You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lamda Video & Cruising
- Μέλος που άνοιξε το νήμα takoylhs44
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 269K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 2.217
- Πόντοι
- 456
πεστα ρε φατσεαΕδώ ρε μύστη συνάδελφε εμένα που το δουλέυω το κλιματιστικό μου ήρθε η ΔΕΗ 1,745 ευρώ που στο σπίτι σε ένα οικιακό τιμολόγιο στο σινεμά που είναι καταστήμα και έχει επαγγελματίκο τιμολόγιο τη θα έρθεις έρθει και συμπλήρωση ότι έχει και υπαλλήλους που έχουν ασφάλιση οπότε τα 7 ευρω είναι λίγα και καλά για την τσέπη του παντελονιού του ηδονοβλεψία πανηδονυστη μύστη
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.040
- Πόντοι
- 746
Ναι έχει και το κάπνισμα επιτρέπεταιΨυγειο με κοκα κολα βαλανε για τον φατσεα?? Ο καφες και το καπνισμα επιτρεπονται μεσα??
Διαγραμμένο μέλος 222414
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Ποσο εισαι?Ναι έχει και το κάπνισμα επιτρέπεται
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.040
- Πόντοι
- 746
Εγώ είμαι διαθέσιμος και αν γούσταρεις κάρφωμα θα έχει φάση γιατί και εγώ βυτίο είμαιΚανένας για τώρα? Είμαι χοντρουλης με ειδικότητα στις πίπες. Παρεπιμπτοντως κλιματισμό έχει το μαγαζί. Μην το δυσφημειτε. Λίγο παραπάνω να το μάθει ο κόσμος και θα είναι μια χαρά.
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.040
- Πόντοι
- 746
Μια άλλη μέραΤώρα, τέτοια ώρα δηλαδή μεταμεσονύχτια, έχει κλείσει φίλε Φάτσεα. Που να βρούμε χώρο?
Από εξωτερικούς συνεργάτες με αρκετά τσιμπημενες τιμές... Έξτρα το πληρώνεις δεν συμπεριλαμβάνεται στο εισιτήριο.Έχει και μασάζ βλέπω ...
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.040
- Πόντοι
- 746
Σού κάνω και εγώ μασάζ δωρεάν μαζί με το κάρφωμαΈχει και μασάζ βλέπω ...
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.040
- Πόντοι
- 746
Ίσως μπορεί Σάββατο απόγευμα να κάνω μια επιδρομή στο εν λόγω υδρημαΜα τι gentleman...
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.040
- Πόντοι
- 746
ΕμπειρίαΠέρασμα μετά από πολύ καιρό από κέντρο Αθήνα.
Έχει κάνει άποψη για πιθανή επίσκεψη στο εν λόγω μαγαζί για τώρα??
Αλαουζβιτς10
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά . Σημερινή μεσημεριανή επίσκεψη στο λάμδα. Κλιματισμός φουλ . Και ωραίες παρουσίες μασάζ . Ίσως δοκιμάσω την επόμενη φορά γιατί τώρα ήμουν απροετοίμαστος.
Έχει κανείς εμπειρία ?
Έχει κανείς εμπειρία ?
lamdaathens
Sex Shop
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2022
- Like
- 108
Χάρισε στον ευατό σου την εμπειρία ενός πραγματικά καλού male μασάζ,στις κατηγορίες
Χαλαρωτικό μασάζ,Αθλητικό μασάζ,Body2Body – Nuru μασάζ,Τέσσερα χέρια μασάζ
Διώξε την ανασφάλεια και αφέσου στα χέρια των masseur που θα φροντίσουν να χαλαρώσεις και να ευχαριστηθείς την στιγμή.
Η υπηρεσία παρέχεται απο τους εξωτερικούς ManToMan masseurs συνεργάτες μας σε prive χώρο στο lamda
Μπορειτε να καλεσετε στo 6939604595 καθημερινα ως τις 10 το βραδυ και να ρωτησετε οτι θελετε
Διώξε την ανασφάλεια και αφέσου στα χέρια των masseur που θα φροντίσουν να χαλαρώσεις και να ευχαριστηθείς την στιγμή.
Η υπηρεσία παρέχεται απο τους εξωτερικούς ManToMan masseurs συνεργάτες μας σε prive χώρο στο lamda
Μπορειτε να καλεσετε στo 6939604595 καθημερινα ως τις 10 το βραδυ και να ρωτησετε οτι θελετε
Αλαουζβιτς10
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
Επίσκεψη σήμερα στο λάμδα.. πήρα την υπηρεσία μασάζ από την εταιρεία μαν-του-μαν που έχει μέσα... Εμπειρία με έναν Μάνο εξαιρετικό μασάζ... Και πολύ άνετος για οτιδήποτε άλλο.... Προχωρήσαμε φουλ..με+40 που ζήτησε...
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.040
- Πόντοι
- 746
Κανένα βράδυ με θεματολογία τού bdsm party παίζει να δούμε καμία γυναίκα γενικά γιατί στην Αθήνα είναι σπάνιο φαινόμενο να δείτε ζευγάρια η γυναίκες σε τσονταδικοΧάρισε στον ευατό σου την εμπειρία ενός πραγματικά καλού male μασάζ,στις κατηγορίες
Η υπηρεσία παρέχεται απο τους εξωτερικούς ManToMan masseurs συνεργάτες μας σε prive χώρο στο lamda![]()
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 2.217
- Πόντοι
- 456
δηλαδη ουσιαστικα το σινεμα εγινε γκει μασατζιδικο
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.040
- Πόντοι
- 746
Τι περιμένεις από ένα κατάστημα που έχει γκέι προϊστορία ότι θα δεις αλλαγή εδώ σε λίγο καιρό ο άνθρωπος που θα είναι αρσενικό και θα έρχεται σε σεξουαλική επαφή με θυληκο θα είναι μια μορφή ανωμαλίας η βιασμού, το φυσιολογικό θα είναι αυτό που προωθεί η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα 2 μπαμπάδες και δωράκι ένα παιδάκι εισαγωγή η 2 μαμάδες και πάλι δωράκι ένα παιδάκι εισαγωγή και έτσι θα υπάρχουν οι λεσβίες και οι γκέι άνθρωποι είναι και αυτοί με δικαίωμα ελεύθερης ζωήςδηλαδη ουσιαστικα το σινεμα εγινε γκει μασατζιδικο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 117K
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις