TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.197
- Πόντοι
- 8.646
Τι ξεκαρδιστικά που τα λέτε ρε μπαρμπάδια. Δεν πάτε σε κανά καφενείο να παίξετε πρέφα λέω εγώ;
![]()
Τι ξεκαρδιστικά που τα λέτε ρε μπαρμπάδια. Δεν πάτε σε κανά καφενείο να παίξετε πρέφα λέω εγώ;
![]()
Ναι εμένα δεν μ έχει πει κάποιος όχιΓια την γυναικα καυλωνει πιο πολυ με περιοδο να κανει σεξ ετσι μου εχουν πει αλλα αμα βγαζει αιματα κλπ δεν γουσταρω ουτε νιωθω ανετα αλλο που κανω χαβαλε αλλοι ναι γουσταρουν
Για την γυναικα καυλωνει πιο πολυ με περιοδο να κανει σεξ ετσι μου εχουν πει αλλα αμα βγαζει αιματα κλπ δεν γουσταρω ουτε νιωθω ανετα αλλο που κανω χαβαλε αλλοι ναι γουσταρουν
Aλβανια;;;;Έχω γαμήσει 2 φορές σε ξενοδοχείο με περίοδο η κοπέλα...και τις δύο φορές ξένη, και τις δύο φορές ίδια εθνικότητα...
Όχι, δεν χρειάζεται να γράψω. Έχω αναφέρει στο παρελθόν με ποιες εθνικότητες πηγαίνω, μέχρι εκεί.Aλβανια;;;;
Κ υπάρχει απόλαυση όταν γίνεται; ρωτάω γιατί υπάρχει πόνος εκείνες τις ημέρες φαντάζομαιΣτην προσωπική μ ζωή όταν νιώθω με κάποιον Ανετα στην άνεση τ σπιτιού μ κλπ το κάνω
Πρωτη δεύτερη μέρα ναι πονάει δεν γίνεται, μετα μ αρέσειΚ υπάρχει απόλαυση όταν γίνεται; ρωτάω γιατί υπάρχει πόνος εκείνες τις ημέρες φαντάζομαι
Εγώ σαν άνθρωπος γενικά δεν ασχολούμαι πολύ με την εξωτερική εμφάνιση, κ στην προσωπική μ ζωή δλδ, δεν θα πω δεν παίζει κανένα ρόλο αλλά δεν είναι πάνω πάνω στη λίστα.@Anna24 και οποία άλλη εκδιδόμενη παρακολουθεί το thread
Πώς μπορείς και πας με κάποιον που δεν σε εμπνέει η εμφάνισή του, ή κάτι άλλο πάνω του;
Εγώ ας πούμε, δεν γουστάρω τον Χ πελάτη, δεν μπορώ όμως να τον διώξω πχ στο καφέ, άρα τον εξυπηρετω, ίσως με μειωμένες υπηρεσίες.
Προσωπικά επειδή δεν μπορώ να εζω μειωμένες υπηρεσίες, δουλεύω μόνο με συγκεκριμένους πελάτες, και πάντα με τους δικούς μου όρους.
Δε θα γαμήσεις ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.Έχετε δίκιο. Από εδώ και στο εξής θα συστήνομαι ως LION 7.
Εγώ απείρες φορές με τις εκάστοτε κοπέλες μου,και στρωμένη κόκκινη πετσετα μπάνιου από κατω!Έχω γαμήσει 2 φορές σε ξενοδοχείο με περίοδο η κοπέλα...και τις δύο φορές ξένη, και τις δύο φορές ίδια εθνικότητα...
ναι αλλα εχει σπιτι πρωτη μουρη βιλα η μαλλον τον βιλο που λεν και οι κυπραιοιΔε θα γαμήσεις ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.
Ευτυχώς γιατί όταν με δεις θα πάρεις τα βουνά!!!Εγώ σαν άνθρωπος γενικά δεν ασχολούμαι πολύ με την εξωτερική εμφάνιση, κ στην προσωπική μ ζωή δλδ, δεν θα πω δεν παίζει κανένα ρόλο αλλά δεν είναι πάνω πάνω στη λίστα.
Κ εγώ αυτήν την υπηρεσία π παρέχω δεν την βλέπω ωμά, νιώθω οτι προσφέρω κάτι σημαντικό π μπορεί να αλλάξει όλη την ψυχολογία η τη μέρα του άλλου. Οποτε παίρνω απόλαυση από αυτό π νιώθω πως προσφέρω. Πολύ δύσκολα λόγω εμφάνισης κ μονο να χαλαστω
Γιαυτό πρέπει να φροντίσεις να της βάλεις πρωκτικη σφήνα!Φαντασου τυπε να κανεισ 69 και να πιασει την αλλη κοψιμο την γαμησες
Αν είναι να πάρει τα βουνά άστο. Εδώ τώρα και δεν την πετυχαίνουμε. Που να ψάχνουμε και στα βουνά...Ευτυχώς γιατί όταν με δεις θα πάρεις τα βουνά!!!
Δεν ξέρω σε ποιον αιωνα ζειτε μερικοί π ισχυει ακόμα το εγώ πληρώνω κ κάνω οτι μ γουσταρει κ βουλωσε το αν θες να πληρωθείς
Ολοι οι εργαζομενοι έχουν ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, κ όλοι οι πελάτες έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ
Αλλά οκ Ελλάδα
πατουσακια ομορφαΠείτε αλεύρι
Η αννουλα σας γυρεύει
Γενικα τυπε οχι για την συγκεκριμενη .Γιαυτό πρέπει να φροντίσεις να της βάλεις πρωκτικη σφήνα!
Έχε μια πάντα μαζί σου!
Αννα τι λες?
Όχι ρε φίλε ...και αντί το αεροπλάνο να πάει Λονδίνο τα χάσουν οι πιλότοι...με την κωλαρα της και πάνε προς ΜόσχαΑννούλα έχεις σκεφτεί ποτέ να γίνεις αεροσυνοδός?
Τι 70 .... πόντους....Δεν έχω βάλει όριο
Αλλά νομίζω άνω των 70 αρχίζει να ζοριζει λίγο
Εγώ νομίζω από ότι μου έχουν πει ...δεν έχω περίοδο ....ακόμα τουλάχιστον...δεν έχουν διαφορετική καύλα με περίοδο το ίδιο και λίγο χειρότεραΓια την γυναικα καυλωνει πιο πολυ με περιοδο να κανει σεξ ετσι μου εχουν πει αλλα αμα βγαζει αιματα κλπ δεν γουσταρω ουτε νιωθω ανετα αλλο που κανω χαβαλε αλλοι ναι γουσταρουν