Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.040
Πόντοι
746
Φατσεα εισαι είδωλο για να ξέρεις
Ευχαριστώ πολύ αλλά στο υδρημα είναι σπάνιο φαινόμενο να ξανά βρεθώ γιατί το υδρημα δυστυχώς είναι ακριβό σχετικά Πολύ για εμένα, εδώ να φανταστείς ότι και η βενζίνη που βάζω στο μηχανάκι για να πάω στην θάλασσα ακριβή είναι, ευτυχώς που υπάρχει το επίδομα καυσίμων, είναι ένα καλό αυτής της κυβέρνησης

Sagkaflias

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
203
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς αν έχετε η υποτακτική ξανθιά της Πέμπτες ;

bruce wayne

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
4.208
Πόντοι
456
Ευχαριστώ πολύ αλλά στο υδρημα είναι σπάνιο φαινόμενο να ξανά βρεθώ γιατί το υδρημα δυστυχώς είναι ακριβό σχετικά Πολύ για εμένα, εδώ να φανταστείς ότι και η βενζίνη που βάζω στο μηχανάκι για να πάω στην θάλασσα ακριβή είναι, ευτυχώς που υπάρχει το επίδομα καυσίμων, είναι ένα καλό αυτής της κυβέρνησης
Ποσο εχει πάει η είσοδος??

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.040
Πόντοι
746
Ισχύει ότι παλιότερα μέλος του bou είχε φέρει πιτσιρίκα αεροσυνοδό και παρτουζωθηκε από όλους?
Εγώ είχα φέρει μια πιτσιρίκα αεροσυνοδο, αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτή που λες

Sagkaflias

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
203
Πόντοι
0
Εγώ είχα φέρει μια πιτσιρίκα αεροσυνοδο, αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτή που λες
Όχι αυτή ερχόταν μόνη και μιλούσε στο ακούστηκω και έπρεπε πίπες ... Ωραία βάση, την εχυνα στο πρόσωπο και μου έλεγε ευχαριστώ.μου είπαν πως έρχεται Πέμπτες το απόγευμα

Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Like
1.564
Πόντοι
206
Έχουμε μπερδεψει τις αεροσυνοδούς εδώ μέσα.Αυτη που έγραψα εγώ ήταν 22 και το σκηνικό έγινε πριν 6-7 χρόνια.Πηρε όλο το σινεμά και όσοι ήταν εκεί το θυμούνται.Ηρθε μια και μοναδική φορά.Αν θέλουν όσοι παρευρίσκονταν στο σκηνικό ας πούνε λεπτομέρειες.

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
4.818
Πόντοι
7.195
Όχι φίλε αεροσυνοδός είναι.Αν ήθελε σουίτες κτλπ θα πήγαινε κάθε μέρα με πιλότους.Την είχα φέρει στα 22 της και τώρα 8 χρόνια μετά πλέον παντρεμένη με παιδιά θέλει να ξαναζήσει αυτό που έζησε τότε.Οσοι ήσασταν τότε στο κινητό μπορείτε να αναφέρετε πόσο ...ανάγκη το είχε....Σπάνιο φαινόμενο τέτοια γυναίκα να μην λέει σε κανέναν σε όλο το σινεμά όχι... ; )
Οσοι ήσασταν τοτε στο κινητό?

Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Like
1.564
Πόντοι
206

pablo michel

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2021
Like
475
Πόντοι
21
θα χυσω για παρτυ των κοριτσιων σημερα. Ρε τις καυλιτσες

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.040
Πόντοι
746
θα χυσω για παρτυ των κοριτσιων σημερα. Ρε τις καυλιτσες
Πρέπει να δουλέυεις πολύ την φαντασία, και να κάνεις τον εγκέφαλο πλυντήριο εγώ θα ρίξω ένα λουτσο σε μηχανή της ηδονής στο πέριξ με 10 ευρω και θα πάω σπίτι να βάλω την αρκούδα να δουλέψει γιατί έχει ζέστη φουλλ

pablo michel

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2021
Like
475
Πόντοι
21
εβαλα μια ταινια παλια με τον ROCO. Κατω στο μπουντρουμι που τις παιρνουν οι μαυρη, φοβερη τσοντα. Απο ζεστη αστα, εχει και πολυ υγρασια.

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.040
Πόντοι
746
δεν εχω παει ποτε. Αξιζει? Θεσσαλονικη και Αθηνα στα παλια τσοντοσινεμα την εβγαζα
Να πας στο υδρημα down town να πάρεις το ολοήμερο Με 15 ευρώ και στης 5 είσοδους έχεις την μια δωρεάν, και άμα κάνεις καμιά γκέλα, η είσαι βετεράνος ηδονοβλεψίας μύστης συναδέλφε στην 6 είσοδο βλέπεις κόκκινη κάρτα, γιατί ο διαιτητής είναι τυπικός

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom