Μεσημεριάτικος καφές στην Αιόλου, παρέα με τον κολλητό μου. Το τι ξεκώλια είδα, μάγκες μου, δεν λέγεται. Μικρές, μεγάλες, όμορφες, άσχημες, χοντρές, αδύνατες, όλες με τα κωλομέρια έξω. Δίπλα από το τραπέζι μας ήταν μια οικογένεια Ελλήνων. Ανάμεσα στην οικογένεια ήταν μία νεαρή, το πολύ 17 ετών, πολύ μέτριας εμφάνισης, με γυαλιά, που παρέπεμπαν σε nerd. Φορούσε ένα καλοκαιρινό ολόσωμο φόρεμα, το οποίο μάζευε σιγά σιγά προς τα πάνω, με αποτέλεσμα να φαίνεται το μαύρο κιλοτάκι της. Δεν ξέρω, εάν το έκανε εσκεμμένα, για να την παίρνω μάτι, πάντως ήταν το έναυσμα για να πάω να γαμήσω. Το έκοψα με τα πόδια και αφού έκανα μία στάση, για να αγοράσω αρωματικά sticks, στην Σόλωνος και κάποια κόμικς, στην Πολιτεία, κατευθύνθηκα προς το Εμετουργείο. Αφού μπήκα σε αρκετά σπίτια και χάλασα το οπτικό μου πεδίο, από τα τέρατα που παρέλασαν μπροστά μου, συνέχισα την βόλτα στα περιφερειακά ρδέλα της περιοχής. Ο δρόμος με έφερε στην Φυλής, όπου πήγα καρφί στο Φυλής 56, για να δω την Βίκυ, για την οποία διάβασα ότι επέστρεψε. Δυστυχώς, η μοντέλο-αλυσίδα ήταν κλειστή. Πέρασα μόνο στο Φυλής 66, όπου μίλησα λίγο με την τσατσά, για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Εκεί δούλευε η Εύα, μία συμπαθητική Ρωσίδα, που δεν με έπεισε. Βγήκα από το τσαρδί και πήγα ντουγρού για το Φωκαίας 25, για την Τζέσικα. Εκείνη την ώρα δούλευε η Τζανίνα και η Σάρα, ένα μελαχρινό τσιγγανάκι, από την Ρουμανία. Νεαρή, με ωραίο σώμα, μικρό βυζί, το οποίο ντρέπεται να εμφανίσει και με έκφυλο πρόσωπο. Πρόγραμμα νορμάλ, με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο στήθος. Δεν φιλάει, δεν γλύφει αρχίδια και σε κρατάει σε μία ελεγχόμενη απόσταση. Την έπεισα να βγάλει το σουτιέν, όπου τις έγλυψα τα βυζιά και αφού με καθάρισε με μαντηλάκι, μου πήρε ένα μέτριο τσιμπούκι. Στην συνέχεια την έστησα στα τέσσερα, όπου την σφυροκόπησα άγρια, χύνωντας δυνατά. Χαιρετηθήκαμε, βγήκα από τον οίκο και πήρα το δρόμο της επιστροφής, κατάκοπος και καταϊδρωμένος από την ζέστη.