μια από αυτές που μαρεσουν. Κατέληξα σε κωλομπαροτσαρκα χθεςπλάκα μας κάνεις ρε αγόρι....το κορίτσι είναι δύναμη...!!
Πάνε σπάστην τα παϊδια, δε θα κτλβει τίποτα....σκύλαρος είναι!!!
Οσο να ναι εχουμε σηκωμαρες πρωι πρωι.Mε χαρα βλεπω μεγαλο ονομα να ξεκινα πρωι,πρωι,ελπιζοντας οτι θα ακολουθησουν και τα υπολοιπα μαγαζια,γιατι σαν το πρωινο γαμησι δεν εχει.Ακομη θυμαμαι τη Μαρινα την Πολωνεζα στην Προμηθεως στο βαρδαρη που ξεκινουσε απο τις 7.30,αρχες του 2000.Αξεχαστα πρωινα γεματα νοσταλγια......