Διαγραμμένο μέλος 214948
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 29.882
- Πόντοι
- 8.346
+30€Τυπε,αν λεει αληθεια..........
![]()
+30€Τυπε,αν λεει αληθεια..........
![]()
τοτε .......οπως ειπαΕγώ την αλήθεια των λόγων μ.μπορω ν την αποδείξω οποιαδήποτε στιγμή με ενα απλό σκρινσοτ
ελπιζω οχι 120 Ρολανττοτε .......οπως ειπα
![]()
![]()
![]()
Δεν αναφέρθηκα σε σέναΕπειδη ειδα οτι σχολιαστηκε.. Μαλλον πρεπει ν απαντησω.
Εγω εγραψα οτι "καποιες" εχουν καβαλησει καλαμι κ δεν το εγραψα σε νημα κοπελας 1ον
2ον οταν λεω κατι το στηριζω,κ θα εξηγησω.Βασικα δεν τσουβαλιασα γιατι ειμαι εναντιον, οπως τσουβαλιαζουν κ το δικο μου επαγγελμα.
Εσενα δεν σε ξερω δεν εχω μιλησει ποτε η συμετασχει στο νημα σου, Σωστα?
Παμε παρακατω.
Μιλαω για κατι κοριτσια ανεξαρτητου ηλικιας που επειδη ο Θεος τους εδωσε το δωρο της ομορφιας κ του κορμιου ζηταν κατι απιστευτα ποσα τα οποια
θελουν να τα κερδισουν ¨μονο" με το Θειο δωρο.
Κ εξηγουμαι. Ερχεται με ενα τρελο ποσο. το τρελο για τον καθενα ειναι υποκειμενικο, κ Εκτος τα +20+20 ειναι κ αχ οχι ετσι δεν μπορω, αχ οχι τ αλλο
κ στο κρεβατι ειναι σα σακι με πατατες.
Οταν ζητας ενα μεγαλο ποσον οφειλεις να δωσεις κ αυτο που του αξιζει.
Κ δεν μιλαω για υπερβολες. Αυτα που λες οτι κανεις νατα κανεις εστω με ορεξη.
Ελπιζω να εγινα καταννοητος
Καλως. απλα επειδη το εγραψα κ εγω σε νημαΔεν αναφέρθηκα σε σένα
Δεν θα σε μπλοκαρα αγάπη ο τύπος ήταν απαράδεκτος. Κ αν είχε οποιοδήποτε δίκιο θα μίλαγε τώρα αλλά δεν βλέπω να λέει κάτιΔεν νομίζω να έγινε κάτι και να φταίει η κοπέλα...και με εμένα σήμερα έγινε μια παραξηγηση με ραντεβού που πήγαμε να κλείσουμε αλλά τελικά δεν ταίριαζαν οι ώρες μας ...Άννα σ ζητώ συγγνώμη για σήμερα...για να μην με μπλοκάρεις και εμένα δεν θα σε πριξω άλλο....!!!
100%ΝΑ γραψω τοτε κ εγω κατι γιατι διαβασα ολη την συζητηση..
Το ο πελατης εχει παντα δικιο ειναι η μεγαλυτερη μαλακια που εχει ειπωθει ποτε.
Εχει δικιο οταν ζηταει κατι με ευγενεια με ομορφο τροπο σεβεται αυτον που εχει απεναντι του κ σεβεται τον χωρο που βρισκεται
Τα τσαμπουκλικια πλΕΕρωνω κ απαιτω αλλου.
Κ παμε κ στο αλλο. Σιγουρα μια κοπελα που μπορεις να πεις κ μια κουβεντα σοσιαλ κ δεν ειναι"εγω τωρα γλειψει πουλι, εσυ πως θες τωρα"
να ειναι ο διαλογος με μια εσκορτ ειναι πεταμενα λεφτα.
ο λογος που συνηθως διαλεγω Ελληνιδεςς ή ξενες που εχουν χρονια στην χωρα κ μπορω να πω κ μια κουβεντα να κανουμε κ ενα χαβαλεδακι η εστω μια συζητησησ λογικη.
Κ Θα συμφωνησω με προλαλησαντες μια γυναικα που σου κερδιζει το μυαλο σε κερδιζει γενικα.
Αυτα καλησπερα
Μην αγχωνεσαι γιατί δεν θα γίνει χαχαχαχαχαχαΦαντάσου Άννα...να με διαλέξεις για δωρεάν και να το ακυρώσω...χαχαχα
Πώς ξενερώνεις έτσι τον κόσμο....Μην αγχωνεσαι γιατί δεν θα γίνει χαχαχαχαχαχα
Εδώ η γκόμενα μας δεν κάθεται τζάμπα,θα κάτσει η κοπέλα?Πώς ξενερώνεις έτσι τον κόσμο....
Εννοείται δεν ενοχλείς κ σεβαστά όλα τα γούσταεπειδη διαβαζουν κ αλλες κοπελες το νημα.. ν πω οτι λεω παντα.. Ομορφη , κορμι λαμπαδα.. Αλλα μια φορα εχω παει με σκιννυ(σχεση κιολας) κ δεν μπορω..
Δεν το λεω προσβλητικα.. εισαι κοριτσαρος κ λαμπρο μυαλο, αλλα καποιοι ειμαστε βυζοφαν.
Ελπιζω αν λεω που κ που μια καλημερα να μην ενοχλω. Καλο σας απογευμα κ να προσεχετε το κοριτσι.
Γιατι όπως είπα σοβαρός εχεμυθος...με καλό κορμί ...και σαν μύστης το εργαλείο...20-22εκΜην αγχωνεσαι γιατί δεν θα γίνει χαχαχαχαχαχα
Απαπαπα μ είσαι πολύ μεγάλοςΓιατι όπως είπα σοβαρός εχεμυθος...με καλό κορμί ...και σαν μύστης το εργαλείο...20-22εκ
Πολύ καλή ....ξέρεις να ξεφεύγεις....Απαπαπα μ είσαι πολύ μεγάλος
Την ηλικία δεν την ξέρωΠολύ καλή ....ξέρεις να ξεφεύγεις....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πολύ μεγάλος σε ηλικία η σε εργαλείο?
εγω δεν τον δειχνω πιαΗλικία 50χ ..εγώ πάντως με την δικιά μου μονάδα μέτρησης...τόσο το μετράω το εργαλείο...τώρα θυμάμαι την πρώτη φορά πολύ τον είδε η γυναίκα μου γελαγε...ασταμάτητα ...λες να είναι ποιο μικρος
.