Διαγραμμένο μέλος 169701
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.440
- Πόντοι
- 491
Δικη μου ειναι αγαπηυε gagarin,Αν και θεωρώ υπερβολικό το διθύραμβο γι αυτό το μαγαζί κι αυτές τις κοπέλες, τεράστιο like για την τελευταία σου πρόταση. Δεν θα μπορούσες να το θέσεις καλύτερα. Δεν ξέρω αν είναι δική σου ατάκα ή αν την είχε γράψει/πει άλλος, αλλά respect.
O καθενας αποφασιζει συμφωνα με τα γουστα του αγαπητε,οσα "παραπλανητικα"και να διαβασει απο τον οποιονδηποτε,.Σιγά εντάξει ..σκουπίσου λίγο ,θα πέσουμε από τα σάλια .
Όλα καλά αυτά που λες ..αλλά μην παραπλανείς τον κόσμο και εσύ και ο προηγούμενος .
Κάτω από 30 χρόνων δεν είναι η Βερόνικα ,μπορεί και οριακά να είναι στα 30 .
Και εγώ έχω περάσει καλά στα Βένους ,αλλά ούτε μοντέλα είναι τα κορίτσια ούτε πιτσιρίκες .
Υπηρεσίες δεν είχα παράπονο εξάλλου στα 30 ευρώ παίρνεις και αυτό που αντιστοιχεί,απλό καλό πρόγραμμα.
Αλλά μην τα ξεφτιλιζετε όλα .
Μιλάτε για μοντέλα και μετά τρέχει ο κόσμος και το βράδυ θα σας μπινελικιαζει
,Αν και θεωρώ υπερβολικό το διθύραμβο γι αυτό το μαγαζί κι αυτές τις κοπέλες, τεράστιο like για την τελευταία σου πρόταση. Δεν θα μπορούσες να το θέσεις καλύτερα. Δεν ξέρω αν είναι δική σου ατάκα ή αν την είχε γράψει/πει άλλος, αλλά respect.
Αν και θεωρώ υπερβολικό το διθύραμβο γι αυτό το μαγαζί κι αυτές τις κοπέλες, τεράστιο like για την τελευταία σου πρόταση. Δεν θα μπορούσες να το θέσεις καλύτερα. Δεν ξέρω αν είναι δική σου ατάκα ή αν την είχε γράψει/πει άλλος, αλλά respect.