Ε οχι και εσύ αδιάβαστος!!!!Ένας δεν απάντησε αν κάνει sex η Εύα από angels spa για να την επισκεφτω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
Κανει εδω και πολλα χρονια οχι ομως με κουτουςΈνας δεν απάντησε αν κάνει sex η Εύα από angels spa για να την επισκεφτω
Αν πάρω και κλείσω ραντεβου δέχεται? η είναι private?Κανει εδω και πολλα χρονια οχι ομως με κουτους
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.829
- Πόντοι
- 481
εσύ αυτό περιμένεις να πας?Εγώ σου λέω κάνει αλλά ποιος λέει ότι θα κάνει με εσένα?Ένας δεν απάντησε αν κάνει sex η Εύα από angels spa για να την επισκεφτω
άρα private είναιεσύ αυτό περιμένεις να πας?Εγώ σου λέω κάνει αλλά ποιος λέει ότι θα κάνει με εσένα?
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.278
- Πόντοι
- 3.556
Παίρνεις τηλ κ κλείνεις πας από κει κ όλα παίρνουν τον δρόμο τους η θα φύγεις ικανοποιημένος η ανανεωμένοςάρα private είναι
Δεν έχω πάει μη με ρωτήσεις απλά έτσι λειτουργούν τα πιο πολλά
billsalonika1926
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 2.101
- Πόντοι
- 711
Ναι κανει, αλλα ειναι πολθ περίεργη τυπισσα κι εχει γίνει σαν ροφος αποντις πλαστικες. Προσφερει και στοματικοΚανει εδω και πολλα χρονια οχι ομως με κουτους
torompo500
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2022
- Like
- 87
- Πόντοι
- 0
Κάνει σεξ με στοματικό στα 80ευρω.....αλλά δεν είναι και κάτι το σπουδαίο...Ένας δεν απάντησε αν κάνει sex η Εύα από angels spa για να την επισκεφτω
Διαγραμμένο μέλος 220243
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2022
- Like
- 639
- Πόντοι
- 81
Μετα απο πολλες προσπαθιες να κλεισω ραντεβου με νατασα απο venous απογοητευτικα που δεν σηκωναν το τηλεφωνο και πηγα massagio περασμα με τοκιο δεν ηταν καποια κοπελα εξω στο σαλονι αλλα σιγουρα ειχε ακοαμ 2 κοπελες σε ενα δωματιακι διπλα απο το μπανιο. στο πρωτο μερος χαιδεμα στο δευτερο μερος εμενα μαρεσε ξερει πως να σε φτιαχνει. μου ειπε οτι θεσσαλονικη δεν κανει ραντεβου τωρα δεν ξερω αν οντως ειναι ετσι και μου ειπε οτι μεσα στον ιουλιο θα εχουμε δυο νεες ταινιες της
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.278
- Πόντοι
- 3.556
Αυτή η τύπισσα κάποτε είχε 2 μασατζιδικα ένα πανόραμα κ ένα καλαμαριά με φουλ πρόγραμμα είχε κοπέλες κ δούλευε κ αυτή αλλά πάντα ήταν κομοδίνοΝαι κανει, αλλα ειναι πολθ περίεργη τυπισσα κι εχει γίνει σαν ροφος αποντις πλαστικες. Προσφερει και στοματικο
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.137
- Πόντοι
- 376
Θυμάσαι μία έκφυλη μελαχρινή ψηλή που είχε στο Πανόραμα; Πώς την έλεγαν; Δεν εννοώ την Ιωάννα που άνοιξε μετά στην ΑιγαίουΑυτή η τύπισσα κάποτε είχε 2 μασατζιδικα ένα πανόραμα κ ένα καλαμαριά με φουλ πρόγραμμα είχε κοπέλες κ δούλευε κ αυτή αλλά πάντα ήταν κομοδίνο
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.278
- Πόντοι
- 3.556
Νομίζω πεγκυ αν θυμάμαι καλάΘυμάσαι μία έκφυλη μελαχρινή ψηλή που είχε στο Πανόραμα; Πώς την έλεγαν; Δεν εννοώ την Ιωάννα που άνοιξε μετά στην Αιγαίου
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Με τα ράστα;Θυμάσαι μία έκφυλη μελαχρινή ψηλή που είχε στο Πανόραμα; Πώς την έλεγαν; Δεν εννοώ την Ιωάννα που άνοιξε μετά στην Αιγαίου
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.137
- Πόντοι
- 376
Ναι. ΤρέλαΜε τα ράστα;
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Προτιμούσα την Ιωάννα την αλλήθωρη στο μαγαζί της ΚρήνηςΝαι. Τρέλα
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.278
- Πόντοι
- 3.556
Πού την έκανες ότι ήθελεςΠροτιμούσα την Ιωάννα την αλλήθωρη στο μαγαζί της Κρήνης
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Και που έκανε φανταστική πίπαΠού την έκανες ότι ήθελες![]()
a.nesti
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2014
- Like
- 414
- Πόντοι
- 21
Αντε και με το Όσκαρ!!Μετα απο πολλες προσπαθιες να κλεισω ραντεβου με νατασα απο venous απογοητευτικα που δεν σηκωναν το τηλεφωνο και πηγα massagio περασμα με τοκιο δεν ηταν καποια κοπελα εξω στο σαλονι αλλα σιγουρα ειχε ακοαμ 2 κοπελες σε ενα δωματιακι διπλα απο το μπανιο. στο πρωτο μερος χαιδεμα στο δευτερο μερος εμενα μαρεσε ξερει πως να σε φτιαχνει. μου ειπε οτι θεσσαλονικη δεν κανει ραντεβου τωρα δεν ξερω αν οντως ειναι ετσι και μου ειπε οτι μεσα στον ιουλιο θα εχουμε δυο νεες ταινιες της
Μετά απο τόσα χρόνια που παρακολουθώ το θέμα γράφω την πρώτη μου κριτική, Πέρασα εχθες σπο Luxury είχε προσφορά για 2 γυναίκες και είπα να δοκιμάσω αφού τελείωσε το μασάζ επέλεξα να μείνω με την μία κοπέλα που ήταν άριστη στην μετέπειτα χαλάρωση μου. Απο μασάζ για χαλαρωτικό καλό ήταν θα ήθελα να έτριβαν λιγότερο τα πόδια και περισσότερο το υπόλοιπο σώμα, ο χώρος πεντακάθαρος και οι κοπέλες ευγενικές και ορεξάτες, η χαλάρωση ήταν όπως ακριβώς την ήθελα. Μένει να δοκιμάσω και άλλα μέρη να σχηματίσω καλύτερη γνώμη.
SKG-2-ALARGAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2022
- Like
- 766
- Πόντοι
- 81
καποτε στο TEXAS!!!Με τα ράστα;