Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Αδέρφια είναι εύκολο να μου πείτε ποια βρίσκεται Φωκαίας 25 πάνω απογευματινή βάρδια; Ευχαριστώ!!!
Στον ύπνο του μπορεί.Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΡΓΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ
ΚΑΡΑΘΕΟΜΟΥΝΑΡΑ
ΡΩΣΙΔΕΣΣΣΣΣ........!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Την Μαρίνα Φώκαιας 17 β πάνω όροφο την ξέρεις? Εμφάνιση καλή ύφος μμμ.. Έχεις άποψη??Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΡΓΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ
ΚΑΡΑΘΕΟΜΟΥΝΑΡΑ
ΡΩΣΙΔΕΣΣΣΣΣ........!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Ναι ένα σημαντικό και αυτό π είπες δηλαδή πως ότι δεν μπορέσαμε να βρούμε εκεί έξω το γευόμαστε επι χρημαση …Νόμιμα και με την συναίνεση της εργαζόμενης !! Προσωπικά ακόμα και στους οίκους ανοχής αν δω πως η κοπέλα δεν θέλει ( έστω επαγγελματικά ) φεύγωΠροφανως ολοι εμεις που βρισκομαστε εδω και δεν είμαστε αρρωστοι...απλα εδω βρισκουμε οτι δεν μπορεσαμε να βρουμε εξω διεκδικοντας το.
η (πρωην)τρελλοκοτσιδου - τα μαλλια της τωρα εχουν αραιωσει- δουλευει (ακομα) τριτη-παρασκευη και σαββατο μαζι με μια γιαννα (αδιαφορη νταρντανοχοντρη οπως λεει και ο σμυρνης). Στην εμφανιση αλλα και στις υπηρεσιες ακομα βγαινει νικητρια με τον αμειλικτο χρονο...σχετικα στεκεται αξιοπρεπως αλλα πλεον ειναι σαν γιαουρτι, εχει ημερομηνια ληξης, μη σου πω οτι εχει αργησει...περι ορεξεως βεβαια.....Μάγκες, η Μαρία η τρελοκοτσιδού πόσο είναι πάνω κάτω και πώς είναι από εμφάνιση; Είδα κάτι καλές κριτικές και πήγα Παρασίου 36, αλλά ήτανε μια Μόνικα. 50άρα που κρατιέται καλά, γύρω στο 1,65-1,70, κανονικό σώμα με δυομισάρια βυζιά, ίσως και φτιαγμένα γιατί κρατιόντουσταν για την ηλικία της. Χτύπησα κουδούνι και μου άνοιξε η κοπέλα, τα άλλα δωμάτια ήτανε άδεια, μάλλον ήμασταν μόνοι μας στον οίκο.
Θερμή κοπέλα, στην αρχή μου ζήτησε να σηκωθώ από το κρεβάτι για να μου κωλοτριφτεί στα όρθια, πίπα κάμποση ώρα με καπότα, με ρώτησε κι αν ήθελα να της γλύψω τη μουνάρα αλλά δεν ήθελα, μια στάση με 3-4 γλωσσόφιλα με δική μου πρωτοβουλία και στο τέλος με ρώτησε αν ήθελα μασαζάκι αλλά βαριόμουνα. Γενικά καλή ήταν, αλλά μάλλον προτιμώ μικρότερες ηλικίες. Η Μόνικα δουλεύει Κυριακές, Τετάρτες και Πέμπτες όλη μέρα, υποθέτω η τρελοκοτσιδού τις άλλες μέρες.
Η Φωτεινή στους νέους, καθαρούς και ωραίους μήπως γλύφει και κωλοτρυπίδες αν της το ζητήσεις;Τη φωτεινη την εχω γαμησει άπειρες φορες με φουλ προγραμμα πλην κωλου,παντα πεντακαθαρη.Μου εχει εκμυστηρευτει(αληθεια η ψεμματα ποιος ξερει) κατι λογικο,οτι σε απλυτους δεν κανει πολλα πολλα,και σίγουρα οχι ακαποτα τσιμπουκια.
Τον όρο sex trafficking τον έχεις ακουστά;Αν δεν σου αρέσει μια δουλειά δεν την κάνεις καλά ακόμα κι αν σε πληρώνουν για ό,τι κάνεις.
Αδερφέ μη ρωτάς τέτοια θα σε πούνε πουστη αυτοί πού πίνουν μουνοζουμα και γλύφουν απλυτες πατούσες...χαχαχαΗ Φωτεινή στους νέους, καθαρούς και ωραίους μήπως γλύφει και κωλοτρυπίδες αν της το ζητήσεις;
Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα!Τον όρο sex trafficking τον έχεις ακουστά;
Δεν ξερω μυστη,δεν εχω ζητησει ποτε γλυφοκωλαδα απο μονος μου,ουτε απο γκομενα ουτε απο πουτανα.Αν παρει πρωτοβουλια πηρε. Το γκροβερ μου παντα πλυμενο,ειδικα πριν παω σε γκομενα η πουτανα.Και επειδη καποιος θα πεταχτεί σιγουρα,οχι ουτε δαχτυλα μπαινουν εκει μεσα,ουτε ψωλες,ουτε στραπον.Μονο κουραδες εξερχονται,και τελευταια μπολικες αν ανανλογιστεις οτι εχω γινει κοιλαρας κ φαγαςΗ Φωτεινή στους νέους, καθαρούς και ωραίους μήπως γλύφει και κωλοτρυπίδες αν της το ζητήσεις;
Τι λες ρε μαλάκα; Για δώσε πληροφορίες!φωκαίας 25 πάνω λάτιν τριάδα φωτιά ΤΩΡΑ!
Φωκαίας 7 θα εννοείς φίλε. Μάλλον θα παίζουν 3η βάρδια αυτές.Ρε μάγκες άγκυρας 7 στο μεσαίο πήγα πριν λίγο κ είδα μια ξανθιά κοντουλα λεπτουλα ξανθιά με ωραίο κωλαρακι και νερουλό βυζακι που επεπλεε μεσα στο σουτιέν! Δν έμαθα όνομα γιατί είχε κόσμο αλλά ήταν πολύ καλό μουνι για τα γούστα μου ειδικά στην μάπα ( με χαμηλό φωτισμό) ξέρει κάποιος κάτι; Ήταν μαζί και μια πιο χοντρουλα με μεγάλα βυζια που ούτε καν έδωσα σημασία!
Δεν έκανα κίνηση jon jonΕρώτηση κρίσεως:
Γλωσσοφιλα δίνει....????
Αν και υποκειμενικό αυτό, δεν τρελάθηκα. Βλέπεται πάντως.Από φάτσα τι λέει?
Milko με γεύση φράουλα.Και κάτι τελευταίο....
Τι χρώμα δέρματος έχει:
Λευκό ή μελαμψό....????
Θα μπορούσες να την πεις και έτσι και από τα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο. Πήγαινε ρίξε μιά ματιά. Δεν σου άνοιξε η όρεξη για μίλκο με φράουλα;Γυφτομολδαβακι?
Ακριβός όπως το έγραψες ..!! Χρόνια τώρα παρά πολλές κοπέλες μα παρά πολλές μου είχαν πει ..Βρήκα άκρη ….λάδωσα για να δουλέψω ….ξεχρέωσα ….Μετά έβγαλα πολλά φράγκα …άνοιξα επιχειρήσεις στην άκρη χρήματα κτλ…και θα φύγω …Πιο τραφικ; Θα πω και άλλες παροιμίες Πράσινα άλογα …. Να είχαμε να λέγαμε …το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις ; Ελάχιστες περιπτώσεις είναι θύματα δάκο το λέω βάση των λεγόμενων τους ( των κοριτσιών ) και αρκετές περιπτώσεις ( πάνω από 20) που μαθαίνω ακόμα νέα τους και έχουν φράγκα είναι παντρεμένες έχουν παιδιά ….. και κάνουν χλιδάτη ζωή ….Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα!