konsolasg3
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 54
- Like
- 2.369
- Πόντοι
- 4.461
Απαντούν και στο viber, η Κατερίνα είναι πολύ ευγενική!δεν υπάρχουν κουδούνια......παίρνεις τηλέφωνο και σου ανοίγουν...
Απαντούν και στο viber, η Κατερίνα είναι πολύ ευγενική!δεν υπάρχουν κουδούνια......παίρνεις τηλέφωνο και σου ανοίγουν...
Αυτή είναι, πολύ καλές υπηρεσίες, αν δεν έχεις πρόβλημα με το σώμα.Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει για μια βικτωρια που ειπωθηκε στο σουλιου 4 αν είναι η αλινα από το εθναρχου με το μεγάλο στήθος; Είχα πάει πριν κλείσει γι καλοκαίρι αλλά δεν την είχα προλάβει.
Όχι ίσα ίσα που γι αυτό ενδιαφέρομαι! Έχω διαβάσει καλές κριτικές! Οποίος μπορεί το τηλ η ένα νήμα που μπορώ να το βρωΑυτή είναι, πολύ καλές υπηρεσίες, αν δεν έχεις πρόβλημα με το σώμα.
XO vip massageΌχι ίσα ίσα που γι αυτό ενδιαφέρομαι! Έχω διαβάσει καλές κριτικές! Οποίος μπορεί το τηλ η ένα νήμα που μπορώ να το βρω
αυτο ακριβώς θα επρεπε να το πεις και στη σερίφισσαΠερασμα την Πεμπτη το απογευμα απο 3ης Σεπτεμβριου 59.
3 μεγαλοκοπελες -Σκετη απογοητευση, αφου στο τελος μου λεει η σεριφισα ,
"Καλα, μα καμια δεν σ'αρεσει;" της απαντησα ευγενικα
"μπα, οχι"
Προτεινεται μονο για παρα πολυ μερακληδες(απο θεμα εμφανισης)

ναι και ;;; Καταλαβες τωρα γιατι στο νήμα της Αριάδνης σε λέω ότι είσαι γίδι και αγαπούλης;Παιδιά, καλησπέρα. Έχω πάει πρόσφατα στην olotropiki,σχεδόν τα ίδια σταθερά κορίτσια με κάτι νέες αφίξεις όχι πολύ σπουδαίες. Οι παλιές καλυτερες
Βρε μαλακα ασχετε... Όταν εγω πηγαινα για μασαζ εσυ επαιζες το πουλακι σου...Αν δε ξέρεις την olotropiki μάλλον είσαι νέος στο άθλημα μασαζ. Δεν θα κάνω διαφήμιση στο μαγαζί. Αν πας στο search και διαβάσεις για το μαγαζί τα έχουν πει όλα και πιο παλιοί. Γράφω λοιπόν ότι δεν έχουν αλλάξει πολλά απλά έχουν έρθει κάποιες μετριες
ασε τους αλλους... εγω εσενα ρωταω.. για την ολοτροπικηΌλοι οι άλλοι που εχουν γράψει 59 σελίδες για βασ.σοφιας 66 έχουν γράψει κριτική?
να ρωτησω τη σεντρα;;; σιγα να μη ρωτησω και το σημαιάκι του κόρνερ.Στο ολοτροπικη μπορείς να με ρωτήσεις(τεσταρεις οτι θες) και να σου πω για Ερρίκα,μιχαελα, και χαρά ότι θες για κάθε σχεδόν πόντο του κορμιού τους , μπορείς και Δευτέρα πρωί να πάρεις και να ρωτήσεις την σέντρα αν πάω συχνότατα στο μαγαζί.για την ιστορία αφού θες να γράψω κριτική,θα πω τα γνωστά ακριβό μαγαζί, 80 το μισάωρο με κορίτσια δημόσιους υπαλλήλους , με πολύ λίγες παροχές αλλά για μένα είναι πολύ όμορφες ειδικά αυτές οι τρεις.

Οφείλω να το παραδεχτώ ότι εχεις γρήγορη εξέλιξη... οσονούπω θα κερδίσεις και άλλους τίτλους τιμήςΕπίσης μετά το αγαπούλης, γίδι πλέον ειμαιι και μαλακας, μαλακισμενο και ασχετος, για τον κύριο περαματιωτη
τοτε να μην ενοχλήσε που σε βρίζω.. κάθε άνθρωπος εκφράζεται διαφορετικάΔεν έχω σκοπό να γράψω ότι θες...κάθε άνθρωπος εκφράζεται διαφορετικά