Ευχαριστώ και τους δύο.
Πέρασα σήμερα και περίπου στις 10 και κάτι ψιλά το βράδυ ήταν κλειστό το 27 ισόγειο.
Φωκαίας 24 Η Ντιάνα
Φωκαίας 17 όροφος η Μαρίνα Ρωσσίδα, τα 17 ισόγειο, 19 κλειστά.
Φωκαίας 25 ισόγειο Σάρα και μάλλον στον όροφο η λατινοφόλα ΑΛΛΑΠΟΣΟΘΕΛΩΝΑΤΗΝΣΚΙΣΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ...
Στο Φωκαίας 7 υπόγα η Έμιλυ, στα άλλα δύο δεν μπήκα αλλά κλασσικά Στέλλα με Κατερίνα.
54 η Αουρόρα
Στο 72 η Ειρήνη
Στα πιο πάνω δεν έκανα τον κόπο καν να πάω...
Δεν μπορούσα να φύγω άχυστος, τελικά (
θα με βρίσετε αλλά εις την πούτσαν μου), πέρασα με την Μαρίνα την Ρωσσίδα στο Φωκαίας 17 όροφο. Πρώτη φορά πριν μερικούς μήνες. Τυπική συμπεριφορά μέσα στο δωμάτιο, ανέχτηκε το χέρι μου στον σβέρκο της κατά το στοματικό και με καλό στήσιμο στα τέσσερα έκανε και αυτή παιχνίδι είναι η αλήθεια μπρος πίσω, ακίνητος εγώ.
Με καύλωσε η ρουφιάνα και επιδόθηκα σε ένα gaping pussy γαμήσι όπου τον έβγαζα τελείως από μέσα της και η τρύπα της έμενε ανοιχτή σαν δίευρω. Ξανά το ίδιο. Έδινε και αυτή μετά ρυθμό. Την πήρα και Ιεραποστολικό δυνατά και έχυσα μέσα της.
--- Μελαμψός νεαρός συναγωνιστής περίμενε να μπει στο δωμάτιο που είχα μόλις χύσει την Μαρίνα, τι γίνεται ρε μαλάκες;;; ---
Τέλως πάντων. Επόμενοι στόχοι Αλίνα αν την βρω αύριο, αλλιώς Τζασμίν ή Γιάννα στο
Φυλής 74. Ύστερα θα έχω συλλέξει όλα τα Pokemon της Φυλής.
Καληνύχτες.