Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Να καταργηθει ο στρατος και να γινει μισθοφορικος
ΥΓ. Πολύ συχνά οι δήθεν αριστεριστές και οι δήθεν αναρχικοί και κάθε λογής προοδευτικοί, χρησιμοποιούν τον όρο "μισθοφόρικός στρατός" αντί του όρου "επαγγελματικός στρατός" για να απαξιώσουν την "ιδέα" με δόλιο τρόπο. Μην πεφτεις στην ίδια παγίδα μιμούμενος το περιορισμένο φρασεολόγιό τους.
Το υπουργείο Εθνικής Αμυνας εξετάζει το ενδεχόμενο υποχρεωτικής στράτευσης στα 19. Ποια είναι η γνώμη σας;
FidoDiLdo (για το ερωτημα 4)Ο πιο μαλακας ειναι ο Δήμος Βερυκιος![]()
![]()
FidoDiLdoαλλεν
ΤΟ θεωρω ασχετο με την εννοια οτι εδω εχουμε ενα πραγματικο ερωτημα-προβλημα και με την επιλογη 4 , υπαρχει ο φοβος να αποπροσανατολισουμε την συζητηση στο αν χρειαζεται στρατος ή οχι κλπ
FidoDiLdo (για το ερωτημα 4)
Αν το εννοεις νομικα (υποχρεωτική στρατευση λόγω συνταγματος) εχεις δικιο όμως μην ξεχνας και την ελευθερια του λόγου, τους αντιρεισιες συνειδησεως, τους μαρτυρες του Ιεχωβα κλπ.
Δυστυχως str81977 εδω ισχύει το DURA LEX, SED LEX ;) >Και εμένα η δικιά μου θρησκεία και συνείδηση μου απαγορεύουν να πληρώνω φόρους αλλά εδώ και πέντε χρόνια η αρμόδια ΔΟΥ ακονίζει το καβλί της πάνω μου κάθε Μάρτη...
Το υπουργείο Εθνικής Αμυνας εξετάζει το ενδεχόμενο υποχρεωτικής στράτευσης στα 19. Ποια είναι η γνώμη σας;
εγω ειμαι βεβαια και υπερ της στρατευσης των γυναικων γιατι χωρις φραπε στο στρατο που πας ρε καραμητρο?στην σκοπια δεν θες ενα φραπεδακι χτυπημενο στα ορθια απο αξιωματουχο στρατιωτινα?και το παρασυνθημα θα ειναι.....αλτ τις ει? nescaffe classic!ελευθερα......