baker45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2022
- Like
- 1.771
- Πόντοι
- 206
Ωχ παναγιά μου.. κ εχει κ ζεστη..
Ωχ παναγιά μου.. κ εχει κ ζεστη..
Aυτη εκεί η πολυθρόνααα τι έχειιιι ζήσει ήθελα να ξεραα
Aυτη εκεί η πολυθρόνααα τι έχειιιι ζήσει ήθελα να ξεραα
Να γυρνάς απ μπουζούκιαα και να σε περιμένει μια τέτοια γυναίκαα το λες κ ευχής έργου..
Πολλά εύγε Στέλλα!Τι τσιμπουκάρα είναι αυτή!Τυχερός ο συναγωνιστής!Βέβαια βλέπω και κάτι λευκά πιο κάτω τι παίχτηκε Στέλλα;Καμία σαντιγούλα;Κάνεις και τέτοια;
Μασάζ με λαδυ και πολύ σάλιο) Και γίνεται αφρός)Πολλά εύγε Στέλλα!Τι τσιμπουκάρα είναι αυτή!Τυχερός ο συναγωνιστής!Βέβαια βλέπω και κάτι λευκά πιο κάτω τι παίχτηκε Στέλλα;Καμία σαντιγούλα;Κάνεις και τέτοια;
Και πάλι τέλειο είναι!Μασάζ με λαδυ και πολύ σάλιο) Και γίνεται αφρός)
Καλημέρα σε όλους)
Τώρα λες υπερβολές....για 4 χρόνια είχα κάποιο πόστο σε 5 αστέρι χοτελ στην Αθήνα ....χαχαχα...το ποιο βρώμικο σπίτι =το ποιο καθαρό δωμάτιο χοτελ ....στο ξένο χώρο νιώθω λίγο άβολο...
θέλω να είναι όλα πλυμένα με χλωρίνη: μπάνιο, τουαλέτα, αλαζμένα σεντόνια,
το βλέπω λίγο δύσκολα για μερικούς να κάνουν αυτό...
Ολα είναι σχετικό, και είναι όπως νιώθει ο καθέναςΤώρα λες υπερβολές....για 4 χρόνια είχα κάποιο πόστο σε 5 αστέρι χοτελ στην Αθήνα ....χαχαχα...το ποιο βρώμικο σπίτι =το ποιο καθαρό δωμάτιο χοτελ ....
Εεε ναι όταν οι κοπέλες που καθαρίζουν τα δωμάτια μπορούν να καθαρίσουν στις 8 ώρες πολύ καλά 5-6 δωμάτια και έχουν 13-14....δεν γίνεται...ένας από τους λόγους που έφυγα ήταν ότι η διεύθυνση δεν ειθελε να με ακούσει....χαχαχαΌλα ε
Ολα είναι σχετικό, και είναι όπως νιώθει ο καθένας
Η κορμαρα στην παραλια.
Είσαι ακόμα στην Κινέττα;;;
Οχι, αλλού ειμαιΕίσαι ακόμα στην Κινέττα;;;