troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.801
- Πόντοι
- 5.506
ητανε στο κομμα μαζιΕίχατε καμιά μπίζνα παρέα;
ητανε στο κομμα μαζιΕίχατε καμιά μπίζνα παρέα;
χαχαχα , οχι , για το κομμα δεν εδωσα φραγκο , μου ειχε πει ομωςητανε στο κομμα μαζι
Εικονικά τιμολόγια εξόδων κετςΜπιζνα οχι , αλλα εδινα και εγω τον οβολό μου
Βρηκαμε τον Γληγορη του κομματος λεςητανε στο κομμα μαζι
Ντροπη.Ολα νομιμα σου λεει.ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑΕικονικά τιμολόγια εξόδων κετς
ολα κανονικα .... νομιζωΕικονικά τιμολόγια εξόδων κετς
Ελπίζω να πέρασε η 10ετίαολα κανονικα .... νομιζω
λεπτομεριεςΕλπίζω να πέρασε η 10ετία
Ευτυχώς ο εκλιπών έχει αφήσει χοντρές υποθέσεις ανοιχτές και τα στρουμφάκια της ααδε δε θα προλάβουν να σκαλίσουν τα αρχεία με ταλεπτομεριες
Με εκπλησει που νομιζεις οτι μπορει να εκανε απατεωνιες αυτος ο Αγιος ανθρωποςΕυτυχώς ο εκλιπών έχει αφήσει χοντρές υποθέσεις ανοιχτές και τα στρουμφάκια της ααδε δε θα προλάβουν να σκαλίσουν τα αρχεία με ταεικονικάπεντακάθαρα ν-ο-μ-ι-μ-ο-τ-α-τ-α τιμολόγια.
Μα και γω θα πέσω από τα σύννεφα αν τυχόν βρεθεί το παραμικρό επιλήψιμοΜε εκπλησει που νομιζεις οτι μπορει να εκανε απατεωνιες αυτος ο Αγιος ανθρωπος
εδινε το καλο παραδειγμα
Δεν υπάρχει κάποιος στην Ελλάδα που να μπορεί να με πει ηληθιο τυπε....Σε λέει ηλίθιο τυπε, δεν το κατάλαβες;
Τραβα ρε μλκα καμμια πίτσα παράδοση κι άστα αυτά, δεν είναι για σένα μωρή λουλαΕικονικά τιμολόγια εξόδων κετς
Μάλλον ξέρεις κι εσύ αρκετά, όχι μόνο εγώ...Καμία σχέση. Ο θείος ήταν παρτουζιάρης και η γυναίκα του φοβόταν μήπως εκτεθούν. Ετσι, όλα τα «κόλπα» τα έκαναν στο εξωτερικό, που ήταν σχετικά μη αναγνωρίσιμοι.
Ρε τύπε γιατί στα ξένα νοσοκομεία δεν πεθαίνουν;Ο τραγκας ήταν πουστης από τους λίγους
Σαφώς πιο έξυπνος από κάτι γραφικούς τύπου αδωνη ΓΑΠ κλπ τους χόρευε όλους στο ταψί με την δύναμη του.μικροφωνου.γιβαυτο ο Κουλις τον είχε κόψει από παντού κ δεν του δίναν βήμα, αλλά βρήκε μέσω youtube την λύση κ τον χτύπαγε από εκεί...
Η μεγάλη του χαζομάρα, ήταν μόνο που την πάτησε κ μπήκε σε ελληνικό νοσοκομείο. Ενώ είχε τα χρήματα να πάει με ιδιωτική πτήση όπου αλλού. Γιος γιατρού δεν μπορούσε ίσως μέσα του να ακυρώσει τους γιατρούς της Ελλάδας που πάντα εκθιαζε στις εκπομπές του... Εκεί την πάτησε
Μπήκε μέσα ο Κουλις δεν του δώσε τα μονοκλωνικα επικαλούμενος κάποιες κουφές δικαιολογίες και έτσι άδοξα έφυγε το μεγαλύτερο λαμογιο αλλά κι ο εφιάλτης των άλλων λαμογιων ττης χώρας.
RIP ΠΟΛΎ ΜΕΓΆΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌΤΗΤΑ, είτε τον πας είτε τον βρίζεις, εγώ κ τα δύο, είναι όμως μοναδική περίπτωση κι ίσως ανεπανάληπτη στα ελληνικά χρονικά
RIP Τραγκα,
οταν ακούω κ βλέπω όλους αυτούς τους γλυκανάλατο γλυφτες στα ραδιόφωνα κ καναλια θα αναπολώ τα αιχμηρά ειρωνικά σου σχόλια για τους ανεπαρκείς όπως σωστά έλεγες που κυβερνούν αυτό το μπουρδελο....
Ολοι μεινατε στον κεντρικο τιτλο , αλλα εμενα που κινησε το ενδιαφερον οι προβλεψεις του Νοστραδαμου για το στοιχημα ..., να το πουμε στον @jormakka να τον ενσωματωσει στο συστημα του