Παιδιά έλεγα να γράψω πολλά για τη χθεσινή βραδιά στο "La luna" αλλά με πρόλαβαν οι δυο συναγωνιστές που έγραψαν αυτοί για 'μένα, απ' ό,τι φαίνεται όλοι "La luna" πήγαμε χθες, ήταν κι ο Distro εκεί... Τρομερή βραδιά με τη Μάρα χθες, πέρα από τα γνωστά μας κουβέντα - χαμουρέματα στον καναπέ κάναμε στην καβάτζα ίσως το καλύτερο sex που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα, παραήμασταν βέβαια "φτιαγμένοι" από νωρίς, η συνήθως χαμηλών τόνων Μάρα πηδιόταν μαζί μου σαν λυσσασμένη, απίστευτες καταστάσεις, ο προλαλήσας Nubic που άθελά του βρέθηκε δίπλα μας με τη Ρόζα για ένα διάστημα τουλάχιστον μπορεί να επιβεβαιώσει... Είναι απίστευτα τα μπούτια και ο κώλος αυτής της γυναίκας, όχι ότι πάει πίσω βέβαια κι από στήθος, χθες εκτός από γλειφομούνι δεν άντεξα και την έγλειψα κι από πίσω όπου ήταν πεντακάθαρη, είχα τρελαθεί... Ξεκινήσαμε και με πίπα και να με κοιτάει στα μάτια, ωραία πράγματα... Κατά τα άλλα χθες χαλαρά τα πράγματα στο "La luna" γενικά κάτι στο οποίο συνετέλεσε και η soft μουσική που είχε επιλέξει η Δανάη. Η ξανθιά η Τάνια ήταν παρούσα, η μελαχρινή επίσης, η Ρόζα, η Μέλη, μια μελαχρινή με γυαλιά τούμπανο που κάτι μου έλεγε φυσιογνωμικά αλλά δεν μπορούσα να θυμηθώ, μια μελαχρινή αδύνατη καινούρια, η τύπισσα απ' τον Άγιο Δομίνικο ήταν επίσης παρούσα αλλά δεν την είδα καλά για να σας πω τη γνώμη μου, η Μάρα πάντως μου είπε ότι έχει πολύ sexy σώμα. Η Μαρίνα και η Μαρία που τόσες διθυράμβους γράφατε γι' αυτές το διάστημα που ήμουν ακόμα persona non grata στο μαγαζί ήταν και πάλι απούσες, δεν ξέρω αν εμφανίζονται πλέον και ποτέ, ίσως καθημερινές μόνο που εγώ δεν πατάω, δεν ήταν φαίνεται γραφτό μου να τις δω. Το επόμενο Σάββατο που θα έχω και πιο πολύ χρόνο θα περάσω μια βόλτα απ' το "La cueva" στο Κερατσίνι που είχε αναφέρει κάποιος να δω τι γίνεται εκεί μέσα και αν αξίζει σαν μαγαζί, θα πάω μια βόλτα και από το "La luna" στο Ίλιον να διαπιστώσω επιτέλους αν λειτουργεί και αν ανεβαίνει καμιά στο πατάρι και αν φάω φόλα απ' αυτά θα καταλήξω στο "Χαλαρά" για να πάρω τη Φλώρα λίγο πριν τις διακοπές μου που η αλήθεια είναι ότι μου έχει λείψει λίγο. Αυτά και πάντα έτσι να ενημερώνετε στο θρεντάκι μας για να μη βαδίζουν οι λιγότερο υποψιασμένοι συναγωνιστές στα τυφλά