pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 10.613
- Πόντοι
- 9.095
Αμ δεν αξιζει στη τιβι! 10 λεπτα ταινια,20 διαφημισεις!Αξιζει ομως,δες τη σε dvdΘα βάλω να δω !!!!
Αμ δεν αξιζει στη τιβι! 10 λεπτα ταινια,20 διαφημισεις!Αξιζει ομως,δες τη σε dvdΘα βάλω να δω !!!!
Μαράκι έχει ακόμα διαφημίσεις. Συνέχισε λίγο ακόμα. Μετά πάρε το μπουλο γιατί κούρασες.χαχαχα θα σε ενημερώσει το φιλαράκι σου μέσα από την στενή
Kodi τυπεΑμ δεν αξιζει στη τιβι! 10 λεπτα ταινια,20 διαφημισεις!Αξιζει ομως,δες τη σε dvd
Είναι τουλάχιστον περίεργο που δίνεις συνέχεια σε ένα θέμα που υποστηρίζεις ότι σε ενοχλεί και το οποίο θα είχε ξεχαστεί μέσα σε δύο λεπτά... Κάτι παίζει εδώχαχαχα θα σε ενημερώσει το φιλαράκι σου μέσα από την στενή
Μη με βάλεις με το Φιλιππίδη μόνο.. Φοβάμαιχαχαχα θα σε ενημερώσει το φιλαράκι σου μέσα από την στενή
Υπονοείς ότι μαζεύει followers.. Αποκλείεται, δε το πιστεύωΕίναι τουλάχιστον περίεργο που δίνεις συνέχεια σε ένα θέμα που υποστηρίζεις ότι σε ενοχλεί και το οποίο θα είχε ξεχαστεί μέσα σε δύο λεπτά... Κάτι παίζει εδώ
Αυτός βγήκε. Ο Λιγναδης είναι μέσα.Μη με βάλεις με το Φιλιππίδη μόνο.. Φοβάμαι![]()
Το θέμα ξέρεις ποιο είναι ότι ένα άτομο Ανέβασε το προφίλ μου σε αυτό το site και αντί να υπάρχει υποστήριξη απέναντί μου υπάρχει ειρωνεία και κακιά εγώ δεν ήρθα εδώ για να απειλήσω κάποιον ή να μαλώσω με κάποιον Απλά μπήκα για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου γιατί αυτό το κομμάτι με προσβάλλει και θίγει την προσωπικότητά μουΕίναι τουλάχιστον περίεργο που δίνεις συνέχεια σε ένα θέμα που υποστηρίζεις ότι σε ενοχλεί και το οποίο θα είχε ξεχαστεί μέσα σε δύο λεπτά... Κάτι παίζει εδώ
Βγάλε μερικές σελφι με τα μπουτια έξω να μαζέψεις λικε κ θα ισιώσειςΤο θέμα ξέρεις ποιο είναι ότι ένα άτομο Ανέβασε το προφίλ μου σε αυτό το site και αντί να υπάρχει υποστήριξη απέναντί μου υπάρχει ειρωνεία και κακιά εγώ δεν ήρθα εδώ για να απειλήσω κάποιον ή να μαλώσω με κάποιον Απλά μπήκα για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου γιατί αυτό το κομμάτι με προσβάλλει και θίγει την προσωπικότητά μου
Επειδη εκανα το κοπο να δω ακριβως τι εγινε απλα αναφερθηκε το προφιλ σου και αναζητησε παραπανω πληροφοριες! Τιποτα το μεμπτο κατ εμεΤο θέμα ξέρεις ποιο είναι ότι ένα άτομο Ανέβασε το προφίλ μου σε αυτό το site και αντί να υπάρχει υποστήριξη απέναντί μου υπάρχει ειρωνεία και κακιά εγώ δεν ήρθα εδώ για να απειλήσω κάποιον ή να μαλώσω με κάποιον Απλά μπήκα για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου γιατί αυτό το κομμάτι με προσβάλλει και θίγει την προσωπικότητά μου
Τέτοιοι μπουρδελιάρηδες είμαστε Μαρία μου.. Μπουζού θέλουμε όλοιΤο θέμα ξέρεις ποιο είναι ότι ένα άτομο Ανέβασε το προφίλ μου σε αυτό το site και αντί να υπάρχει υποστήριξη απέναντί μου υπάρχει ειρωνεία και κακιά εγώ δεν ήρθα εδώ για να απειλήσω κάποιον ή να μαλώσω με κάποιον Απλά μπήκα για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου γιατί αυτό το κομμάτι με προσβάλλει και θίγει την προσωπικότητά μου
Ακολούθα την στο ίνστα. Ανεβάζει κάθε 2 μέρες σε στόρι..Βγάλε μερικές σελφι με τα μπουτια έξω να μαζέψεις λικε κ θα ισιώσεις
Κάνεις λάθος. Στην πρώτη δική μου ανάρτηση έγραψα ότι προφανώς δεν έχεις σχέση με το χώρο και έγινε απλά μια άστοχη ερώτηση (όπως γίνονται αντίστοιχες ερωτήσεις για εκατοντάδες προφίλ). Ξεκαθάρισες ότι δεν έχεις σχέση, έγινε σαφές και τέλος. Δεν βλέπω το λόγο να συνεχίζεται αυτή η κουβέντα.Το θέμα ξέρεις ποιο είναι ότι ένα άτομο Ανέβασε το προφίλ μου σε αυτό το site και αντί να υπάρχει υποστήριξη απέναντί μου υπάρχει ειρωνεία και κακιά εγώ δεν ήρθα εδώ για να απειλήσω κάποιον ή να μαλώσω με κάποιον Απλά μπήκα για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου γιατί αυτό το κομμάτι με προσβάλλει και θίγει την προσωπικότητά μου
Με σένα τα έχει όμως...στους άλλους με το σις κ το σαςΤέτοιοι μπουρδελιάρηδες είμαστε Μαρία μου.. Μπουζού θέλουμε όλοι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ακολούθα την στο ίνστα. Ανεβάζει κάθε 2 μέρες σε στόρι..
Αρχισε και τα like το ΜαρακιΜε σένα τα έχει όμως...στους άλλους με το σις κ το σας
Σας καλοπιάνει μπας κ την υπερασπιστείτε, αλλά πού εσείς;; Ρεμάλια..Με σένα τα έχει όμως...στους άλλους με το σις κ το σας
Χαχαχα ναι όντωςΑρχισε και τα like το Μαρακι![]()
φολα
***** στα αστεράκια
Οι φώτος είναι από τη Λάουρα του μάγου.
Ανεξαρτητοποιήθηκε ή είναι μούφα?
Σε συμπάθησε... Τυχερέ...Αρχισε και τα like το Μαρακι![]()
Εαν μπει στο άθλημα Θα ζητάει 200+ να βγάλει τα έξοδα της μήνυσηςΜαρακι ακουμε λιγο! Δε ξερω τι παιζει ,εχεις και το ινσταπροφιλ σου κλειστο και δε ξερω αν αξιζεις το κοπο να ασχοληθω.Αν δεν εισαι του χωρου,σεβαστο θα σε προσπερασουμε.Αν θες να γινεις του χωρου ευχαριστως να σε καλοδεχτουμε και να σε φροντισουμε με το γαντι.Αν εισαι ομως του χωρου και ντρεπεσαι να το πεις,εισαι στο σωστο φορουμ για να εκδηλωθεις αφοβα!![]()