Gameover, καπου εγραψες για Στελλα, αλλα το χασαμε το κορμι, δεν το προλαβα, οποτε πεσαμε σε γενοσιμο που ακουει στο ονομα Σελενα, στα ιδια κρεβατια που δουλευε η Στελα, μικρο σχετικα κοριτσακι, λεει εχει χρονια στο χωρο, Ελληνικα πολυ καλα, με εψισαν οι φωτογραφιες της και πηγα να την δω, την περιμενα ποιο νταρντανα, βγηκε τοπλες, τα βυζια της ειναι το δυνατο σημειο της, μεγαλα σχετικα και στενομακρα, φυσικα βυζακια, πολυ ωραια, περασα μεσα, δεν κανει γλυφομουνι και γενικα δεν αφηνει ουτε να το κοιταξεις το μουνι της, σωματακι καλουτσικο, προσωπο κοινο δεν συγγινει, κωλαρα στα 4αρα για μπυρα.!!! Στα του αγωνα εκατσε και γαμηθικε να περασει η ωρα, αγγαρεια δηλαδη στα 50€ για χαλαρο, ευτηχως. Δεν θα την ξαναπληρωνα.
Ενα βραδυ τραβηχτηκα και στην Αννια, ειχα καιρο να περασω το κατοφλι της, μου φανηκε κουρασμενη, δεν εβγαλε το ολο της, σωματακι κρατιεται ακομα καλα.
Τελευταια πληρωμη στο παρανταιζ, στην Κλαιρη, οι φωτογραφιες της παιζει να ειναι χρονια πισω ή απλα δεν ειναι αυτη, γιατι μπηκα.??? Μαλακια μου, βαριομουν να χωθω να φυγω, ουκρανεζα, αδυνατο σωματακι, βυζακι παρα πολυ μικρο, σωματακι στα ορια του στεγνου, στα 4αρα ειναι χαλια.!!! μικροβιοφοβικη, μην το μουνι μου και μη το μουνι μου, αν και πληρωσα για 69, δεν το πλησιασα γιατι πηρα την απαντηση οτι δεν μου αρεσει.!!!! μετα απο κινηση να το αποψυγει, οποτε την ψιλιαστικα οτι μπορει να μην το ειχε πλυμενο κιωλας, αφου δεν της αρεσει και δεν θελει, εεεε τοτε γιατι δεν το βγαζει απο το προγραμμα.??? Η ολη φαση κακη εμπειρια, ηθελα να φυγω, δεν με καυλωνε αυτο που εβλεπα, μονο πιπα εκανε καλη, την εχυσα με το ζορι και δρομο...