κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.687
- Πόντοι
- 9.450
Ο καφές έγινε τσάι....
Εμένα, πάντως, δεν μου έκανεδεν κάνει ακα πίπα;;;![]()
Ρε παιδιά αυτή η Τζέσικα στην Φωκαίας οτι καλύτερο για τους βυζολαγνους ( λεπτή με 4ρια) αλλά έχει θέματα καθαριότητας.
Την πρώτη φορά που φιλούσα τα βυζιά της ήταν αλμυρά και την δεύτερη φορά μετά το γαμήσι που τον έβγαλα μύριζε η καποτα απαίσια.
Η Άννα στο Κ166 είναι η Άννα Πολωνέζα με τα μεγάλα βυζιά και το κοντό ξανθό μαλλί που δούλευε στο ισόγειο πριν λίγα χρόνια σε φουλ και είχε κάνει και πέρασμα από Αλκιβιάδου;επίσκεψη στο Ιωαννίνων 3 για να δω αυτή τη καινούργια την Ινα που δουλεύει μόνο Τρίτη κ Σάββατο 2η βάρδια, τουλάχιστο διπλάσια απ ότι στις φωτογραφίες της.... μελαχρινή ψηλή νταρντανοχοντρη με 2.5αρι βυζι, το μόνο που τη σώζει ότι έχει σφιχτό κορμί, πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος, στον όροφο ήταν η Φωτεινή και στο 5 η Ίρις,συνεχισα στο Κωνσταντινουπολεως 166 υπόγειο όπου δούλευε η Αννα η μελαχρινή με κωλο στο πρόγραμμα και κλεισμένη για μισάωρο... δίπλα στο ισόγειο η Λανα μελαχρινή μιλφ παχουλη με 2αρι βυζι και η Μαρίνα ξανθιά κατσαρομαλλα μιλφογκιλφ με 2.5αρι συν βυζι ελαφρώς πεσμένη, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό ενώ κάνουν κ παρτουζα, τιμήθηκε η Μαρίνα με πολύ καλές εντυπώσεις, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.
Καλό απόγευμα
Καλά στο μπλε παράβολο έχω περάσει και στο μετάξι ήδη, δε χρειάζεται να πάω φυλής..Γιατί το μπλε στο μετάξι μού δίνει 20λεπτο...Mikey νομίζω πως ήρθε η ώρα να περάσεις στο μπλε παράβολο...
Για ν ’ ανοίγει σιγα σιγά ΔΙΑΠΛΑΤΑ η πορτοφόλα σου!!!![]()
Εκεί που κλανει η αλεπού ...Η μπιουτη σημερα δουλευει; και αν ναι που;
Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται, αλλά για πες συνάδελφε, πώς είναι; Μήπως είναι η Ροντίκα που δούλευε διαδοχικά σε χόστελ, Ιάσωνος 31 υπόγειο και Ιάσωνος 37 κάτω;Επίσης στο Φυλής 109 κάτω στη β' βάρδια δουλεύει μια Ροντίκα που δεν έχει καμιά σχέση με τη γνωστή Σάντρα-Ροντίκα. Αυτή είναι μελαχρινή και πιο μεγάλη, αξιόλογη εμφανισιακά για το επίπεδο της Φυλής.
Δεν ξέρω, δεν πηγαίνω Μεταξουργείο.Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται, αλλά για πες συνάδελφε, πώς είναι; Μήπως είναι η Ροντίκα που δούλευε διαδοχικά σε χόστελ, Ιάσωνος 31 υπόγειο και Ιάσωνος 37 κάτω;
Επισκεψη πριν απο λιγο στο Κων/πολεως 166 στην Βαλερια. Απο εμφανιση μετρια πραγματα η κοπελα.............απο αποδοση δυναμιτης, σωστη πουτανα, φχαριστιθηκα γαμησι.....και η πιπα τις αψωγη, deep, φτυσηματα, τον εξαφανιζε κανονικα.
Θα υπαρξει επαναληψη σιγουρα.
Ρε παιδιά αυτή η Τζέσικα στην Φωκαίας οτι καλύτερο για τους βυζολαγνους ( λεπτή με 4ρια) αλλά έχει θέματα καθαριότητας.
Την πρώτη φορά που φιλούσα τα βυζιά της ήταν αλμυρά και την δεύτερη φορά μετά το γαμήσι που τον έβγαλα μύριζε η καποτα απαίσια.