Νέα

Σχετικά με την κοπέλα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Erwtimatias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.690
Πόντοι
4.546
Καλησπέρα σε όλους,
Είχα ανοίξει παρόμοιο τόπικ και το έσβησα γιατί γέμισε τρολλ, παρακαλώ να απαντάτε μόνο σοβαρά.

Είμαι σε σχέση 5 χρόνια με την κοπέλα μου και τον τελευταίο χρόνο παίζουμε μόνο φαντασιώσεις στο σεξ, κάποιες από τις φαντασιώσεις μας:
1) Είμαι παντρεμένος και κερατώνω τη γυναίκα μου μαζί της.
2) Είμαι το αφεντικό της και μου κάθεται για να μην την διώξω από τη δουλειά γιατί κάνει λάθη.
3) Είναι στην παραλία για μπάνιο και είμαι τουρίστας και τη γαμάω στα βράχια.
4) Τη γαμάω σε εξωτερικούς χώρους και την βλέπουν άλλοι και τον παίζουν.
5) Παίρνει πίπα σε κάποιο στη τουαλέτα και την πιάνω στα πράσα και την τιμωρώ.
6) Έχουμε πάει διακοπές και είμαι αυτός που της νοικιάζω το σπίτι και τη γαμάω για να μένει τσάμπα ενώ το αγόρι της λείπει.
7) Είμαι ο γυμναστής της και τη γαμάω στο γυμναστήριο κρυφά.

Οι ζωντανές "ακραίες" εμπειρίες μας:
1) Στα πρώτα 2 χρόνια της σχέσης μου είχε πάρει πίπα σε μια καφετέρια πίσω πίσω όσο την κάλυπτα με μια ζακέτα.
2) Έχουμε κάνει σεξ σε πολλές παραλίες απόμακρες χωρίς να μας δει κάποιος.
3) Πρόσφατα πήγαμε σε μια παραλία και ξεκίνησε να μου τον παίζει ενώ ήταν ένας ξένος στην απέναντι μεριά της παραλίας αλλά μόλις τον είδε κώλωσε και σταμάτησε.
4) Πριν 1 χρόνο στα γενέθλια της (χειμώνα), είχαμε πιει αρκετά και την είχα πάει σε ένα μονόδρομο (ψιλοκεντρικό, δηλαδή περνάνε που και που αμάξια), και φορούσε τζιν που είναι δύσκολο να μπει και να βγει. Το έβγαλε εντελώς και έμεινε με το στρινγκ και άρχισε να με πιπώνει και μετά έκατσε πάνω και φώναζε από καύλα.
5) Που και που όταν είναι στη δουλειά ή για ποτό με καμιά φίλη, της ζητάω να πάει τουαλέτα και να μου στέλνει σέξυ βίντεο και φώτο και το κάνει.
6) Την έχω βγάλει πάνω από 30 βίντεο και φώτο.

ΥΓ: Στη σχέση μας (πέρα από το σεξ) όλα είναι τέλεια, είμαστε αγαπημένοι, δεν προκαλεί ποτέ ούτε ντύνεται έξαλλα κλπ. Μόνο βάφεται πάντα, δηλαδή ακόμα και σούπερ μάρκετ να πάει πχ θα βάλει το κραγιόν της.

Ποια είναι η γνώμη σας? Έχετε παρόμοιες εμπειρίες εσείς? Παρακαλώ και πάλι μόνο σοβαρές απαντήσεις, τα τρολλ εκτός το ότι δεν βοηθούν κάπου χαλάνε και την εικόνα του site.

Γράφεις: Στη σχέση μας (πέρα από το σεξ) όλα είναι τέλεια.
Σε καλύπτει απλά το χειρογλύκανο ή θέλεις να την βρέχεις που και που;;;;; :think:

OP
OP
E

Erwtimatias

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2022
Like
153
Πόντοι
0
Γράφεις: Στη σχέση μας (πέρα από το σεξ) όλα είναι τέλεια.
Σε καλύπτει απλά το χειρογλύκανο ή θέλεις να την βρέχεις που και που;;;;; :think:
Εννοώ εκτός σεξ, σε όλους τους άλλους τομείς. Και στο σεξ περνάω τέλεια επίσης.

Loukoum4s

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2019
Like
1.454
Πόντοι
206
Ποια είναι η γνώμη σας? Έχετε παρόμοιες εμπειρίες εσείς? Παρακαλώ και πάλι μόνο σοβαρές απαντήσεις, τα τρολλ εκτός το ότι δεν βοηθούν κάπου χαλάνε και την εικόνα του site.
Περιμένεις να σου πούμε αν όλα αυτά είναι νορμάλ;
Εν εμείς έχουμε κάνει χειρότερα;
Αν η κοπέλα κάνει για γάμο και οικογένεια;
Αν προτείνουμε να τη χωρίσεις;
Ποιος ο σκοπός της ερώτησης στου;

OP
OP
E

Erwtimatias

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2022
Like
153
Πόντοι
0
Περιμένεις να σου πούμε αν όλα αυτά είναι νορμάλ;
Εν εμείς έχουμε κάνει χειρότερα;
Αν η κοπέλα κάνει για γάμο και οικογένεια;
Αν προτείνουμε να τη χωρίσεις;
Ποιος ο σκοπός της ερώτησης στου;
Να μου πείτε γνώμη, πώς σας φαίνεται η κατάσταση και δικές σας εμπειρίες

Loukoum4s

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2019
Like
1.454
Πόντοι
206

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.690
Πόντοι
4.546
Εννοώ εκτός σεξ, σε όλους τους άλλους τομείς. Και στο σεξ περνάω τέλεια επίσης.

Από την στιγμή που είστε τόσα έτη μαζί, την βρίσκετε μεταξύ σας θεωρώ πως είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα!

Να μου πείτε γνώμη, πώς σας φαίνεται η κατάσταση και δικές σας εμπειρίες

Ρεεέεεεε τύπε μήπως θέλεις να τον παίξεις και μας το φέρνεις απέξω απέξω;;;; :think:

OP
OP
E

Erwtimatias

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2022
Like
153
Πόντοι
0
Από την στιγμή που είστε τόσα έτη μαζί, την βρίσκετε μεταξύ σας θεωρώ πως είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα!

Ρεεέεεεε τύπε μήπως θέλεις να τον παίξεις και μας το φέρνεις απέξω απέξω;;;; :think:
Όταν λες επόμενο βήμα?

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.690
Πόντοι
4.546
Όταν λες επόμενο βήμα?

Angry Impractical Jokers GIF by truTV

OP
OP
E

Erwtimatias

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2022
Like
153
Πόντοι
0
Αρχίσατε πάλι το τρολλ...Έκανα ρεπόρτ, ελπίζω κάποιος moderator να κάνει κάτι μπας και δούμε προκοπή εδώ μέσα. Υπάρχουν ένα εκατομμύριο άλλα threads να πάτε να τρολλάρετε.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.690
Πόντοι
4.546
Αρχίσατε πάλι το τρολλ...Έκανα ρεπόρτ, ελπίζω κάποιος moderator να κάνει κάτι μπας και δούμε προκοπή εδώ μέσα.

Κάτσε ρεεέεεεε τύπε στις μέρες μας ξεπερασμένα ποιός φορά το νυφικό...
Πολύ οπισθοδρομικός μας είσαι...
Άντε για να ΜΗΝ μου παρεξηγείσαι...
fail best man GIF

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.388
Πόντοι
10.336
ελα ρε, γεμισε τρολλ τετοια νηματαρα; :think:
αμα θες να σε παρουμε στα σοβαρα, αφου εχεις τοσο πολυ υλικο οπως λες, ανεβασε κατι εδω (κρυψε μαπα) να σας χαρουμε με τα ματια μας και οχι με λογια του αερα. αφου σας αρεσει το μπανιστηρι, τι εχεις να χασεις; εκτος αν γραφεις πιπες.

Γιατι λογια εχουμε ακουσει χιλιαδες, αλλα οταν ερχεται η ωρα της αληθειας, κατι πουστρακια που βγαινετε για ψαρεμα αποδεικνυεστε 9 στους 10 με τετοιες ιστοριες. Γιαυτο αν θες να "δεις προκοπη", ριξε υλικο να δεις πως φευγουν τα τρολλ...

Για να δουμε

OP
OP
E

Erwtimatias

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2022
Like
153
Πόντοι
0
ελα ρε, γεμισε τρολλ τετοια νηματαρα; :think:
αμα θες να σε παρουμε στα σοβαρα, αφου εχεις τοσο πολυ υλικο οπως λες, ανεβασε κατι εδω (κρυψε μαπα) να σας χαρουμε με τα ματια μας και οχι με λογια του αερα. αφου σας αρεσει το μπανιστηρι, τι εχεις να χασεις; εκτος αν γραφεις πιπες.

Γιατι λογια εχουμε ακουσει χιλιαδες, αλλα οταν ερχεται η ωρα της αληθειας, κατι πουστρακια που βγαινετε για ψαρεμα αποδεικνυεστε 9 στους 10 με τετοιες ιστοριες. Γιαυτο αν θες να "δεις προκοπη", ριξε υλικο να δεις πως φευγουν τα τρολλ...

Για να δουμε
Δηλαδή πρέπει να ανεβάσω φώτο και βίντεο για να το πάρεις στα σοβαρά αλλιώς -ενώ έχω παρακαλέσει όχι τρολλ- έχεις το δικαίωμα να τρολλάρεις όποτε γουστάρεις? Δεν μπορείς δηλαδή εφόσον δεν με πιστεύεις να μην απαντήσεις καν? Πολύ βαρύς μάγκας βγήκες εσύ, να δούμε αν ο moderator θα συμφωνήσει.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.388
Πόντοι
10.336
Δηλαδή πρέπει να ανεβάσω φώτο και βίντεο για να το πάρεις στα σοβαρά αλλιώς -ενώ έχω παρακαλέσει όχι τρολλ- έχεις το δικαίωμα να τρολλάρεις όποτε γουστάρεις? Δεν μπορείς δηλαδή εφόσον δεν με πιστεύεις να μην απαντήσεις καν? Πολύ βαρύς μάγκας βγήκες εσύ, να δούμε αν ο moderator θα συμφωνήσει.
αμα κανεις πολλα και ανουσια ριπορτ, γυρνανε μπουμερανγκ.

Η εικασια λοιπον, μεχρι να αποδειχθει το αντιθετο, ειναι οτι το μονο roleplay που κανετε με το ταιρι σου ειναι να ντυνεται ο ενας γυναικα (ενω ειναι πουστης) και ο αλλος αντρας (ενω ειναι επισης πουστης) και να γαματε ο ενας τον αλλο.
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

OP
OP
E

Erwtimatias

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2022
Like
153
Πόντοι
0
αμα κανεις πολλα και ανουσια ριπορτ, γυρνανε μπουμερανγκ.

Η εικασια λοιπον, μεχρι να αποδειχθει το αντιθετο, ειναι οτι το μονο roleplay που κανετε με το ταιρι σου ειναι να ντυνεται ο ενας γυναικα (ενω ειναι πουστης) και ο αλλος αντρας (ενω ειναι επισης πουστης) και να γαματε ο ενας τον αλλο.
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Το αν είναι ανούσιο ή όχι να ζητάω όχι τρολλ και να τρολλάρεις θα το κρίνει ο mod. Ευχαριστώ για την άποψη σου πάντως καλή συνέχεια!

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.751
Πόντοι
456
Γουστάρεις να τον παίζεις πίσω από την οθόνη τύπε διαβάζοντας σχόλια και ιστορίες? Πουλάς και ένα δικό σου ανύπαρκτο πουτσοσαιτ βλέπω:2funny: Εδώ είμαστε νταήδες όμως, μόνο τρολ και μπάχαλα :piss::piss:

• Like
Αντιδράσεις: Nubic
OP
OP
E

Erwtimatias

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2022
Like
153
Πόντοι
0
Γουστάρεις να τον παίζεις πίσω από την οθόνη τύπε διαβάζοντας σχόλια και ιστορίες? Πουλάς και ένα δικό σου ανύπαρκτο πουτσοσαιτ βλέπω:2funny: Εδώ είμαστε νταήδες όμως, μόνο τρολ και μπάχαλα :piss::piss:
Τον έλυσες το γρίφο Σέρλοκ. Να σου δώσω διέυθυνση να μου στείλεις λίγο εξυπνάδα?

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.731
Πόντοι
1.706
Οι περισσοτεροι στο σαητ εχουμε ακουστα πως ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ να εχει καποιος γκόμενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom