Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (3 μέλη και 7 επισκέπτες)

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
333
Πόντοι
21
Με κολημενους ολυμπιακους δεν μπορω να σηζητησω!
Δεν είμαι ούτε κολλημένος ούτε οπαδός..δεν πάω στο γήπεδο και δεν ενισχύω προέδρους σαν τον χοντρό που δεν έχουν όραμα για την ομάδα..ωστόσο δεν απαντάς στην ερώτηση μου..επειδή δεν θυμάμαι ποια είναι τα offside αυτά μπορείς να μου τα υπενθυμίσεις..εσύ που δεν είσαι κολλημένος και είσαι αντικειμενικός και σωστός φίλαθλος;

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.226
Πόντοι
3.656
Νικολακόπουλος: «Κορμπεράν ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού»
Ο Κάρλος Κορμπεράν αναμένεται να είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, όπως μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 :smiling-face-with-heart-eyes: .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Νικ τι λέει :smiling-face-with-heart-eyes: Γαλλία 2 θα μετέχεις;
Ναι φίλε έχω πηρα καινουρια addidaσ για προετοιμασια

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.685
Πόντοι
3.936

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
46.014
Πόντοι
6.756

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
17.161
Πόντοι
7.745

Cross Xaroula

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
550
Πόντοι
86
Δεν είμαι ούτε κολλημένος ούτε οπαδός..δεν πάω στο γήπεδο και δεν ενισχύω προέδρους σαν τον χοντρό που δεν έχουν όραμα για την ομάδα..ωστόσο δεν απαντάς στην ερώτηση μου..επειδή δεν θυμάμαι ποια είναι τα offside αυτά μπορείς να μου τα υπενθυμίσεις..εσύ που δεν είσαι κολλημένος και είσαι αντικειμενικός και σωστός φίλαθλος;
Ρε φυλτατε δεν εχω κρατηση αρχειο αυτα ομως που λεω δυστηχως συνεβησαν τα προιγουμενα χρονια!
Αν τωρα εσυ δεν παρακολουθουσες τοις εκπομπες η εχεις επιλεκτηκη μνημη η δεν σε συνφερη να δεχθεις οτι και οι "μικρες" ομαδες επρεπαι να παιζονταν 50% vs 50%,τοτε τα αποτελεσματα του Ολυμπιακου θα ηταν πολυ διαφορετικα οπως και η θεση του στον βαθμολογικους πυνακες!
Οι λεπτομερειες παντοτε εχουν σημασια σε ενα πρωταθλημα!
Αμα παντως εισαι νεος σε ηλυκια τοτε δεν προλαβες τα αισχη που εκανε τα προηγουμενα χρονια εναντιων των υπολοιπων ομαδων!
Τελος παντων δεν προκηται να ξανα ασχοληθω να γραψω εδω γιατι οι περησοτεροι ειναι η χαμηλης νοιμοσηνης η το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να βρηζουν οταν δεν εχουν επυχηρηματα να αντηκρουσουνε!

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
109.023
Πόντοι
46.423
...

Τελος παντων δεν προκηται να ξανα ασχοληθω να γραψω εδω γιατι οι περησοτεροι ειναι η χαμηλης νοιμοσηνης η το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να βρηζουν οταν δεν εχουν επυχηρηματα να αντηκρουσουνε!

Τελευταία τροποποίηση:

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
333
Πόντοι
21
Ρε φυλτατε δεν εχω κρατηση αρχειο αυτα ομως που λεω δυστηχως συνεβησαν τα προιγουμενα χρονια!
Αν τωρα εσυ δεν παρακολουθουσες τοις εκπομπες η εχεις επιλεκτηκη μνημη η δεν σε συνφερη να δεχθεις οτι και οι "μικρες" ομαδες επρεπαι να παιζονταν 50% vs 50%,τοτε τα αποτελεσματα του Ολυμπιακου θα ηταν πολυ διαφορετικα οπως και η θεση του στον βαθμολογικους πυνακες!
Οι λεπτομερειες παντοτε εχουν σημασια σε ενα πρωταθλημα!
Αμα παντως εισαι νεος σε ηλυκια τοτε δεν προλαβες τα αισχη που εκανε τα προηγουμενα χρονια εναντιων των υπολοιπων ομαδων!
Δε μίλησες για προηγούμενα χρόνια..μίλησες για τώρα, για τα τελευταία χρόνια..επίσης δε ξέρω αν οι υπόλοιποι είναι χαμηλής νοημοσύνης αλλά εσύ που δεν μπορείς να πετύχεις ούτε μια λέξη τι είσαι;

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
109.023
Πόντοι
46.423

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
25.468
Πόντοι
5.006
Νικολακόπουλος: «Κορμπεράν ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού»
Ο Κάρλος Κορμπεράν αναμένεται να είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, όπως μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM

:confused: :confused: :confused: :confused:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
25.468
Πόντοι
5.006
ρισκο μεγαλο ο προπονητης, με περισσοτερες πιθανοτητες να μην πετυχει...
επρεπε να φερει καποιον πιο ετοιμο, αλλιως ας πηγαινε στην σιγουρη λυση του σερ τακη λεμονη που θα γαμουσε κωλους....

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
16.705
Πόντοι
3.656

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
7.025
Πόντοι
2.356
Μετά την Αλ-Νασρ, ανέλαβε την Δόξα Κατακοπιάς και τον Ερμή Αραδίππου στην Κύπρο. Το 2017 μετακόμισε στη Λιντς, για να καθίσει στον πάγκο της Κ23.

Μετά τη Λιντς ήταν η ώρα για τον Κορμπεράν να εργαστεί ξανά ως πρώτος προπονητής μίας ομάδας ανδρών. Η Χάντερσφιλντ ήταν ο επόμενος σταθμός της καριέρας του τον Ιούλιο του 2020. Η πρώτη του σεζόν δεν ήταν ρόδινη. Συγκεκριμένα, η ομάδα από το Λάνκασαϊρ τερμάτισε στην 20η θέση στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Καταληκτικά, ο Κορμπεράν είναι ένας προπονητής με ξεκάθαρο επιθετικό προσανατολισμό στο παιχνίδι του, θέλει από την ομάδα του να κυριαρχεί, ωστόσο δεν φοβάται να προσαρμοστεί ανάλογα τις εκάστοτε ανάγκες.

:2funny: :2funny: :2funny:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
17.330
Πόντοι
2.606
κατσε ρε τακη...με τετοιο βιογραφικο και δεν τον θες???εδω σου λεει δοξα κατακοπιας και ερμης αραδιππου!!!!ξερεις πολλους με τετοιο βιογραφικο????!!!!!!!
Έχει φιλοσοφία χτισμένη στις αρχές του Γκουαρδιόλα λέει... :coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: shadow

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom