Επειδή πολύ απλά, οι ανάγκες του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικές. Η συντριπτική πλειοψηφία των πελατών στα κωλόμπαρα, πάει για την ψευδαίσθηση πώς κάποια κοπέλα τον γουστάρει, ό,τι μπορεί και να είδε κάτι όμορφο πάνω του, κάτι ενδιαφέρον... Αν θες να πηδήξεις υπάρχουν μέρη που με κλάσμα των χρημάτων που θα ξοδέψεις στα κωλόμπαρα, θα πάρεις ανώτερες υπηρεσίες. ο Καθένας με το βίτσιο του...
Οι γκομενες ειναι χρονια στη νυχτα ξερουν οτι αυτα τα κανουν μονο οι Αρχηγοι και φερονται αναλογα. Γι αυτο και ο Μασαζονομαχος με Γουμανχολικ ειναι Αρχηγοι του Πριβε. Αν εχεις μαγκια τις εφαγες ολες και με μινιμουμ εξοδα. Και θυμηθειτε ολοι: Αμα η γκομενα που θες δε θελει να σε παρει να μη φοβασαι Αρχηγε. Το πρτοφολι φιλε μου σε κανει παληκαρι.
Ετσι παιδια με τουπε και νταιλικι θα περασετε ζαχαρη
Αυτό ακριβώς είναι η απάντηση στον φιλο που λέει οτι ένα κωλόμπαρο είναι πεταμένα λεφτά οτι μπορείς να γαμήσεις στα σίγουρα σε ένα μπουρδελάκι. Η επίσκεψη σε ένα κωλόμπαρο, σου δίνει τον "αέρα" του γαμιά, που μπορεί να μην έχεις έξω από ένα τέτοιο μαγαζί. Στην ουσιά, φλερτάρεις σε ένα τέτοιο μαγαζί, ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΥΜΑ. Σκεφτείτε, πόσες πιθανότητες να πηγαίνατε σε μια γκομενα που βλέπετε σε ένα κλαμπ να της πείτε "που 'σαι μωρή ΚΑΥΛΑΡΑ!". Καμια! Αντικειμενικά. Σε ένα τέτοιο μαγαζί, απλά...ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ!
Αυτο που λέει ο Golemis. Τουπέ και νταηλίκι! Ξέρεις οτι εσύ έχεις το πάνω χέρι. Εσύ διαλέγεις. Αυτή έρχεται σε εσένα. Οχι αγένεια.. Υπάρχει όριο. Δε θα πας να της πεις, "πάρε μου μια πιπα μωρή καργιόλα".. Αυτό είναι αγένεια.
Θυμάμαι είχα πάει στον Πρίγκιπα πριν κάτι χρόνια, ο Womanholic του έχω πει το στόρι, έρχεται και κάθεται στην ποδιά μου η Ντόρα απο τη Βουλγαρία, το απωθημένο του. Βλέπω τις βυζάρες τις τεράστιες. Ερχεται κάθεται στην ποδιά μου, της λέω κοφτά, ήρθα γιατί θέλω να πιάσω βυζάρες. Δε θέλω να γαμησω. Και μου πετάει τα βυζιά έξω και μένω μαλάκας. Και δώστου χαμούρεμα. Και της λέω, μπα πανάθεμά σε κακούργα, με καύλωσες. Θα μου πάρεις μια πίπα. Οχι εδώ. Μέσα. Μου λέει άντε να με κεράσεις 5-6 ποτά, να πάμε. Της λέω οχι.. Χουφτώνω, γλύφω, δινω πονο σας λέω, γυριζει και μου λέει, αντε θα με κεράσεις να πάμε για πιπα; Της λέω 5-6 είναι πολλά. Ε καλά, άντε 3 μου λέει. Αυτο το παζαράκι, είναι τίμιο. Ειναι μέσα στο παιχνίδι, να το εκτιμήσετε! Δεν είναι για όλους τα κωλόμπαρα.. Ειναι μια μυσταγωγία που πρέπει να ξέρεις. Γιατί στο τέλος, να θυμάστε..
Όσο άσχημοι κι αν είστε, αν το πορτοφόλι είναι γεμάτο, μπορείτε να τις γαμάτε όλες μέχρι να πάθετε ρήξη μηνίσκου, ολική χιαστό και θλάση τετρακέφαλου ταυτόχρονα!