Ή την νεφέλη λες η μια καινούργια κοπέλα την Βανέσα (αν δε κάνω λάθος) για την νεφέλη γράφουν πολλά καλά πράγματα εδώ (προσωπικά δεν έχω Πάει μαζί της ακόμη) αλλά την έχω στα υπόψιν μου.Καλησπέρα. Πριν 2 μέρες επίσκεψη στο Krystal με τη Κρίστι. Πολύ ωραία παρουσία με δυνατό μασάζ. Στο δεύτερο μέρος εξίσου καλό. Πολύ ωραίο σώμα για τα δικά μου τα γούστα. Τώρα μπορεί κάποιος να μου πει μια κοπέλα ξανθιά με τατουάζ στο πόδι πως λέγεται? Μου άρεσε πολύ στην υποδοχή αλλά δε κράτησα όνομα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.823
- Πόντοι
- 206
Απ'όσο γνωρίζω κανένα......Εκτός κι αν κάποια μένουν για καλούς πελάτες.....του στυλ σου τηλεφωνώ εγώ που είμαι πελάτης χρόνια και τα σκάω χοντρά και σου λέω κυρα τάδε θα μείνεις στις 11 το βράδυ να έρθω γιατί μόνο τότε μπορώ να ξεφύγω από τη σύζυγο......? Οκ μου λες εσύ και μένεις.....Αλλιώς όχι.....μην ξεχνάμε ότι αυτά τα μαγαζιά λεγονται day spa........Μάγκες ξέρουμε κάποιο μαγαζι που να κάνει ραντεβού μετά τις 11:30;;
Διαγραμμένο μέλος 191969
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2019
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Αν ρωτησεις το μαγαζι και την κοπελα που θελεις .. ισως μπορει να γινει.. απλα πιστευω σε διαφορετικη τιμη ...κατι σαν πριβε το εκλαμβανω .Μάγκες ξέρουμε κάποιο μαγαζι που να κάνει ραντεβού μετά τις 11:30;;
Τελευταία τροποποίηση:
Plokamiaspm
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2018
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
Σε ευχαριστώ πολύ!Απ'όσο γνωρίζω κανένα......Εκτός κι αν κάποια μένουν για καλούς πελάτες.....του στυλ σου τηλεφωνώ εγώ που είμαι πελάτης χρόνια και τα σκάω χοντρά και σου λέω κυρα τάδε θα μείνεις στις 11 το βράδυ να έρθω γιατί μόνο τότε μπορώ να ξεφύγω από τη σύζυγο......? Οκ μου λες εσύ και μένεις.....Αλλιώς όχι.....μην ξεχνάμε ότι αυτά τα μαγαζιά λεγονται day spa........
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έγινε, να σε καλά!Αν ρωτησεις το μαγαζι και την κοπελα που θελεις .. ισως μπορει να γινει.. απλα πιστευω σε διαφορετικη τιμη ...κατι σαν πριβε το εκλαμβανω .
Σκαλοπατάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
Όχι δεν την έλεγαν Βανέσσα. Από Α ξεκινούσε το όνομά της αλλά δε θυμάμαι. Όχι Αντζελίνα πάντωςΉ την νεφέλη λες η μια καινούργια κοπέλα την Βανέσα (αν δε κάνω λάθος) για την νεφέλη γράφουν πολλά καλά πράγματα εδώ (προσωπικά δεν έχω Πάει μαζί της ακόμη) αλλά την έχω στα υπόψιν μου.
σε τετοια περιπτωση ισως...σαν πριβε. κι αυτες πρεπει να ξεκουραστουνΑν ρωτησεις το μαγαζι και την κοπελα που θελεις .. ισως μπορει να γινει.. απλα πιστευω σε διαφορετικη τιμη ...κατι σαν πριβε το εκλαμβανω .
σε τετοια περιπτωση ισως...σαν πριβε. κι αυτες πρεπει να ξεκουραστο
σε τετοια περιπτωση ισως...σαν πριβε. κι αυτες πρεπει να ξεκουραστ
βγαζουν γρηγορο και αρκετο χρημα αλλα ειναι δυσκολο να βρισκονται με τον καθενα που μπορει και να μην τον αντεχουν καθολου αλλα να προσποιουνται τις κεφατες.
Διαγραμμένο μέλος 191969
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2019
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Καθε επιλογη εχει και ενα τιμημα ... το χρημα δυστοιχως τυφλωνει ..πολλες ειναι οι κοπελες που θα ειναι κεφατες για να περασει ο πελατης καλα...ολες κανουν μια δικη τους πελατεια συνηθως ...
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.823
- Πόντοι
- 206
Αν είναι να πληρώσω παραπάνω στο μασατζίδικο επειδή θα είναι 11 το βράδυ....τότε γιατί να μην την πάρω να πάμε σε ένα ξενοδοχείο που θα έχουμε και την ησυχία μας και θα δώσω και τα ίδια λεφτά.....? Και θα πάρει η κοπέλα όλο το ποσό και θα με περιποιηθεί και καλύτερα........σε τετοια περιπτωση ισως...σαν πριβε. κι αυτες πρεπει να ξεκουραστουν
Διαγραμμένο μέλος 191969
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2019
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Συμφωνω με την λογικη σου !! Αλλα το καθε μαγαζι δεν μπορει να λειτουργει κομμενο και ραμμενο για τον καθε πελατη ... ολα τα μαγαζια πανω κατω τις ιδιες ωρες ανοιγουν -κλεινουν ... λογικα αν μπορεις οντως την κοπελα να την παρεις και να την δωσεις ολο το ποσο δικο της ... δεν μπορω να φανταστω τον λογο οτι αυτο θα γινει φανερα !!!(λογος κατω απο το τραπεζι με απολυτη εχεμυθεια για την κοπελα και μονο )..
Τελευταία τροποποίηση:
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.823
- Πόντοι
- 206
Γίνονται πολλά τέτοια.....εξαρτάται όμως ποιος είναι ο πελάτης.......Αν η γκόμενα δε σε γουστάρει δε γίνεται τίποτα.........Μου έχουν συμβεί και τα δύο........και να με γουστάρουν κι έτσι να τύχω άψογης συμπεριφοράς και έξτρα περιποίησης και άλλες να μη με γουστάρουν και να μη θέλουν να κάνουν ούτε τα προβλεπόμενα............Συμφωνω με την λογικη σου !! Αλλα το καθε μαγαζι δεν μπορει να λειτουργει κομμενο και ραμμενο για τον καθε πελατη ... ολα τα μαγαζια πανω κατω τις ιδιες ωρες ανοιγουν -κλεινουν ... λογικα αν μπορεις οντως την κοπελα να την παρεις και να την δωσεις ολο το ποσο δικο της ... δεν μπορω να φανταστω τον λογο οτι αυτο θα γινει φανερα !!!(λογος κατω απο το τραπεζι με απολυτη εχεμυθεια για την κοπελα και μονο )..
amateursalonica
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2017
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
παιδιά το Luxury που έχει προσφορά 2 κοπέλες στα 40, έχει δοκιμάσει κανείς;
40 + 20 για εκτόνωση είναι ή 40+20+20;
αξίζει γενικά;
αξίζει γενικά;
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.
Πέρασμα με Λιζα από luxury. Όμορφη, ευχάριστη παρουσία, πολύ καλό πρόγραμμα. Θα προτιμηθεί ξανά.
Πέρασμα με Λιζα από luxury. Όμορφη, ευχάριστη παρουσία, πολύ καλό πρόγραμμα. Θα προτιμηθεί ξανά.
to princess spa pou eixe stathero tileofono 2310426155, tora einai princess institute pou einai episis kalamaria alla se alli diefthinsi apo palia...Relax Spa, εγνατιας 112 αστερι Αννα, μελαχρινη..δεκτικη σε πολλά..επισης Κατερινα απο Venus Spa Καραμανλη..σαν την Ιωαννα απο το princess spa 1 οροφο τοτε αιγαιου με κερκυρας δεν ειχε..εκθειαζε συνεχεια ποσο της αρεσει να την πηδαει με χειροπεδες ενας αστυνομικος απο τη Βεροια...και τα εκανε ολα για 60 ευρω...
paizei kati ekei les?
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.485
- Πόντοι
- 37.562
Πολυ δυσκολα αλλα οχι αδυνατο.Μάγκες ξέρουμε κάποιο μαγαζι που να κάνει ραντεβού μετά τις 11:30;;
Εμενα μου εχει συμβει παλια,οπου ο ιδιοκτητης δουλευε και μετα με ντιλιβερι και
κανονιζε ραντεβου.
Ειχα επισκεφθει κοπελα εκτος ωραριου μασαζερι σπιτι της,αρκετες φορες.
Σε καθε περιπτωση ρωτα την ιδιοκτησια,δεν χανεις τιποτα,
αλλα αν δεν το κανει σαν δουλεια μετα,δυσκολα.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 46.042
- Πόντοι
- 6.756
Ρώτα και τον άλλον.Πολυ δυσκολα αλλα οχι αδυνατο.
Εμενα μου εχει συμβει παλια,οπου ο ιδιοκτητης δουλευε και μετα με ντιλιβερι και
κανονιζε ραντεβου.
Ειχα επισκεφθει κοπελα εκτος ωραριου μασαζερι σπιτι της,αρκετες φορες.
Σε καθε περιπτωση ρωτα την ιδιοκτησια,δεν χανεις τιποτα,
αλλα αν δεν το κανει σαν δουλεια μετα,δυσκολα.
Makrigiannis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2022
- Like
- 194
- Πόντοι
- 0
Η προσφορά είναι 40+20+20. Για μένα άξιζε.παιδιά το Luxury που έχει προσφορά 2 κοπέλες στα 40, έχει δοκιμάσει κανείς;
αξίζει γενικά;
Πολυ καλα τα λετε πριν κανα μηνα και σε μενα τα ιδια εκανε ,αναξιοπιστη,δεν σεβεται τον πελατη,αναιρει το ραντεβου της .Δεν ξερει τι της γινεται,νομιζει οτιπαιζει ρουλετα με τον πελατη,οποιος δωσει μεγαλυτερο ραντεβου τον κλεινει και ριχνει τον προηγουμενο.κατι παρομοιο μου εκανε πριν απο ενα διμηνο ειχαμε κλεισει ραντεβου,ηξερε οτι θα ερθω απο επαρχια, της στελνω(ενω ειχα φτασει θεσσαλονικη) να μου πει το ξενοδοχειο και μου λεει ακυρο. ουτε να με πληρωσει δεν θα δοκιμαζα πλεον.
Μαυρο στην κοπελια,ποτε ξανα.