Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.937
- Πόντοι
- 7.636
Έτσι να μας φτιάχνεις!!!....σας καυλωνω και μ αρέσει αγόρι...!!!!
Έτσι να μας φτιάχνεις!!!....σας καυλωνω και μ αρέσει αγόρι...!!!!
Η Απόλυτη καύλα στο κρεβάτιΚαλημέρα στ αγορια μου..![]()
![]()
Με τέτοια κορμαρα που έχεις ματιά μου, ότι και να βάλεις, είσαι μουναρα.. γουστάρω πολύ την από πάνω φωτο με το στριγκακι σου.. δείξε μας και κάνα ωραίο μαύρο φορεματάκι όμως..Καλησπέρα στ αγόρια τα μεσημεριανά...!!
![]()
Δεν χαλάω χατίριαΜε τέτοια κορμαρα που έχεις ματιά μου, ότι και να βάλεις, είσαι μουναρα.. γουστάρω πολύ την από πάνω φωτο με το στριγκακι σου.. δείξε μας και κάνα ωραίο μαύρο φορεματάκι όμως..![]()
Η Απόλυτη καύλα στο κρεβάτι
Έτσι να μας φτιάχνεις!!!
Την Καλησπερα και απο εμας.....Καλημέρα στ αγορια μου..![]()
![]()
.........Καλησπέρα στ αγόρια τα μεσημεριανά...!!
![]()
ετσι...ετσι.....τα ισοπεδωσαμε ολα.....Τσοντα...Μοδα...ενα.....Δεν χαλάω χατίρια
(Όχι σημερινή φυσικά, πιο παλιά)
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Που είσαι εσύ.. ;;;μας έλειψες....Την Καλησπερα και απο εμας.....
Μην το τρομάξεις το μικρο!!!!Θε το ξεζουμισω το μωρο η μιλφαρα...![]()
Eδω ειμαι αγαπητη νηματοθετη.....παρακολουθω διακριτικος τα γεγονοτα και παρεμβαινω οπως τωρα......Που είσαι εσύ.. ;;;μας έλειψες....
Υπαρχει φιλε, η jo μαςΩωωω να σου γαμησω!!! Να φανταστώ δεν υπάρχει τιποτα μέσα απ' το φόρεμα....
Ααα, νομιζαμε πως κανεις διαχωρισμους,Εσύ καλε είσαι αρνάκι γάλακτος Χαχαχαχα!!!
Εγώ πολυυυ μεγαλύτερη σου....αλλά μ αρέσουν και τα πιπινακια, δεν κάνω διαχωρισμούς
Καλώς ήρθες λοιπόν και καλές εξερευνήσεις στον κόσμο του bou...
ΘεόςEδω ειμαι αγαπητη νηματοθετη.....παρακολουθω διακριτικος τα γεγονοτα και παρεμβαινω οπως τωρα......
.....τωωωωωωρα, παει αυτο! 14 γραφτηκε, 15 μπηκε τελευταια φορα στο σαιτ!Μην το τρομάξεις το μικρο!!!!![]()
![]()
Λες να το αποτελειωσε ;.....τωωωωωωρα, παει αυτο! 14 γραφτηκε, 15 μπηκε τελευταια φορα στο σαιτ!
![]()
Το ξερά, τα είδα και χάρηκα πολύ, αλλά δικαιολογημενα γκρινιάζω...Γκρινιάρη σύζυγε, μόλις έβαλα φωτο βυζάκια !!
![]()
Γύρνα και από μπροστά να δούμε τι ωραίο σου φορεματάκι!!!Καλησπέρα στ αγόρια τα μεσημεριανά...!!
![]()