Jason Lee Son
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 686
- Πόντοι
- 361
Απόγευμα, δε θυμάμαι ακριβώς, 8 περίπου.Τι ώρα ρε φίλε?
Μια η ώρα που ήμουν εκεί το φως ήταν κλειστό.
Απόγευμα, δε θυμάμαι ακριβώς, 8 περίπου.Τι ώρα ρε φίλε?
Μια η ώρα που ήμουν εκεί το φως ήταν κλειστό.
Πολλά μιλφ πιάνουν νωρίς δουλειά,από τις 9,οι μικρές 10 και μετά.Καλημερα οι βάρδιες στο μεταξουργείο πρωί τι ώρα ξεκινάνε ;
φιλε μου μακαρι να το κανανε ολες αυτο.Στο Ι44 ( τέρμα αριστερά) υπάρχει μια απαράδεκτη κορασιδα η Κάτια, που επιλέγει με ποιόν πελάτη θα μπει και με ποιόν όχι. Ας της πει κάποιος ότι με αυτή την νοοτροπία, θα καταλήξει να καθαρίζει σκάλες.
Συμφωνώφιλε μου μακαρι να το κανανε ολες αυτο.
δε θα ειχαμε τα γνωστα ευτραπελα και απο τις δυο πλευρες, ο καθενας θα πηγαινε στο παγκο του και ολα θα ηταν αγγελικα, χωρις να τρωμε στη μαπα τις πιθανες μανουρες του προηγουμενου.
Καμια σχεση αγαπητέOι πρώτοι που θέλετε απόρριψη είστε εσείς ρε ναυάγια που κοιτάτε το μουνί εκτός μπουρδέλου μόνο με κυάλια...
Γράφετε σαν να είστε υπέρμαχοι γενικώς των απορρίψεων και αυτών που είναι σωστοί , καθαροί και ευγενικοί έτσι φάνηκε να απαντάτε ..γιατί ήμουν και γω όπως έχω γράψει ένας από αυτούς χθες που δεν είχε δώσει ποτέ αφορμή...από ότι φαίνεται εσείς είσαστε τα αγαπητά στανταράκια που σαν στραγγίζουν τις τσέπες και οι πυρφόροι των πουτάνων ...Καμια σχεση αγαπητέ
Οπως σημείωσα σε λογικα πλαίσια να γίνεται η απόρριψης
Δεν εχω πρόβλημα να εχει γαμήσει πακιστανός η ιρακινός πριν απο εμενα
Το πρόβλημα το εχω συναντήσει οταν βλέπω ανθρώπους με εμφανή έλειψη υγιεινής να βγαίνουν απ τα δωματια.. Αυτο και μονο αποτελεί παράγοντα για να αποχωρήσω απο τον οικο.
Δεν χάνεις και τίποτα,θεία της διπλανής πόρτας,για πακιά καλή είναι.Περιμένω 1:30 ώρα να ανοίξει το Ιάσωνος 1β η 1Γ για την περιβόητη Λίλιαν αλλά είναι κλειστό …
Πήγαινε στις 1200 για να είσαι σίγουρος, νωρίτερα τα περισσότερα είναι κλειστάΚαλημερα οι βάρδιες στο μεταξουργείο πρωί τι ώρα ξεκινάνε ;
Δηλαδή έχει συμβεί και σε εσένα αυτό?φιλε μου μακαρι να το κανανε ολες αυτο.
δε θα ειχαμε τα γνωστα ευτραπελα και απο τις δυο πλευρες, ο καθενας θα πηγαινε στο παγκο του και ολα θα ηταν αγγελικα, χωρις να τρωμε στη μαπα τις πιθανες μανουρες του προηγουμενου.
οχι, αλλα το εχω ακουσει και απο αλλους.Δηλαδή έχει συμβεί και σε εσένα αυτό?
ναι είναι παλια καραβανα απο φυλης και μεταξουργειο την ειχα παρει κάποτε πριν χρονια, συμπαθητικηΜια Ρόζα ψιλό ασιατισσα μιλφ στο Αλκιβιάδου 16 γ έχει κανείς άποψη?