Διαγραμμένο μέλος 223226
Αφέντρα
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2022
- Like
- 81
Ααα και που σαι... τσοκαρο με κορδονια οχι απλο ε? Αχαχαααα ομορφαντρα μου εσυΕσύ το ξεκίνησες τσόκαρο isida
Ααα και που σαι... τσοκαρο με κορδονια οχι απλο ε? Αχαχαααα ομορφαντρα μου εσυΕσύ το ξεκίνησες τσόκαρο isida
Δεν εχω αρχισει ακομα......
Nομίζεις οι περισσότερες εδώ είναι και κόψε την ηρωίνηΕισαι σουργελο τρελο τελικα. Τωρα ξυπνησα βρε στοκε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μα αφου οι αλλες ειναι διακοπες τωρα
Εισαι σουργελο τρελο τελικα. Τωρα ξυπνησα βρε στοκε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μα αφου οι αλλες ειναι διακοπες τωρα
Ίσιδα την Αλεξάνδρα μην την πιάνεις στο στόμα σου,σε έδιωξε δεν έφυγες.Mike.b σου οφειλω μια συγνωμη γιατί αμφισβήτησα τα λεγόμενά σου.
'Εστω κι αργά καταλάβαμε όλοι στο forum τα εξής:
1ον η Ίσιδα είναι ένα πρεζόνι
2ον η Αλεξάνδρα είναι ένα "καρφί¨ που αποκαλύπτει το ποιόν των πρώην συνεργάτιδών της
3ον εγώ δεν έχω καταλάβει ποιός είμαι
4ον εσύ σίγουρα είσαι θεόσταλτος αφού ξέρεις τόσες πολλές πληροφορίες και μας ανοίγεις τα μάτια χωρίς να αποκαλύπτεις τις πηγές σου
Για να σου αποδείξω ότι δεν είμαι η Ίσιδα, σε προσκαλώ να πάμε για καφέ να τα πούμε δια ζώσης. Απλά ζω εκτός Αθηνών.Ίσιδα την Αλεξάνδρα μην την πιάνεις στο στόμα σου,σε έδιωξε δεν έφυγες.
Σε ατομα που βλεπω και καταλαβω πως ειναι οκ ψυχαρες λεω και το κανονικο μου ονομα και πολλα ακομα .... δεν κρυβομαι ....Για να σου αποδείξω ότι δεν είμαι η Ίσιδα, σε προσκαλώ να πάμε για καφέ να τα πούμε δια ζώσης. Απλά ζω εκτός Αθηνών.
Την Ίσιδα δεν την προμοτάρω, απλά αναγνωρίζω την μαγκιά της να μπαίνει και να απαντάει με το πραγματικό της όνομα.
Μακάρι να το έκαναν αυτό κι άλλες αφέντρες!
Αγαπητε μου αφου ξερεις την κυρια αλεξανδρα ρωτησε την.... αυτη η κοντη η ισιδωρα που ειχες η πρεζου και την εδιωξες οταν καθαριζε τον χωρο και εβρισκε λεφτα κατω απο 0.2λεπτακια - 2ευρω που ετυχε καποια φορα τα εβαζε μεσα στο κουτακι που εβαζε ολα τα λεφτα που μαζευε αυτη κ απο τις κοπελες τις αλλες και τα τσεκ ιν τσεκ αουτ οταν ειχαν δουλεια τα αφεντικα μου.... ποτε αγαπητε μου δεν πηρα ουτε 1 λεπτο κ ας το βρηκα κατω ηταν γουρι του χωρου. Παντα....και τωρα εκει που ειμαι ετσι κανω γιατι δεν εχω πρεζακιστικη συμπεριφορα.....Ίσιδα την Αλεξάνδρα μην την πιάνεις στο στόμα σου,σε έδιωξε δεν έφυγες.
ΚούρασεςΜονη μου εφυγα αγαπητε μου μετα απο 8 μηνες.
οταν δεν αναγνωριζουν την αξια μου και υπαρχει εκμεταλλευση δεν ειμαι χαζη γιατι δεν εχω αναγκη απο αφεντικα.... απο τα 17 μου αφεντικο του εαυτου μου ειμαι τωρα θα γινω σκλαβα ?
Αυτά είχες γράψει σαν isida ,οπότε μην μιλάς όλοι έχουμε καταλάβει ,εκτός τα άλλα 4 προφίλ που έχεις κάνει
Κούρασε η ίδια που απαντά σε όλα και σε όλους, ποια σοβαρή κυρίαρχη θα ήταν όλη την ημέρα ενεργή να απαντά? δες τις κορυφαίες και μετά γράψε τις μαλακίες σου ,εγώ την έχω δει από κοντά και δεν μου άρεσε, γνώμη μου αλλά έγραψα ηλίθιε να πάτε εγώ δεν πέρασα καλά εσείς μπορεί να περάσετεΚούρασες
Σκασε επιτέλους ρε, σε βαρεθήκαμε.Ίσιδα την Αλεξάνδρα μην την πιάνεις στο στόμα σου,σε έδιωξε δεν έφυγες.
Στον πούτσο μουΣκασε επιτέλους ρε, σε βαρεθήκαμε.
Καμένη είσαι για αυτό έφαγες τον πούλο από την ΑλεξάνδραΕπισης Ρωτα ποσες φορες πηρα απο τα λεφτα μου πραγματα που χρειαζομασταν και δεν πηρα λεφτα πισω .... ελα τωρα λεγε εσυ να λεω κ εγω . Ανοιξα το κουτακι
4 λογαριασμούς έχει κάνει,ξύπναΓια να σου αποδείξω ότι δεν είμαι η Ίσιδα, σε προσκαλώ να πάμε για καφέ να τα πούμε δια ζώσης. Απλά ζω εκτός Αθηνών.
Την Ίσιδα δεν την προμοτάρω, απλά αναγνωρίζω την μαγκιά της να μπαίνει και να απαντάει με το πραγματικό της όνομα.
Είσαι και ηλίθια πια σοβαρή Αφέντρα θα ήταν όλη την ημέρα ενεργή και να απαντά? όι σοβαρές έχουν session να κάνουν ,εσύ ψαρεύεις πελάτεςΓια να σου αποδείξω ότι δεν είμαι η Ίσιδα, σε προσκαλώ να πάμε για καφέ να τα πούμε δια ζώσης. Απλά ζω εκτός Αθηνών.