Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 26.044
- Πόντοι
- 6.256
α οκΑπογοήτευση για το φύλο σας...γυναίκες για τρίο έχουμε βρει αρκετές και ωραία κορίτσια

α οκΑπογοήτευση για το φύλο σας...γυναίκες για τρίο έχουμε βρει αρκετές και ωραία κορίτσια
Ένας μλκας τάρανδος με ανοικτή κωλοτρυπιδαβουλα μην το παρεξηγησεις αυτο που θα ρωτησω αλλα ο αντρα σου πως νιωθει που δεν βρισκεις να σε γαμησουν ουτε σε σαιτ για μπουρδελα?
α εσύ είσαι αστέρι....από Πάνια και κάτωΈνας μλκας τάρανδος με ανοικτή κωλοτρυπιδα
Καλημερα Φιλε Pipador....ισως...λεω ισως.....Ρε Βούλα, αλήθεια τώρα. Γράφεις σε ένα forum και παραπονιέσαι οτι δεν βρίσκεις κάποιον να σε πηδήξει.
Διάβασα μερικές σελίδες, και σε όσους σου γράφουν, απαντάς στον ένα οτι την έχει μικρή, στον άλλο οτι είναι άπλυτος, στον τρίτο οτι δεν γαμάει καλά, στον τέταρτο οτι βρωμάνε τα πόδια του κλπ.
Με τι όρεξη να σου απαντήσει κάποιος όταν ξέρει οτι κατά 99% θα τον κράξεις; και γιατί να μπει σε αυτή τη διαδικασία όταν με 50-100 ευρώ βρίσκει κοπέλες σαν τα κρύα τα νερά με κορμιά λαμπάδες που θα του κάνουν ότι τους ζητήσει, χωρίς μα και μου και χωρίς την παρουσία του cuckold;
Τα παραπάνω τα γράφω χωρίς καμία πρόθεση να "σου την πω", αλλά αν θέλεις να βρεις κάτι αξιόλογο, θα πρέπει να επιλέξεις λίγο ευγενικότερη προσέγγιση.
τρωει ομως ειδες γυναικες βρισκουν και ωραιες κιολαςΈνας μλκας τάρανδος με ανοικτή κωλοτρυπιδα
Εντάξει δεν μας λες και πως τον θες ...ψηλό κοντό κανονικές αναλογίες ...μικρό μεγάλο?????Απογοήτευση για το φύλο σας...γυναίκες για τρίο έχουμε βρει αρκετές και ωραία κορίτσια
Αν υπήρχε η παραμικρή αμφιβολία ότι πουλάς φούμαρα, τώρα την διάλυσες!Απογοήτευση για το φύλο σας...γυναίκες για τρίο έχουμε βρει αρκετές και ωραία κορίτσια
Όπως και μια πουτανα που είναι η μόνη που πιστεύει ότι δεν τον παίρνει από το στόμα και από τον κωλο και δεν τα καταπίνει και ότι όταν το δηλώνει στους επίδοξους νομίζει ότι το χαψανΣωστά!!!!!!!! Ο νεκρός και ο ηλιθιος ξέρεις τι κοινο έχουν.......το ξέρουν όλοι οι άλλοι εκτός από αυτούς...Οπότε ζήσε εσύ ευτυχισμένος και ξέρουμε οι υπόλοιποι!
προτεινω να ανεβασεις φωτο, ωστε να ξεσκαρταρουμε την κατασταση.α εσύ είσαι αστέρι....από Πάνια και κάτω
Βρε τι κελεπούρι είσαι εσύ θα διαβάζω τις απαντήσεις σου με ανυπομονησία, θέλω να δω που είναι ο πάτος....ΣυγχαρητήριαΌπως και μια πουτανα που είναι η μόνη που πιστεύει ότι δεν τον παίρνει από το στόμα και από τον κωλο και δεν τα καταπίνει και ότι όταν το δηλώνει στους επίδοξους νομίζει ότι το χαψαν
Τι έγινε σου θιξαμε το πουτανακι σου?????α εσύ είσαι αστέρι....από Πάνια και κάτω
Απογοήτευση για το φύλο σας...γυναίκες για τρίο έχουμε βρει αρκετές και ωραία κορίτσια
Ψυχολογία Αθήνα τελείωσες?παιδια ας κρατησουμε ενα επιπεδο..ευχαριστω..η κυρα Βουλα ισως ειναι πληγωμενη ποιος ξερει εμεις ας μεινουμε κυριοι
εκει θα ημουν αλλα με κερδισε το μεροκαματοΨυχολογία Αθήνα τελείωσες?
Ήλπιζα από τη σαβούρα, να ξεσκαρτάρω κανένα αστεράκι αλλά απογοήτευση...Ρε συ Βούλε!
Το νήμα το ανέβασες για να βρεις να γαμηθείς; 'Η για να εκθέσεις τις απόψεις σου για το αντρικό φύλο.
Και γω θέλω να δω που θα φτάσει ο δικός σου πάτος.....στο κωλαντερο????χαχαχαΒρε τι κελεπούρι είσαι εσύ θα διαβάζω τις απαντήσεις σου με ανυπομονησία, θέλω να δω που είναι ο πάτος....Συγχαρητήρια
Ήλπιζα από τη σαβούρα, να ξεσκαρτάρω κανένα αστεράκι αλλά απογοήτευση...
Εσύ είσαι σαβούρα.....Ήλπιζα από τη σαβούρα, να ξεσκαρτάρω κανένα αστεράκι αλλά απογοήτευση...
μου έχεις φτιάξει την ημέρα συνέχισε, δεν έχω καλύτερο....Και γω θέλω να δω που θα φτάσει ο δικός σου πάτος.....στο κωλαντερο????χαχαχα