SKG-2-ALARGAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2022
- Like
- 766
- Πόντοι
- 81
Τι απαραδεκτο post ειναι αυτο ρε συ; Εδω δεν ειμαστε νταβαδες και πουλαμε προλογο εδω βοηθαμε ο ενας τον αλλο.και εχει δικαιο το παιδι παραπανω οταν γραφεις ''Η αδρεναλινη να ανεβαινει και τα ηδονικα κορμια να σιγοτριβονται'' νουβελα γραφεις ρε φιλε;
Εδω μπαινεις και λες 'μου επιασε τον πουτσο και μου τον επαιζε''
''δεν μου επιασε τπτ τζαμπα λεφτα''
τι ''ηδονικα κορμια'' και βλακειες, σε forum για μοναχικες γυναικες γραφεις;; χαχαχαααχαχ ρε τον τυπο καμακι κανει εδω μεσα να ριξει κανεναν στο κρεβατι
Οταν ανεβαζειs ενα pοst και ο καθεναs εδω μπενει και σε κανει κακοπροερετα μια καυστικη κριτικη σε χλεβαζει για τον τροπο που γραφειs τον τροπο που εκφραζειs την εμπειρια σου στον χωρο ..... τον ενοχλει ακομη και το Νic name σου ..........σου λεει οτι λεs ''μκλ'' ''αρλουμπεs'' και οτι στηνειs pοst-καμακι για να ψαρευειs ερωτικουs συντροφουs εδω ......τοτε γαματο και αστω φιλε μου .......εγω δεν επισυναψα κριτικη σε κανεναν απλα αντεδρασα και ανταπεδοσα.... και νομιζω οτι υπαρχουν και σωστα ατομα που αν διαβασουν οτι υποθηκε θα καταλαβουν γιααυτο εδωσα και ενα τελοs για να μηνει εκει .........Και δίκιο να έχεις, το χάνεις με τον τρόπο σου. Εντελώς φιλικά στο λέω
Τελευταία τροποποίηση: