Μπαρμποροσπιτα παλι κλειστά. Πήγα Αλκιβιάδου 16Β να δω την Αλινα ή Γκαλινα ή όπως διάολο λέγεται.... Όπως είπε ο αρχιμυστης @n.smirni76 έχει περασει απο Μετάξι. Την θυμήθηκα αμέσως. Νταξ όχι κάτι το ιδιαίτερο, πλαδαρο σώμα, προσωπο συμπαθητικό. Μικρουλα όπως και να 'χει. Αυτή ρε παιδια γυαλίζει γκροβερ; Δε μου πολυγέμισε το μάτι... Αυτή είναι μικρότερη των 30 ετών σίγουρα! Μήπως είναι άλλη;
Πες της να τις βγάλει. Εμένα όταν με βλέπει βγάζει κάλτσες, πλενει ποδια κι έρχεται να με ταϊσει.
Θα σε μάθει. Εξάλλου το 20% εδώ μέσα είναι ποδολαγνοι. Λες να μην ξέρουν οι κοπέλες ότι είναι πολυ κοινο φετίχ;
Πες της να τις βγάλει. Εμένα όταν με βλέπει βγάζει κάλτσες, πλενει ποδια κι έρχεται να με ταϊσει.
Θα σε μάθει. Εξάλλου το 20% εδώ μέσα είναι ποδολαγνοι. Λες να μην ξέρουν οι κοπέλες ότι είναι πολυ κοινο φετίχ;
17Α Φωκαιας, αλλά η συγκεκριμένη παει απόγευμα. Επίσης προσεχε αν εισαι παντρεμενος, φοράει αρώματα η τυπισσα.
Και κάτι τελευταίο, κάνει επιλεκτικα πλεον ακα πιπετο.
17Α Φωκαιας, αλλά η συγκεκριμένη παει απόγευμα. Επίσης προσεχε αν εισαι παντρεμενος, φοράει αρώματα η τυπισσα.
Και κάτι τελευταίο, κάνει επιλεκτικα πλεον ακα πιπετο.
φιλε να μη τον ενδιαφερει καν το ελευθερο στοματικο ή το χυσιμο στο στομα αλλα μια κοπελα να του κανει ωραιο σεξ,και μια τετοια κοπελα ειναι η μιχαελα.
Γιατί το λες αυτό? Είναι τόσο βρωμιάρες και επικύνδινες τελικά? Αυτό που έκανε εντύπωση είναι ότι η μελαμψή η ελένη κυκλοφορούσε ξυπόλητη και είχε μεγάλη ζήτηση όταν πέρασα! Ποιά από τις δύο είναι καλύτερη για να σκίσεις το κωλί της ?