al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 294
- Like
- 11.020
- Πόντοι
- 15.355
Ε δες λίγο στο άλλο σάιτ έχει φωτογραφίες τηςδε ρωτησα καν πως τη λενε..εφυγα οπως εκανε ο Κωνσταντινου στο the kopanoi...αγοραρεεεε χελι
Ε δες λίγο στο άλλο σάιτ έχει φωτογραφίες τηςδε ρωτησα καν πως τη λενε..εφυγα οπως εκανε ο Κωνσταντινου στο the kopanoi...αγοραρεεεε χελι
Πάντως στο fb όλο ταξιδάκια βλέπω... όλο έρωτες.... κάτι αμπελοφιλοσοφιες για τη ζωή...Καλησπέρα! Η Ναταλι δουλεύει ακόμα στην Π.Ερημίτη ή σταμάτησε? Για την milf λέω που έβαλε και στήθος τελευταία, ξανθιά με καρέ μαλλί
Έχεις και το fb της φίλε μου ;Πάντως στο fb όλο ταξιδάκια βλέπω... όλο έρωτες.... κάτι αμπελοφιλοσοφιες για τη ζωή...
Φοβάμαι πως το χάνουμε το κορμί...
Κάνει διακοπές στην Σαντορίνη αν σε ενδιαφέρει!Καλησπέρα! Η Ναταλι δουλεύει ακόμα στην Π.Ερημίτη ή σταμάτησε? Για την milf λέω που έβαλε και στήθος τελευταία, ξανθιά με καρέ μαλλί

Μορη γαμιολα όλα τα ξέρειςΚάνει διακοπές στην Σαντορίνη αν σε ενδιαφέρει!![]()

Η μεθοδολογία είναι απλή...οι τσατσαδες δεν είναι και οι εξυπνότερες γυναίκες στον κόσμο.Αν λοιπόν ξετρυπωσεις μια τσατσά στο fb είναι σίγουρο ότι έχει ανοιχτή τη λίστα φίλων της... οπότε αμέσως έχεις βρει τις μισές ιερόδουλες της ΘεσσαλονίκηςΈχεις και το fb της φίλε μου ;
Πλήρης ενημέρωση!
δε ρωτησα καν πως τη λενε..εφυγα οπως εκανε ο Κωνσταντινου στο the kopanoi...αγοραρεεεε χελι
Πάντως τα κορίτσια του χώρου έχουν δικιά τους τσέπη....χρηματοδοτες ειμαστε ΟΛΟΙ...Άρα πρέπει να χαιρόμαστε όταν περνάνε αυτες καλα.Πάντως στο fb όλο ταξιδάκια βλέπω... όλο έρωτες.... κάτι αμπελοφιλοσοφιες για τη ζωή...
Φοβάμαι πως το χάνουμε το κορμί...
Εννοείται να περνάνε καλά... αλλά μόνες τους χωρίς ενοχλητικούς εραστές...Πάντως τα κορίτσια του χώρου έχουν δικιά τους τσέπη....χρηματοδοτες ειμαστε ΟΛΟΙ...Άρα πρέπει να χαιρόμαστε όταν περνάνε αυτες καλα.
να και οι ζήλιεςΕννοείται να περνάνε καλά... αλλά μόνες τους χωρίς ενοχλητικούς εραστές...
Αφού έχουν όλους εμάς,τι τους θέλουν τους εραστές??

!!! Οι ''πρόσκοποι'' καλύπτουν και άλλες ανάγκες , όχι μόνο σεξΕμένα έτσι με συστήθηκε η κορασίδα, απο Αθήνα. Δεν μου έδειξε και πιστοποιητικό γέννησης βέβαια, όσο για τα ελληνικά της τα μιλάει καθαρά. Γύφτισσα δεν πιστεύω φιλαράκι αλλά έχει στενό μουνάκι και είναι καλή ψωλογλύφτισσα!η Λυδια αθηναια? για τσιγγανογυφτοαλβανιδα την εκοψα εγω απο κανα δενδροποταμο.

Μαν αυτο δουλευει οντως.??? Ποσα δινει.???Ε δες λίγο στο άλλο σάιτ έχει φωτογραφίες της

ναι ρε αδερφε καταλαβα. αλλα απεναντι απο τα τριδυμα ειπες, τα τριδυμα ειναι μυλοΓια εποχές Βαρδάρη μιλάμε δεν υπάρχει πλέον ,μάλλον θα είναι και αυτό κινεζικό
Τα οριτζιναλ τρυδιμα ηταν (καποτε) στο βραρδαρη...ναι ρε αδερφε καταλαβα. αλλα απεναντι απο τα τριδυμα ειπες, τα τριδυμα ειναι μυλο
ποια ηταν αυτα και ποιο το ανορθογραφο; ποια λεξη ηταν ανορθογραφη;Τα οριτζιναλ τρυδιμα ηταν (καποτε) στο βραρδαρη...
Έχω τύχει στα ορίτζιναλ Βερόνικα ,Ήρα , Μιρέλα...Τα οριτζιναλ τρυδιμα ηταν (καποτε) στο βραρδαρη...
Είναι σαν το Δημόσιο....τίποτα δεν είναι σαν το σίγουρο!Εννοείται να περνάνε καλά... αλλά μόνες τους χωρίς ενοχλητικούς εραστές...
Αφού έχουν όλους εμάς,τι τους θέλουν τους εραστές??
Τυπε σκαλιζεις ο παρελθον και ανοιγεις ''αναμνησεις'' που πονανε.!!!ποια ηταν αυτα και ποιο το ανορθογραφο; ποια λεξη ηταν ανορθογραφη;

Και έχει και καιρό που δουλεύει... σίγουρα έχει κάνα χρόνο που την είδαΜαν αυτο δουλευει οντως.??? Ποσα δινει.???![]()
απαντησε ο φιλος για ποιο λογο λεγοταν ανορθογραφο. στην πορτα δε γραφοταν σωστα η οδος δηλαδη σαπφους αλλα σαφους αν θυμαμαι καλα.για την ιστορια ενα κλασικο μπουρδελακι του βαρδαριου με 3 δωματια και χτιστα κρεβατια.λιγο πριν κλεισει ειχε ανακαινηστει .εκει ειχα κανει τα καλυτερα γαμησια με την μαριαννα.δε ξερω ποσα καταθεσεις και χρηματα της ειχα αφησει.ποια ηταν αυτα και ποιο το ανορθογραφο; ποια λεξη ηταν ανορθογραφη;