Στην αρχή μέσω mail.Τηλέφωνο βαιμπερ να βάλω ...η καλύτερα ινσταγκραμ όπως κάνει η άλλη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μάτι στις Ελληνικές Παραλίες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tmaras11
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 18K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- candid greek-candid
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 72.306
- Πόντοι
- 11.956
Η γυναίκα μου δεν με θέλει με σορτσάκι μαγιό τι να κάνω να πω όχι ....και μετά καλοκαίρι έρχεται δεν θα δουν χαρά τα σκέλια μου καθόλου ....και κορασίδα να πάρω τώρα το βρήκαν όλες ινσταγκραμ επικοινωνία...η στείλε προσωπικό μύνημα να δω ποιος είσαι και θα στείλω τηλέφωνο....χαχαχα
Λέμε καμμία βλακεία να περάσει η ώρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
El Papacito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 11.199
- Πόντοι
- 2.256
Σωστή η γυναίκα σου, θέλει τον άντρα να φαίνεται άντρας στην παραλία.Η γυναίκα μου δεν με θέλει με σορτσάκι μαγιό τι να κάνω να πω όχι ....και μετά καλοκαίρι έρχεται δεν θα δουν χαρά τα σκέλια μου καθόλου ....και κορασίδα να πάρω τώρα το βρήκαν όλες ινσταγκραμ επικοινωνία...η στείλε προσωπικό μύνημα να δω ποιος είσαι και θα στείλω τηλέφωνο....χαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι σαν πιτσιρικάς που παίζει μπάσκετ στη γειτονιά του με αυτά τα ηλίθια σορτσάκια....
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 72.306
- Πόντοι
- 11.956
Εντάξει έχεις δίκιο αλλά πολλοί μύστες θα φοράν σορτσάκια μαγιό και υπάρχει εξήγηση....στο μπου οι μύστες έχουν μέσο όρο εργαλείο 20εκ και κάποιοι μύστες έχουν γυναίκες....εεε αυτές δεν θέλουν να φαίνεται το εργαλείο του άντρα τους...Σωστή η γυναίκα σου, θέλει τον άντρα να φαίνεται άντρας στην παραλία.
Όχι σαν πιτσιρικάς που παίζει μπάσκετ στη γειτονιά του με αυτά τα ηλίθια σορτσάκια....
El Papacito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 11.199
- Πόντοι
- 2.256
Α, ναι ξέχασα πόσο προικισμένοι είναι οι περισσότεροι εδώ μέσα....Εντάξει έχεις δίκιο αλλά πολλοί μύστες θα φοράν σορτσάκια μαγιό και υπάρχει εξήγηση....στο μπου οι μύστες έχουν μέσο όρο εργαλείο 20εκ και κάποιοι μύστες έχουν γυναίκες....εεε αυτές δεν θέλουν να φαίνεται το εργαλείο του άντρα τους...
Θα έπρεπε τότε να καμαρώνουν οι γυναίκες τους και να θέλουν να φαίνεται για να ζηλέψουν οι άλλες ( και πολλοί άλλοι).....
petros_sketo
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.114
- Πόντοι
- 2.536
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τ μαγιό-βρακάκια...ίσα ίσα αυτούς που τα φοράνε τους εκτιμώ πολύ...Είδα ότι σχολίαζαν το μαγιό σλιπ που φοράω να στείλω ολόσωμη με το μαγιό αλλά φοβάμαι μην μου στέλνουν προσωπικά μυνήματα διάφοροι να βρεθούμε!!!!χαχαχα
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 72.306
- Πόντοι
- 11.956
Καλό πολύ καλό και κοίτα τι λαικ ...γέλια ...και ουαοο θα πάρει...θα ζητάνε και πίσω όψηΕγώ δεν έχω πρόβλημα με τ μαγιό-βρακάκια...ίσα ίσα αυτούς που τα φοράνε τους εκτιμώ πολύ...![]()
Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 8.393
- Πόντοι
- 1.056
Πωωωωπω η μουνοχωριστρα όλα τα λεφτά... αλλά και οι βυζάρες της!!!Δεν την εβγαλα εγω αλλα νομιζω αξιζειν ειναι εδω
Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 8.393
- Πόντοι
- 1.056
Βρε τον λαλακη!!!Να υποθέσω ότι η μελαγχροινή δίπλα της είναι η γυναίκα σου και είναι κι αυτή DJ στο Μαϊάμι?
''Η διάσημη DJ του Miami YesJulz Goddard μας δείχνει τον μεγάλο κώλο της με πράσινο μπικίνι στην παραλία του Miami''
![]()
Η DJ YesJulz Goddard μας δείχνει τον μεγάλο κώλο της με πράσινο μπικίνι στο Miami
Η διάσημη DJ του Miami YesJulz Goddard μας δείχνει τον μεγάλο κώλο της με πράσινο μπικwww.kanonitv.net
![]()
![]()
petros_sketo
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.114
- Πόντοι
- 2.536
Συνέβη πρίν λίγο...ονόματα δεν λέμε....
Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 8.393
- Πόντοι
- 1.056
Χαχαχα, έχει ξεχάσει να φορέσει μαγιό!!!Συνέβη πρίν λίγο...ονόματα δεν λέμε....
![]()
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 14.653
- Πόντοι
- 3.506
Στην Ελλάδα είμαστε· τί πιο εύκολο να βγάλεις φωτός από ξέκωλα σε παραλίες για να ανεβάσεις. Μέχρι και τα κανάλια, ρεπορτάζ κώλου κάνουνε αυτή την εποχή...
Και έχεις και το κάθε μαλάκα να ανεβάζει μούφες. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!
Και έχεις και το κάθε μαλάκα να ανεβάζει μούφες. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!
petros_sketo
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.114
- Πόντοι
- 2.536
Έλα ντε..Στην Ελλάδα είμαστε· τί πιο εύκολο να βγάλεις φωτός από ξέκωλα σε παραλίες για να ανεβάσεις. Μέχρι και τα κανάλια, ρεπορτάζ κώλου κάνουνε αυτή την εποχή...
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 13.761
- Πόντοι
- 2.606
τυπε εχει γεμισει το σαη κακεντρεχεις ,πουστηδους και αστυνομους μοδας......Είδα ότι σχολίαζαν το μαγιό σλιπ που φοράω να στείλω ολόσωμη με το μαγιό αλλά φοβάμαι μην μου στέλνουν προσωπικά μυνήματα διάφοροι να βρεθούμε!!!!χαχαχα
Τι μου θυμίζει αυτός ο κωλος, τι μου θυμίζει....Συνέβη πρίν λίγο...ονόματα δεν λέμε....
![]()
Κωλαρα όμως λέμε...Τι μου θυμίζει αυτός ο κωλος, τι μου θυμίζει....
Απ' τις λίγες...Κωλαρα όμως λέμε...
petros_sketo
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.114
- Πόντοι
- 2.536
Ο ΚΩΛΟΣΚωλαρα όμως λέμε...
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 8.175
- Πόντοι
- 1.056
Στην Ελλάδα είμαστε· τί πιο εύκολο να βγάλεις φωτός από ξέκωλα σε παραλίες για να ανεβάσεις. Μέχρι και τα κανάλια, ρεπορτάζ κώλου κάνουνε αυτή την εποχή...
Η εκπληξη θα ηταν να βρεις ωραια κοπελα με κανονικο μαγιο..

Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.947
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 6K
?