You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σαβουρογάμης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.563
- Πόντοι
- 736
"well cum in Greece*"Για την Μαρία το Milf που δούλευε ΚΛΝ 48 στο Μετάξι Χιλς και ρωτούσε κάποιος συναγωνιστής έχει επιστρέψει σχεδόν απέναντι στο βάθος κήπος. Ελ.στομ.- τελειωτικο. (Δοκιμάστηκε τίμιο μέσα) Αν ξανακάνω τσάρκα βράδυ και δουλεύουν οι θειτσες οι χοντρές με κόκκινο και οι Λατινες που θέλουν μπλέ σε normal καταστάσεις θα τον χώσω σε καμία ζαρντινιέρα να πάρει γεύση θα τον τυλίξω σουβλάκι και θα κεράσω κανένα ελλαφακι τουρίστρια λέγοντας της "well come in Greece".
Σαβουρογάμης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.563
- Πόντοι
- 736
Όχι ρε φίλε εγώ προσωπικά θα ήθελα να την πάω για παϊδάκια στα καλύβιαΚαι τι θα το κάνατε το ινστα; Θα κανονιζατε να την βγάλετε για ποτό και μετά τσάμπα σεξ;
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 7.345
- Πόντοι
- 1.056
Καλο απογευμα στους Φιλους.....Λαικη πρωινη.....σφινακι....
Τροφωνιου 13....ισογειο.....Ολγα......με μαυρο φορμακι
Τροφωνιου 13...οροφος....μια μελαχροινουλα....καλο κορμι...ονομα δεν
Διδυμου 27.....Βικτωρια και μια που βγηκε με κατι γατοαυτια.....ας την πουμε Ψιψινα-γεματουλα
Διδυμου 20...ισογειο....μια αδιαφορη.....
Διδυμου στα ψηλα.....Ελενη και Βερονικα.....ευχαριστες παρουσιες......χαμογελαστες και πολλα υποσχωμενες.....
Καλυμνου 48.....οροφος....το Χριστινακι....χαμογελαστη και ευδιαθετη....οσοι προλαβετε.....
Μαγνησιας 1....Βαλερια....granny....
Αγκυρας 12...η γνωστη Αντριανα....granny
Αγκυρας 12.....μια Μαρια αν δεν κανω λαθος.....κοντο μαλλι....ισως ειναι εκεινη που δουλευε στο Διδυμου 18 υπογειο.....γνωστη μου φανηκε.....
Αλκαμενους 113.....Αλινα και Ολγα....milfogranny.....η Αλινα ευχαριστη και χαμογελαστη....και η αλλη βεβαια ηταν αλλα με την Αλινα ηταν ερωτας με την πρωτη ματια...καποια στιγμη θα δοκιμαστει.....
Περγαμου 27......Ειρηνη και Ζανα.......milfogranny......η Ζανα ισως εχει εργαστει και στο Ιωαννινων...γνωστη μου φανηκε.....αν ειναι εκεινη εχει δοκιμαστει ...ουτε κρυο...ουτε ζεστη....
Καλα να περνατε......
Τροφωνιου 13....ισογειο.....Ολγα......με μαυρο φορμακι
Τροφωνιου 13...οροφος....μια μελαχροινουλα....καλο κορμι...ονομα δεν
Διδυμου 27.....Βικτωρια και μια που βγηκε με κατι γατοαυτια.....ας την πουμε Ψιψινα-γεματουλα
Διδυμου 20...ισογειο....μια αδιαφορη.....
Διδυμου στα ψηλα.....Ελενη και Βερονικα.....ευχαριστες παρουσιες......χαμογελαστες και πολλα υποσχωμενες.....
Καλυμνου 48.....οροφος....το Χριστινακι....χαμογελαστη και ευδιαθετη....οσοι προλαβετε.....
Μαγνησιας 1....Βαλερια....granny....
Αγκυρας 12...η γνωστη Αντριανα....granny
Αγκυρας 12.....μια Μαρια αν δεν κανω λαθος.....κοντο μαλλι....ισως ειναι εκεινη που δουλευε στο Διδυμου 18 υπογειο.....γνωστη μου φανηκε.....
Αλκαμενους 113.....Αλινα και Ολγα....milfogranny.....η Αλινα ευχαριστη και χαμογελαστη....και η αλλη βεβαια ηταν αλλα με την Αλινα ηταν ερωτας με την πρωτη ματια...καποια στιγμη θα δοκιμαστει.....
Περγαμου 27......Ειρηνη και Ζανα.......milfogranny......η Ζανα ισως εχει εργαστει και στο Ιωαννινων...γνωστη μου φανηκε.....αν ειναι εκεινη εχει δοκιμαστει ...ουτε κρυο...ουτε ζεστη....
Καλα να περνατε......
Συνημμένα
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Tι να το κάνεις τύπε; Θες μήπως να τη κεράσεις κάνα like or 2;Αδερφέ έχεις το ινστα της;
The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.759
- Πόντοι
- 1.436
Καλησπέρα σας.
Μου δημιουργεί έντονο προβληματισμό το γεγονός ότι είναι η τρίτη φορά που βλέπω την υπηρεσία του Αγκύρας 12 (ο οίκος προς το μέρος της Φυλής. Πρέπει να είναι το 12Β) να ψαχουλεύει τους κάδους των σκουπιδιών με γυμνά χέρια.
Το γράφω εδώ προς ενημέρωση των συναγωνιστών. Με τέτοιες συμπεριφορές ουσιαστικά χάνουν την αξία τους τα καθαρά σεντόνια, τα απλά προγράμματα, οι υγιείς κοπέλες κλπ.
Επιπροσθέτως, είναι, όχι μόνο όμορφο αλλά και αναγκαίο το τάισμα των γατιών της περιοχής, τα μπολάκια τους κλπ. Θέλω,όμως, να πιστεύω ότι δεν έρχεται σε άμεση επαφή με αυτά.

Μου δημιουργεί έντονο προβληματισμό το γεγονός ότι είναι η τρίτη φορά που βλέπω την υπηρεσία του Αγκύρας 12 (ο οίκος προς το μέρος της Φυλής. Πρέπει να είναι το 12Β) να ψαχουλεύει τους κάδους των σκουπιδιών με γυμνά χέρια.
Το γράφω εδώ προς ενημέρωση των συναγωνιστών. Με τέτοιες συμπεριφορές ουσιαστικά χάνουν την αξία τους τα καθαρά σεντόνια, τα απλά προγράμματα, οι υγιείς κοπέλες κλπ.
Επιπροσθέτως, είναι, όχι μόνο όμορφο αλλά και αναγκαίο το τάισμα των γατιών της περιοχής, τα μπολάκια τους κλπ. Θέλω,όμως, να πιστεύω ότι δεν έρχεται σε άμεση επαφή με αυτά.

Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.326
- Πόντοι
- 13.626
Έχει κανένας παίχτης εμπειρία με την Αλίνα στο Φωκαίας 27Β ισόγειο που ανέφερα χθες στην 2η βάρδια; 

Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.838
- Πόντοι
- 11.096
Αν και δεν έχω τιμήσει τον οίκο αυτό ποτέ, η πληροφορια σου είναι λίρα εκατό!Καλησπέρα σας.
![]()
Ευχαριστουμε πολυ Φύλακα!
Τελευταία τροποποίηση:
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.838
- Πόντοι
- 11.096
Ρε αδερφέ έχεις γαμηθει στο μπουτζο! Τι εχεις φτιάξει;;Έχει κανένας παίχτης εμπειρία με την Αλίνα στο Φωκαίας 27Β ισόγειο που ανέφερα χθες στην 2η βάρδια;![]()
Δεν έχεις αφήσει ουτε θηλυκιά κότα γαμω τ'αυτιάς!
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.326
- Πόντοι
- 13.626
Χαχαχα. Μεταλλικέ αδερφέ μου το ήξερα ότι κάποιος θα το αναφέρει.Ρε αδερφέ έχεις γαμηθει στο μπουτζο! Τι εχεις φτιάξει;;
Δεν έχεις αφήσει ουτε θηλυκιά κότα γαμω τ'αυτιάς!
Κυκλοφορώ σε κατάσταση αμόκ τις τελευταίες εβδομάδες και τώρα ψάχνω τι θα φάω για βραδινό.
Μπορεί και δύο γεύματα το ένα πίσω από το άλλο. Ποιος ξέρει;;

Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.838
- Πόντοι
- 11.096
Δώσε πονο!! Την ώρα που θα κάνεις στοματικο κρεμπιε φώναξε " Hell Bent, HELL BENT FOR LEATHER!!! "!!Χαχαχα. Μεταλλικέ αδερφέ μου το ήξερα ότι κάποιος θα το αναφέρει.
Κυκλοφορώ σε κατάσταση αμόκ τις τελευταίες εβδομάδες και τώρα ψάχνω τι θα φάω για βραδινό.
Μπορεί και δύο γεύματα το ένα πίσω από το άλλο. Ποιος ξέρει;;![]()
satanakos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Like
- 1.165
- Πόντοι
- 201
Καλησπέρα. Λόγω μια γαμημένης αλλεργίας που με ς ει πεθάνει και δεμ λέει να κάνει πίσω, έχω καιρό να κατέβω στα σπιτάκια της Φυλής. Όταν λέτε Νάταλι, είναι εκείνη που ήταν πριν 1,5 μήνα στη Φιλιππίδου;Αυτή, ναι.
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.838
- Πόντοι
- 11.096
Παιρνε ένα Xozal πριν κοιμηθείς. Αν επιμένει παρε πρωι μεσημερι από δυο χαπάκια Comtrex η κάθε δόση.Καλησπέρα. Λόγω μια γαμημένης αλλεργίας που με ς ει πεθάνει και δεμ λέει να κάνει πίσω, έχω καιρό να κατέβω στα σπιτάκια της Φυλής. Όταν λέτε Νάταλι, είναι εκείνη που ήταν πριν 1,5 μήνα στη Φιλιππίδου;
Αν τα κάνεις αυτά σε τρεις μερες θα κάνεις γλυφοκωλι χωρίς να σου τρέχουν μυξες.
Απλά τον Xozal συνέχισε το για κανα μηνα μέχρι να ωριμάσουν οι αλλεργίες του καλοκαιριου. Το Comtrex όχι πανω απο 10 μέρες.
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 14.555
- Πόντοι
- 4.460
Εν τελει περασα απο Ευα στο Αγκυρας 12 το δεξι.Ευχαριστη μεγαλοκοπελα με λουκ στυλιαρι.Σχεδον ακωλη,σχεδον αβυζι με μακρι εξτενσιον μαλλι πλατινολαχανι.Ωραια εσωρουχα και ωραια πεδιλα.Μαυρισμενη φουλ.Στα του αγωνα ομως οχι ιδιαιτερα πραματα.Τσιμπουκι ακαποτο σχετικα μακρας διαρκειας και σεξακι σε δυο στασεις με αρκετα βογγητα.Δεν προσφερεται ιδιαιτερα για δυνατο καρφωμα αλλα το μουνακι της εχει σχετικα καλη αισθηση αν και το ψιλοεσφιγγε με τα δαχτυλα της.Μενεις ευχαριστημενος αλλα χωρις πολλα ουαου.Ευχαριστως να ξανατιμηθει αν δεν υπαρχει καλυτερο αιδοιο για ξεφορτωμα στην πιατσα.
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.838
- Πόντοι
- 11.096
Όλα καλά λοιπόν, αρκεί να έστρωσες εσυ τα σεντόνια και όχι η τσατσά! (@The KeeperΕν τελει περασα απο Ευα στο Αγκυρας 12 το δεξι.Ευχαριστη μεγαλοκοπελα με λουκ στυλιαρι.Σχεδον ακωλη,σχεδον αβυζι με μακρι εξτενσιον μαλλι πλατινολαχανι.Ωραια εσωρουχα και ωραια πεδιλα.Μαυρισμενη φουλ.Στα του αγωνα ομως οχι ιδιαιτερα πραματα.Τσιμπουκι ακαποτο σχετικα μακρας διαρκειας και σεξακι σε δυο στασεις με αρκετα βογγητα.Δεν προσφερεται ιδιαιτερα για δυνατο καρφωμα αλλα το μουνακι της εχει σχετικα καλη αισθηση αν και το ψιλοεσφιγγε με τα δαχτυλα της.Μενεις ευχαριστημενος αλλα χωρις πολλα ουαου.Ευχαριστως να ξανατιμηθει αν δεν υπαρχει καλυτερο αιδοιο για ξεφορτωμα στην πιατσα.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.326
- Πόντοι
- 13.626
Πουτάνα όλα, θα περάσω μέσα από τους τοίχους!!!Δώσε πονο!! Την ώρα που θα κάνεις στοματικο κρεμπιε φώναξε " Hell Bent, HELL BENT FOR LEATHER!!! "!!

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν νομίζω φίλε.Καλησπέρα. Λόγω μια γαμημένης αλλεργίας που με ς ει πεθάνει και δεμ λέει να κάνει πίσω, έχω καιρό να κατέβω στα σπιτάκια της Φυλής. Όταν λέτε Νάταλι, είναι εκείνη που ήταν πριν 1,5 μήνα στη Φιλιππίδου;
The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.759
- Πόντοι
- 1.436
Ευτυχώς είναι το δίπλα αυτό που λέω (όχι εκεί που δουλεύει η Εύα)!!Όλα καλά λοιπόν, αρκεί να έστρωσες εσυ τα σεντόνια και όχι η τσατσά! (@The Keeper) .
968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 8.117
- Πόντοι
- 1.056
Mυστη θα διαφωνησω στο δυνατο γαμησι!τυπε η Σαμπίνα μας δεν κανει υπεραπλο αποστειρωμενο πρόγραμμα.
κωλο και μουνί της τα εχω γυαλίσει απο το γλείψιμο και δέχεται επίσης και ποδολαγνεία.
επίσης ειναι υπομονετικη μεσα στο δωμάτιο και δέχεται δυνατό γαμησι χωρίς να κλέβει στις στάσεις.
Τις 2 τελευταιες φορες απεφυγε να κατσει να την οργωσω παρα το γεγονος οτι της εχω προκαλεσει εντονους υγρους οργασμους οσες φορες την οργωσα.
Εγω,αν κ ειχα γραψει τα καλυτερα πλεον δεν την επιλεγω,επειδη κ ποναει κ δεν θελει να γαμηθει οπως παλια!
Εχει ομως απιστευτο σωμα κ πανεμορφο πρωκτουλη
hustler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5.473
- Πόντοι
- 1.056
Αλίνα, κοντό πλατινε μαλλί μικρό τατού φιδάκι δεξιά ή αριστερά στη κοιλίτσα.Έχει κανένας παίχτης εμπειρία με την Αλίνα στο Φωκαίας 27Β ισόγειο που ανέφερα χθες στην 2η βάρδια;![]()
Λογικά δούλευε και πέρσυ φιλιππιδου πάνω 3η βαρδυα.
Άνετη με γλωσοφιλα, πίπα άνευ και πεντακάθαρη.
τίμιο γαμησακι χωρίς υστερίες .
Μετά από 4-5 επισκέψεις αυτοπροταθηκε για ωριαιο πρόγραμμα αλλά δεν .
Στο Φώκαιας 27Β ισόγειο δεν την έχω τιμήσει.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις