mitsos. fiat
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2017
- Like
- 21.749
- Πόντοι
- 4.646
Δεν ηθελε να βαλει αυτο το μαγιο αλλα στο τελος το εβαλεΑυτοι εριχναν ματιες εμεις ριχνουμε σπερμα... ολοι κτ ριχνουν στην γυναικαρα σ.....
Δεν ηθελε να βαλει αυτο το μαγιο αλλα στο τελος το εβαλεΑυτοι εριχναν ματιες εμεις ριχνουμε σπερμα... ολοι κτ ριχνουν στην γυναικαρα σ.....
Οτι της λες εσυ ν βαλει το βαζει μητσακο??? Αν ειναι ετσι ν φερω κτ μεγαλι κ σκληρο που εχω για εκεινη ν της πει ν το βαλει μεσα βαθεια.....Δεν ηθελε να βαλει αυτο το μαγιο αλλα στο τελος το εβαλε
Ετυχε να το βαλει μια φορα στην παραλιαΟτι της λες εσυ ν βαλει το βαζει μητσακο??? Αν ειναι ετσι ν φερω κτ μεγαλι κ σκληρο που εχω για εκεινη ν της πει ν το βαλει μεσα βαθεια.....
Μμμμμμμμμμμ μπραβο το κοριτσι.... ελπιζω ν τ ειχες αποθανατισει που το επαιρνε βαθεια....Ετυχε να το βαλει μια φορα στην παραλια
Για τι μαγιο λεω χαχαχαΜμμμμμμμμμμ μπραβο το κοριτσι.... ελπιζω ν τ ειχες αποθανατισει που το επαιρνε βαθεια....
Φιλε οτι αποθανατισεις απο τετοια γυναικαρα καυλα θα ειναι... με μαγιο, χωρις... για χυσιμο θ ειναιΓια τι μαγιο λεω χαχαχα
Κωλοαγελη!Μουνιτσες
που ειστε εκει?Κορασίδα μετά της φίλης της. . .
Βαθύ Λακωνίαςπου ειστε εκει?
και ειναι γυμνιστων? ή πετυχες λαχειο?Βαθύ Λακωνίας
Καλόπερνάτε παίδεςΒαθύ Λακωνίας
Είναι γυμνιστών φίλε μου. Ένα σημείο στις Λεύκες είναι για εμάς.και ειναι γυμνιστων? ή πετυχες λαχειο?
Κοίτα, είναι μια κανονική παραλία γυμνιστών. Με ζευγάρια, παρέες οικογένειες. . . Δεν ενοχλείς, δε σε ενοχλούν κ η ταβέρνα 500 μέτρα μακριάΚαλόπερνάτε παίδες![]()
Ωραία θα φάμε κιόλας με οφθαλμολουτροΚοίτα, είναι μια κανονική παραλία γυμνιστών. Με ζευγάρια, παρέες οικογένειες. . . Δεν ενοχλείς, δε σε ενοχλούν κ η ταβέρνα 500 μέτρα μακριά
Βλέπεις 500 μέτρα μακριά ρε θηρίο;;;;Ωραία θα φάμε κιόλας με οφθαλμολουτρο
το μεγαλο δακτυλο ειναι λες και το χουν χτυπησει με σφυριΜύστες καλημέρα
και η ταβερνα γυμνιστων???? θα ηταν πολυ προχω!!!!!Κοίτα, είναι μια κανονική παραλία γυμνιστών. Με ζευγάρια, παρέες οικογένειες. . . Δεν ενοχλείς, δε σε ενοχλούν κ η ταβέρνα 500 μέτρα μακριά
Αριστερά και δεξιά από τους γυμνιστές υπάρχουν ξενοδοχείο και κάμπινγκ. Κ κόσμος κανονικά με μαγιό. Απλά ένα σημείο της παραλίας έχει γυμνιστές.και η ταβερνα γυμνιστων???? θα ηταν πολυ προχω!!!!!