Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (1 μέλη και 60 επισκέπτες)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Και εφτασε εδω ο ατιμος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
φτυνη η χυνη :think: :think: :think:

Που να ξέρω η δόλια η καψερή πως ηρθε καλέ μου  :think:???? κολυμπώντας πετώντας πάντως μια φορά ηρθε ο άτιμος ο Γιακουμης  :helpplea:
Φτύνει χύνει το ίδιο δεν είναι ???? υγρό το ένα υγρό και το άλλο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
166
Που να ξέρω η δόλια η καψερή πως ηρθε καλέ μου  :think:???? κολυμπώντας πετώντας πάντως μια φορά ηρθε ο άτιμος ο Γιακουμης  :helpplea:
Φτύνει χύνει το ίδιο δεν είναι ???? υγρό το ένα υγρό και το άλλο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το ιδιο ειναι πρωτα φτυνης και μετα χυνης
Αλλα το πως εφτασε  :think: :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Καλε δαγκωνει ο γιακουμης? :2funny: :2funny:

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
158
Πόντοι
16
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
108
Πόντοι
66
Οι ίδιοι μπορεί να είναι αγράμματοι. Μπορεί να μην έχουν πάει σχολείο ή να μην έχουν τελειώσει το λύκειο. Μην σου φαίνεται παράξενο. Δεν χρειάζεται κανείς να είναι απόφοιτος αγγλικής φιλολογίας για να γίνει ροκ σταρ!!!

kav69

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
54
Like
31.905
Πόντοι
13.065
Εδώ δεν μιλάμε για τους Foreigner αλλά για τα κορίτσια.

Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
108
Πόντοι
66
Συμφωνώ απόλυτα φίλε kav69. Απλούστατα υπέδειξα στον ΑειΓιάσου πως πρέπει να γραφεί ο στιχος σε σωστά αγγλικά!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
166
Καλημερα στα κοριτσια οπου και να βρισκονται  :-* :-* :-* :-* :-*

kav69

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
54
Like
31.905
Πόντοι
13.065
οκ μαρούλια συμφωνούμε :rockon: :rockon: :rockon:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
206
Πόντοι
1.886
Τον μόνο που δεν πάω και νομίζω θα συμφωνήσετε και εσείς οι υπόλοιποι , είναι αυτον τον παλ....πούστη τον: με εκτίμηση, ελπίζω να σου απάντησα κλπ κλπ  :s&m_3:

Αγαπητέ λέγε τα πράγματα με το ονομά τους δεν είναι σωστό να κάνεις τον ξύπνιο.
Γιατι άν υποδηλώνεις ότι την πάτησε με την δική μου παράθεση κάνεις ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!!
Και πάλι δηλώνω δημόσια πως την Ευα και την Μαριάννα τις σέβομαι και τις εκτιμώ και σαν γυναίκες και σαν προσωπικότητες, και ούτε ευελπιστώ σε κάτι το ιδιαιτερο και το ξεχωριστό!
Και δεν το παίξω σαχλαμαρογλύφτης όπως ίσως κάποιος φίλος σου.....  :birdman:
Ο Μr "Ελπίζω να σου απάντησα " ,"με εκτίμηση", "και πάλι με εκτίμηση" κλπ κλπ

[size=12pt]Εγώ χρησιμοποιώ τέτοιες φράσεις όπως με εκτίμηση, ελπίζω να σου απάντησα κλπ αλλά σίγουρα δεν είμαι ο μόνος που τις χρησιμοποιεί, οπότε περιμένω τις διευκρινίσεις σου

Πάντως, νομίζω θα συμφωνήσετε και εσείς οι υπόλοιποι ότι είναι καλύτερο να χρησιμοποιούμε φράσεις όπως ..."με εκτίμηση" ..."ελπίζω να σου απάντησα" παρά να χρησιμοποιούμε φράσεις όπως παλ…πούστης  σαχλαμαρογλύφτης

Παρεμπιπτόντως

Είναι πολύ περίεργο αυτό που συμβαίνει τελευταία στο συγκεκριμένο θρεντ να ενοχλούνται διάφοροι από τις καλοπροαίρετες εκφράσεις διαφόρων μελών που απευθύνονται στην Εύα και στην Μαριάννα
[/size]

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
158
Πόντοι
16
Οι ίδιοι μπορεί να είναι αγράμματοι. Μπορεί να μην έχουν πάει σχολείο ή να μην έχουν τελειώσει το λύκειο. Μην σου φαίνεται παράξενο. Δεν χρειάζεται κανείς να είναι απόφοιτος αγγλικής φιλολογίας για να γίνει ροκ σταρ!!!

υποθέτω οτι μάλλον δεν μιλάς σοβαρα!!!
αγράμματοι οι foreigner και ολη η μουσική βιομηχανία πίσω απο αυτούς??
μιστερ αει μαρούλια!

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
158
Πόντοι
16
για εξηγηστε μου για να καταλάβω διοτι οτι και να πουμε εδω μεσα τσαμπουκαλεβεστε με το παραμικρο!!! :jerking: :jerking:

σε  τι αναφέρεται το thread αυτο στον οικο της Αγκύρας 1 ? σε κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα ?σε προσωπική επικοινωνία με
εργάζομενες του οικου ? σε κάποιο fun club? σε τι?
για διαβάστε λιγο την πρώτη σελίδα (ΝΟ1)!

και πεστε μας και καποιες οδηγιες τι πρέπει να λέμε η μάλλον τι θελετε να ακουτε καλύτερα για να μην στραβωνετε με οτι και να πουμε!! :helpplea:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom