Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (7 μέλη και 19 επισκέπτες)

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
491
Πόντοι
26
Παιδιά, παλιός στο κουρμπέτι καινούργιος στο site (είχα προφίλ πριν καμιά δεκαετία αλλά δεν θυμάμαι καν το username μου).

Έκανα μια αποχή αρκετό καιρό από τα μασάζ, λίγο ο κορωνοϊός (ευάλωτη ομάδα) λίγο μια προσωρινή οικονομική δυσκολία. Ξαναψάχτηκα αυτή τη βδομάδα και είδα ότι άλλαξαν πολλά. Οπότε καταφεύγω στη συλλογική γνώση του site.

Από τα soft πήγαινα Crystal. Είχα συμπάθεια στην Αντζελίνα. Δεν ήταν ούτε η πιο εντυπωσιακή ούτε η καλύτερη στο μασάζ, αλλά το όλο petite σουλούπι με έφτιαχνε πολύ. Τώρα μου είπαν ότι δεν δουλεύει πλέον εκεί. Τι απέγινε;

Από τα πιο σκληρά, είχα άκρη στο Angels, Βασιλίσσης Όλγας. Προ κορωνοϊού έκανα πρόγραμμα με τη Φαίη (εντυπωσιακή γυναίκα, φοβερό ταμπεραμέντο). Τώρα που δοκίμασα βλέπω και το σταθερό και το κινητό που είχα είναι πλέον νεκρά (ο αριθμός δεν ανήκει σε συνδρομητή κλπ.). Έκλεισε το μαγαζί;την Αντζελινα
την Αντζελινα θα την βρεις στο Luxury πλέον ...

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.263
Πόντοι
3.497
Εθεάθη παλιά μασαζοκορη να δουλεύει πλέον σε ψητοπωλείο στην δυτική Θεσσαλονίκη ......................
Ονόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε!!!!!!!!!!!
Μπραβο το κορίτσι που ξέφυγε από τα δόντια μας

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
445
Πόντοι
21
Πέρασμα από aqua spa, διάλεξα την Ρίτα, με τρελαίνει το όλο στυλ της και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την συνεδρία μας. Πέρασμα επίσης από Crystal και με την Κριστυ, όπου έχουμε βρει την χημεία μας και μένω πάντα ικανοποιημένος. Στανταρακια και οι δύο για εμένα!

• Αγάπη
Αντιδράσεις: P1

Geroparaxenos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2022
Like
16
Πόντοι
0
την Αντζελινα θα την βρεις στο Luxury πλέον ...
Σ' ευχαριστώ! Στον Εύοσμο λες; Είχα πάει παλιότερα στο μαγαζί. Δεν μου είχε αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις. Τότε δούλευε μόνο μια κοπέλα η οποία ακόμα και στο μασάζ με ακουμπούσε σαν να αγγίζει κατσαρίδα...! Και ήταν και αγενής. Αλλά ίσως κάνω μια αναγνωριστική επίσκεψη.

Funtastik

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μάγκες εγώ να ρωτήσω τους πιο έμπειρους του χώρου... καμία μαύρη, νορμαλ και όχι του πεταματού... να κάνει μασαζάκι, να παίρνει κ κανα τσιμπουκάκι... παίζει εδώ στην πόλη; ή τίποτα;
(Αθήνα, Καρολίνα Silver Spa στη νεά σμύρνη, προτείνω ανεπιφύλακτα - δεν αναλύω τώρα γιατί είναι θέμα για άλλο thread, για άλλη πόλη)

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
491
Πόντοι
26
Σ' ευχαριστώ! Στον Εύοσμο λες; Είχα πάει παλιότερα στο μαγαζί. Δεν μου είχε αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις. Τότε δούλευε μόνο μια κοπέλα η οποία ακόμα και στο μασάζ με ακουμπούσε σαν να αγγίζει κατσαρίδα...! Και ήταν και αγενής. Αλλά ίσως κάνω μια αναγνωριστική επίσκεψη.
ναι!

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.678
Πόντοι
7.195
Ρε μάγκες εγώ να ρωτήσω τους πιο έμπειρους του χώρου... καμία μαύρη, νορμαλ και όχι του πεταματού... να κάνει μασαζάκι, να παίρνει κ κανα τσιμπουκάκι... παίζει εδώ στην πόλη; ή τίποτα;
(Αθήνα, Καρολίνα Silver Spa στη νεά σμύρνη, προτείνω ανεπιφύλακτα - δεν αναλύω τώρα γιατί είναι θέμα για άλλο thread, για άλλη πόλη)
πήγαινε σε κανένα στούντιο,έχει 2 σε ενα στούντιο ...μην πώ και 3 που ερχονται και φεύγουν.......αυτη τη στιγμή έχει σίγουρα 1.

anal-lytis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
287
Πόντοι
281

kokomo

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Like
394
Πόντοι
21
Anita poulou massaggio..τίποτα δεν κάνει..έχω πάει.ππετσετα εσώρουχο πληθυντικός ανέκφραστη..μόνο βίντεο ανεβάζουν στο τικτοκ για να καυλωνεις...ούτε συζήτηση για γυμνός εκτονώσεις..

anal-lytis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
287
Πόντοι
281
Anita poulou massaggio..τίποτα δεν κάνει..έχω πάει.ππετσετα εσώρουχο πληθυντικός ανέκφραστη..μόνο βίντεο ανεβάζουν στο τικτοκ για να καυλωνεις...ούτε συζήτηση για γυμνός εκτονώσεις..
Έχει το όνομα και την χάρη..... αλλά από αλλού τον παίρνει τον πουλο

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
Με οσες πηγα ηταν μαυρα χαλια

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.782
Πόντοι
3.846
Μου κάνει εντύπωση πως δεν υπάρχει ούτε μια κοπέλα στην πόλη που να κάνει ταντρικό μασάζ με εκτόνωση.Στην Αθήνα υπάρχουν,αλλά εδώ δεν έχει αναφερθεί ποτέ τίποτα

Εγγρ.
15 Οκτ 2008
Like
8
Πόντοι
0
Το Εγνατίας 136 έχει κλείσει?Ξέρει κανείς αν έχει μεταφερθεί άλλου?Οποίος ξέρει inbox
Τη Μάγκυ λες; τώρα έχει χρόνια που έκλεισε..για λίγο καιρό μεταφέρθηκε πιο κάτω κεντρικά πάλι αλλά κ πάλι έφυγε οπότε χάθηκαν τα ίχνη της δυστυχώς..αν γνωρίζει κάποιος κάτι θα με ενδιέφερε κ εμένα να μάθω

Funtastik

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
0
Πόντοι
0
πήγαινε σε κανένα στούντιο,έχει 2 σε ενα στούντιο ...μην πώ και 3 που ερχονται και φεύγουν.......αυτη τη στιγμή έχει σίγουρα 1.
Σε ποιο; Εχεις να προτείνεις; Επειδή δε μένω κοντά για βόλτες κ αναζήτηση.
Ευχαριστώ!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom