nickthegreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 141
- Πόντοι
- 0
Για ποια λεμε;και magic
Για ποια λεμε;και magic
Όχι δεν ζητάνε έξτρα λεφτά για Πειραιά....δεν μου έχουν ζητήσει ποτέ απο κανένα γραφείο
Εμένα προσωπικά καμία μέχρι στιγμής ανεξάρτητη δεν μου χει ζητήσει έξτρα λεφτά λόγω απόστασης....για Πειραιά....δεν είπα ότι ζητάνε τα γραφεία αλλά οι ανεξάρτητες και μάλιστα κάποιες από αυτές
Καμιά δεν έχει ζητήσει παραπάνω για Πειραιά. Μόνο όσες σαν βάση ένα συγκεκριμένο ξενοδοχείο και από κει και πέρα ζητάνε παραπάνω και 100 μέτρα μακριά.δεν είπα ότι ζητάνε τα γραφεία αλλά οι ανεξάρτητες και μάλιστα κάποιες από αυτές
Για ποια λεμε;
Δεν θέλουμε να σε πάρουμε στο λαιμό μας. Διάλεξε μόνος σου. Έχει επιλογές πολλές εδώ μέσα.Οπότε αφού λύσαμε το θέμα της απόστασης έχετε να μου πρότεινετε κάποια για να μη πάρω στη τύχη και κλαίω τα λεφτά μου? Κάποια που να αξίζει και να χει όρεξη γι αυτό που κάνει?
Call girls υπαρχουνΔεν θέλουμε να σε πάρουμε στο λαιμό μας. Διάλεξε μόνος σου. Έχει επιλογές πολλές εδώ μέσα.
Δεν υπάρχουν αξιόλογα όμως...Call girls υπαρχουν![]()
Αξιογαμητα εννοειςΔεν υπάρχουν αξιόλογα όμως...
Ε, ναιΑξιογαμητα εννοεις![]()
Ξέρεις τι πιστεύω;;; Ίσως κάνω και λάθος αλλά υπάρχουν κορίτσια που αξίζουν, απλά αν τις έχεις πάρει 3-4 φορές, μετά ίσως τις βαριέσαι και βρίσκεις αρνητικά στοιχεία!! Με εμένα πάντως κάπως έτσι γίνεται!!!Ε, ναι
Εγώ είχα ένα στανταρακι άρχισε και έριχνε το επίπεδο υπηρεσιων(μάλλον έκανε πελατολόγιο και στο μουνι της), τις 2 τελευταίες φορές γαμαγα κωλο και δεν είχε αίσθηση, και την τελευταία φορά της είπα ότι παχύνει και πρέπει να το κοιτάξει γιατί δεν θα είναι ελκυστική σωματικά, αυτό δεν της άρεσε και μου έκανε ένα ραντεβού διεκπαιρεωτικο. Καλά κρασιά. Εντωμεταξύ ανέβασε και στο νήμα της φώτο και βίντεο που φαίνονταν τα περιττά κιλά και απόρησα γιατί αυτοεκτεθηκε.Ξέρεις τι πιστεύω;;; Ίσως κάνω και λάθος αλλά υπάρχουν κορίτσια που αξίζουν, απλά αν τις έχεις πάρει 3-4 φορές, μετά ίσως τις βαριέσαι και βρίσκεις αρνητικά στοιχεία!! Με εμένα πάντως κάπως έτσι γίνεται!!!
Πες καί το όνομα μην ντρέπεσαι.Εγώ είχα ένα στανταρακι άρχισε και έριχνε το επίπεδο υπηρεσιων(μάλλον έκανε πελατολόγιο και στο μουνι της), τις 2 τελευταίες φορές γαμαγα κωλο και δεν είχε αίσθηση, και την τελευταία φορά της είπα ότι παχύνει και πρέπει να το κοιτάξει γιατί δεν θα είναι ελκυστική σωματικά, αυτό δεν της άρεσε και μου έκανε ένα ραντεβού διεκπαιρεωτικο. Καλά κρασιά. Εντωμεταξύ ανέβασε και στο νήμα της φώτο και βίντεο που φαίνονταν τα περιττά κιλά και απόρησα γιατί αυτοεκτεθηκε.
Άρτεμις, ρεΠες καί το όνομα μην ντρέπεσαι.
Εγώ το ξέρω, νά το μάθει καί κάνας άλλος είναι το θέμα μύστη.Άρτεμις, ρε
Ελα ρε η Αρτέμης .τέτοια αλλαγήΆρτεμις, ρε
Πήγαινε να την δεις και πες μας.Ελα ρε η Αρτέμης .τέτοια αλλαγή