Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 196.019
Ακριβώς ετσι!εσυ εισαι για μια ωρα μινιμουμ σε ξενοδοχειο καβλα μου
Δεν πιστεύω να σε έπιασε κόψιμο???Σήμερα το διεπίστωσα κι εγώ για πρώτη φορά. Πρώτη συνάντηση και γνωριμία .
Συνάντησα μια γυναίκα με σφιχτό κορμί λόγω άσκησης και διατροφής με έντονη σεξουαλικότητα και ταμπεραμέντο. Απόλαυσα υπέροχο στοματικό και καταπληκτικό πρωκτικό. Σε ξαναθελω γυναικάρα μου όμορφη!
Είχε το χοτελ τουαλέτα καλέ..Δεν πιστεύω να σε έπιασε κόψιμο???
Αν το παρατραβηξα εγώ φαντάσου. Τι κάνεις εσύ .... Ήταν τελευταία φορά που με βλέπεις εδώ μέσα ... Μην ξαναστειλεις πμ που θα γράφει πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις ....Είχε το χοτελ τουαλέτα καλέ..
Τάσο να σου πω...Το παρατραβας..και θα στο πω δημόσια, σε βαρέθηκα με το θέμα αυτό,δεν είναι αστείο όταν κάτι δεν υφίσταται, εντωμεταξύ υποβαθμιζεις την ομορφη κριτική του ανθρώπου..Μάθε να σταματάς στην μ@λακια που θεωρείς εσύ αστείο και όχι οι άλλοι.. Φίλη σου υπήρξα και σε υποστήριζα στα πάντα,το θυμάσαι ,αλλά μέχρι εδώ από μένα,το παρατραβας ..
Καλημερα. Βρεχει παντου βλεπω.Καλημέρες..βρεγμενες....
![]()
Το πμ που σου είπα να σταματήσεις τις μαλάκιες και ότι υποβαθμίσες την κριτική του ανθρώπου;Αν το παρατραβηξα εγώ φαντάσου. Τι κάνεις εσύ .... Ήταν τελευταία φορά που με βλέπεις εδώ μέσα ... Μην ξαναστειλεις πμ που θα γράφει πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις ....
Καλή συνέχεια μην με ενοχλείς ούτε με πμ σε παρακαλώΤο πμ που σου είπα να σταματήσεις τις μαλάκιες και ότι υποβαθμίσες κριτική ανθρώπου;
....μονο εγω δεν βλεπω το video? (Firefox γαμιεσαι!)Ξέχασα με την δουλειά να βάλω βίντεο...
Καληνύχτα....
Καλημέρα ματάκια μου!Καλημερα. Βρεχει παντου βλεπω.
Στο στέλνω τότε να το δεις !....μονο εγω δεν βλεπω το video? (Firefox γαμιεσαι!)![]()
Ωραιότερο άνοιγμα ματιών δεν θα μπορούσα να είχα , καλημέρα όλη μέρα!!!Ξέχασα με την δουλειά να βάλω βίντεο...
Καληνύχτα....
...κατι καναμε, αποθηκευση κ ανοιγμα εκτος firefox!Στο στέλνω τότε να το δεις !
Καλημερα μωρό!Ωραιότερο άνοιγμα ματιών δεν θα μπορούσα να είχα , καλημέρα όλη μέρα!!!
καλημερα ομορφη..μαλλον θα περασω σημεραΞέχασα με την δουλειά να βάλω βίντεο...
Καληνύχτα....
Καλημέρα, γιατί όχι ;!καλημερα ομορφη..μαλλον θα περασω σημερα