- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 174
- Like
- 120.511
- Πόντοι
- 97.923
Διάβασε την κριτική για σιδεράκια δεν λέει χαχαχα εγώ ρώτησα εάν διάβασα καλά χαχαδυο τρεις μέρες έλειψα κι έγινε μουνί το νήμα
ο κλωνάριος ανέβασε την πίεση του αναπούρνα
ο αναπούρνας θυμήθηκε ότι κάποτε είχε κάνει νταλικιέρης και έβρισε αναλόγως
ο αίολος θέλει να βάλει σιδεράκια
ο άρηςκάτι, ο θοντκάτι (και κάτι άλλοι) ψάχνουν με αγωνία το τηλέφωνο
ο προπονητής502 κάνει τον κλουζώ και ψάχνει που εξαφανίστηκε το κορίτσι
σφαγή![]()
καλησπερα μωρακι μπορεις να μου πεις το τηλ σου ?? ευχαριστω![]()
...Μαριλενα...
Καλησπέρα σας, ονομάζομαι Μαριλενα, είμαι μια γλυκιά όμορφη Ελληνίδα 26 ετών, με διακρίνει η σεξουαλικότητα μου και το πάθος μου σα γυναίκα, είμαι αρκετά ζέστη φωτιά θα έλεγα και παθιαρα, μπορώ να προσφέρω αξέχαστες ερωτικες στιγμές ζεστασιάς λες και είμαι η γυναίκα σου και ακόμα παραπάνω...kanesex.com
Αυτή είναι η αγγελία μου
Φωνή βοώντος εν τη ερήμω, το χάσαμε το κορίτσι πατριώτη!Κανένα νέο από το κορίτσι υπάρχει??
αλλου χαλασε η δουλεια αν χαλασε...Μετα απορούν γιατι δινουν σε π.μ το τον αριθμο τηλ που και εκει πρεπει να γινει σωστη επιλογη
επαιξε ρολο και αυτο μεσα στα αλλααλλου χαλασε η δουλεια αν χαλασε...![]()
![]()
![]()
τώρα καταλαβαίνεις τι λες?Μετα απορούν γιατι δινουν σε π.μ το τον αριθμο τηλ που και εκει πρεπει να γινει σωστη επιλογη
θα τα βρουν μεταξυ τους ...επαιξε ρολο και αυτο μεσα στα αλλα
πουτσιλα παιχτη μου, πουτσιλα μονοΕπ! Τι εχουμε εδω ? Κατρινοκατασταση???

για πε και σε μας τους χαζούς...μια χαρα καταλαβαινω
Το θυμασαι εε???πουτσιλα παιχτη μου, πουτσιλα μονο![]()
πως να ξεχαστει τετοιο γελιο ?Το θυμασαι εε???
![]()
![]()
![]()
![]()
Παντως απ οτι προλαβα να διαβασω η κοπελα εκανε μονο ενα ραντεβου.

ειπαμε υπαρχουν και μαλάκες...Δεν εγραψα οτι εισαι χαζος ουτε σε θεωρω αλλα αν η αλλη εχει τηλ για να κλεινει ραντεβου και πλακωνουν οι ψωλεσ τα ακαποτα και τα καυλαντισματα γαμησετα και αφησετα αν ημουν στην θεση τησ θα αλλαζα αριθμο