ειμαι τοσο ιπποτικος και ευγενης που μπλοκαρα με το σχολιο σας.Σχωρα με ρε φίλε...
Εγώ πουτανες γαμαω...
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ειμαι τοσο ιπποτικος και ευγενης που μπλοκαρα με το σχολιο σας.Σχωρα με ρε φίλε...
Εγώ πουτανες γαμαω...
Μόλις σου πει έρωτα μου...ειμαι τοσο ιπποτικος και ευγενης που μπλοκαρα με το σχολιο σας.
της εγινε σχολιο για τιμη και οχι δεν εχει τοσο. υπολογιζω στο 150αρι μιας και ειναι της μοδας. εχω στειλει μηνυμα να μαθω. καμια προβλεψη?Μόλις σου πει έρωτα μου...
200/1h 300/2h
Θα ξεμπλοκαρεις...
ρεαλιστικο,μ'αρεσει100ευρω ....160..2 ώρες ....χωρίς πίσω κίνηση....
με την πισω κινηση παει x2 ...?100ευρω ....160..2 ώρες ....χωρίς πίσω κίνηση....
Μην δίνεται ιδέες...100ευρω ....160..2 ώρες ....χωρίς πίσω κίνηση....
Με αυτές τις νέες μόδες δεν ξέρεις από πού θα σου ρθειτης εγινε σχολιο για τιμη και οχι δεν εχει τοσο. υπολογιζω στο 150αρι μιας και ειναι της μοδας. εχω στειλει μηνυμα να μαθω. καμια προβλεψη?
Αφού ρε τύπε το 90% της 100% εδώ μέσα ανήκουν στη κατηγορία the Bakouror!!!Έχω ταξιδέψει σε 11 χώρες, μέχρι στιγμής. Τέτοια λιγουριά, τέτοια αγαμία και τέτοια σκαλώματα με γκόμενες, μόνο στην Ψωροκώσταινα τα βλέπω.
Έχω ταξιδέψει σε 11 χώρες, μέχρι στιγμής. Τέτοια λιγουριά, τέτοια αγαμία και τέτοια σκαλώματα με γκόμενες, μόνο στην Ψωροκώσταινα τα βλέπω.
αν πιστευεις οτι με 60 ευρω θα βρεις ανεξαρτητη κοπελα που να παρεχει τις βασικες υπηρεσιες χωρις να σε ξεπεταξει στα μπαμ λυπαμαι αλλα κανεις λαθος. εδω δεν υπηρχαν τις παλιες καλες μερες του πασοκ και της νδ στην κυβερνηση (αξιολογο call girl εστω και ανεξαρτητο κατω απο 100 δεν εβρισκες και με μια πιστολια, τωρα στο εχουν δυο).60 ευρω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε μία ώρα βγάζουν όσα εμείς σε μια μέρα και μισή
Μάθαμε πόσο την ώρα;60 ευρω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε μία ώρα βγάζουν όσα εμείς σε μια μέρα και μισή
Πετάς την μπάλα στην εξέδρα, το ζήτημα δεν είναι η τιμή...επειδη εχω βαρεθει να διαβαζω σε καθε νημα κοπελας οτι ζηταει πολλα, εσεις ποσο θεωρειτε οτι θα επρεπε εχουν το τιμη τους?
για την ακριβεια κανω το αντιστροφο απο εσας. ποτε στη ζωη μου δεν εχω πει σε κοπελα εισαι ακριβη, αν μου αρεσει αυτο που βλεπω και μπορω να πληρωσω αυτο που ζηταει θα παω μαζι της αλλιως θα προχωρησω παρακατω. αν για παραδειγμα μαθαινες οτι η βανα μπαρμπα (στα καλα της 30-40) εκανε βιζιτες και ζηταγε 15.000 ευρω και τα ειχες δεν θα τα εδινες?Πετάς την μπάλα στην εξέδρα, το ζήτημα δεν είναι η τιμή...