Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 17.550
- Πόντοι
- 2.606
Βάλε όπεν, έχει Ντολφ Λούγκρενθα ειναι πολυ συντομη του φιλου-Μαγουλιθρα..απατες,φυλακη,δικαστηρια,αμφισβητηση συναλλαγων,λειζερ,πλυσιματα,στεγνωτηρια,βραχιολια
Βάλε όπεν, έχει Ντολφ Λούγκρενθα ειναι πολυ συντομη του φιλου-Μαγουλιθρα..απατες,φυλακη,δικαστηρια,αμφισβητηση συναλλαγων,λειζερ,πλυσιματα,στεγνωτηρια,βραχιολια
δεν εχω ανοιξει τι βι καθολου..χαλαρωνω λιγο μπου και μετα κατευθειαν οτε τιβιΒάλε όπεν, έχει Ντολφ Λούγκρενμε περούκα μακρυμάλλικη της κακιάς ώρας να κάνει τον παλαίμαχο κομάντο.
μπουκαρε η βουλα.δεν εχω ανοιξει τι βι καθολου..χαλαρωνω λιγο μπου και μετα κατευθειαν οτε τιβι
Σταρ έχει Τζον Γουικ 2, κι' εγώ πριν λίγο άνοιξα.δεν εχω ανοιξει τι βι καθολου..χαλαρωνω λιγο μπου και μετα κατευθειαν οτε τιβι
το ειδα...μαζεψε το crew εσυ,εγω,τζορ,ρεζ,νιπλης,ερειζ κλπ να το κανουμε λιγο μπαχαλομπουκαρε η βουλα.
πες κουναβια και εμεις για συντομια.το ειδα...μαζεψε το crew εσυ,εγω,τζορ,ρεζ,νιπλης,ερειζ κλπ να το κανουμε λιγο μπαχαλο
Θα πάρεις εσύ τον άλλον φίνο να μας κλείσει με θέα τα φανάρια;μπουκαρε η βουλα.
να τους ζητησω και θεση σταθμευσης?Θα πάρεις εσύ τον άλλον φίνο να μας κλείσει με θέα τα φανάρια;![]()
Ναι στο πεζοδρόμιο,για να βάλει ο Αθηναίος τη μαούνανα τους ζητησω και θεση σταθμευσης?
Σταρ έχει Τζον Γουικ 2, κι' εγώ πριν λίγο άνοιξα.
Απολαμβάνω και λίγη καλοκαιριάτικη σοφία φίλου βάρου και περιμένω τον ...Μορφέα...![]()
τζορ ελα μια στο νημα της ΒουλαςΣυντονίστηκα αλλά έχει διαφημίσεις..
Γιατι καθεσαι και δεν δουλευεις;τζορ ελα μια στο νημα της Βουλας![]()
απο χθες δπυλεια ειμαι δεν εχω παει σπιτι καθολουΓιατι καθεσαι και δεν δουλευεις;
Τσάκο μιααπο χθες δπυλεια ειμαι δεν εχω παει σπιτι καθολου
Συγκινηθηκα ρε συ.απο χθες δπυλεια ειμαι δεν εχω παει σπιτι καθολου
να σου φερω ταπερακια.απο χθες δπυλεια ειμαι δεν εχω παει σπιτι καθολου
και χεζεις στο δάσοςαπο χθες δπυλεια ειμαι δεν εχω παει σπιτι καθολου