nightman69
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 23.390
- Πόντοι
- 4.656
Τωρα το καλοκαίρι είναι must!!
![]()
Σκιάχτηκα ρε με το πουλί !.......χαχαχαχ
Τωρα το καλοκαίρι είναι must!!
![]()
Δεν μιλάμε για το γαμήσι μύστη μου.Μιλάμε για το ξύλο που θα τρώγανε απο το αμόρεΌταν οριζοντιωθούν είναι όλες ίδιες !!!
Δεν μιλάμε για το γαμήσι μύστη μου.Μιλάμε για το ξύλο που θα τρώγανε απο το αμόρε
Το πιό γαμάτο πάντως είναι να σε βλέπουν να τις τραβάς φωτογραφίες και να σου χαμογελάνε....
![]()
99% ουκρανία...Αγγλίδες
χαχα Αυτό είναι το λεγόμενο Vlad attack!Σκιάχτηκα ρε με το πουλί !.......χαχαχαχ
99% ουκρανία...
Ωραιο κορμι
χαχα Αυτό είναι το λεγόμενο Vlad attack!
Μαρσάρισμα υψηλής τεχνικής![]()
Όταν χαμογελανε ρωτάμε κ αν δίνουν συγκατάθεση να μπουν στο μπου.κομ με πρόσωπο.. συνήθως θα δώσουν..Το πιό γαμάτο πάντως είναι να σε βλέπουν να τις τραβάς φωτογραφίες και να σου χαμογελάνε....
![]()
Α ρε τι κομμάτια κυκλοφορούν στον Αστέρα.
εγώ και με αυτό το μπλε στο κεφάλι που έχει βάλει ο μύστηςαυτήν θα την γαμούσα με το μαγιώ φορεμένο
εγώ και με αυτό το μπλε στο κεφάλι που έχει βάλει ο μύστης
Μαλάκες μου, θα πεθάνουμε, δεν υπάρχει πιθανότητα!!!!Βιντεάκι σχετικά με τις νέες τάσεις στα μαγιό.........
Την Καλησπερα Φιλε Kafearkoud.......αν φορεθουν τετοια μαγιο στην ελληνικη επικρατεια μας βλεπω ολους......Μαλάκες μου, θα πεθάνουμε, δεν υπάρχει πιθανότητα!!!!
Τις πηδαγα μια μια, και το ασπρουλιαρικο για αλλαγηΤο πιό γαμάτο πάντως είναι να σε βλέπουν να τις τραβάς φωτογραφίες και να σου χαμογελάνε....
![]()