Νέα

Με τρακάρανε ή τράκαρα γαμώ την τρέλα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leon23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
2.020
Πόντοι
216
Πιστευω συμβενει σε πολλους και ειναι κατι που αν βγεις σοως σε περνει απο κατω.

Σημερα το απογευμα εφυγα απο την δουλεια για λιγο  να παω σπιτι να φαω και ενα μουνοπανο πολονος με ενα λαδα παραβιασε ενα στοπ και καρφωθηκε πανω μου, ουτε που καταλαβα απο που μου ηρθε ετρεχε ο πουστης . Ευτυχος δεν επαθε κανεις τπτ αλλα το αμαξακι μου γαμηθηκε τελειοςςςςς. Εχω ξενερωσει παρα πολυ αυριο ελπιζω να μου πουν αν φτιαχνετε ... και η μαλακια ειναι οτι ολο το σκ το γυαλιζα και το καθαριζα.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
265
Πόντοι
86
Αφου δεν επαθες τιποτα ολα καλα. Τα αλλα σιδερα ειναι φιλε.  ;)

Ο αλλος εχει ασφάλεια..?

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ψυχραιμία φίλε.Το νιωσα στο πετσί μου απρόμοιο σκηνικό το 2003 όταν ο πατέρας μου που οδηγει ταξί χτυπήθηκε με μεγάλη ταχύτητα από πίσω από 1 ο οποίος πρώτα χτυπήθηκε από 1 μαλάκα Αλβανό που παραβίασε το κόκκινο.Το αμάξι τότε 1 Toyota Corona που είχε ήταν 7 χρόνων και το κόστος της ζημιάς ανερχόταν σε 12500 ευρώ!!!Δηλαδή σκατά.Ο πατέρας μου δεν πληρώθηκε από καμιά ασφαλιστική  μιας και αλληλοκατηγορούσαν ο 1 τον άλλο και πήρε σχεδόν 2 χρόνια για να γίνει δικαστήριο!!!Ταλαιπωρία,ευτυχώς που χε ο γέρος μου λίγες οικονομίες και αγόρασε μεταχειρισμένο ταξί αλλιώς θα πεινούσαμε.Σκέψου να χεις δίκιο και επειδή ο ελληνικός νόμος είναι μπουρδέλο να μην γίνεται άμεσα δίκη αλλά να περιμένεις χρόνια!!!

Εσένα τουλάχιστον 1 σε χτύπησε και δεν εμπλεκόταν και τρίτος,οπότε δεν μπορεί η ασφαλιστική του μαλάκα να ρίξει το φταίξιμο σε κανέναν άλλο.Κάλεσες επιτόπου την τροχαία όταν σε χτύπησε;Κάνε υπομονή μεχρι μεθαύριο να σου βγάλει την έκθεση ο πραγματογνώμονας της εταιρίας σου και δες πόσα θα σου δώσουν η ασφάλεια.Αν είναι σαφώς λιγότερα από όσα πρέπει να πάρεις κάνε δικαστήριο.

OP
OP
L

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
2.020
Πόντοι
216
Αφου δεν επαθες τιποτα ολα καλα. Τα αλλα σιδερα ειναι φιλε.  ;)

Ο αλλος εχει ασφάλεια..?

ναι ειχε αλλα το θεμα ειναι αν φτιαχνετε το αμαξι μου μονο δυο χρονια το εχω και λυπηθηκα παρα πολυ γμτ ειναι κριμα. Ειμαι  σιγουρος οτι μετα δεν θα ειναι το ιδιοοοο

OP
OP
L

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
2.020
Πόντοι
216
Ψυχραιμία φίλε.Το νιωσα στο πετσί μου απρόμοιο σκηνικό το 2003 όταν ο πατέρας μου που οδηγει ταξί χτυπήθηκε με μεγάλη ταχύτητα από πίσω από 1 ο οποίος πρώτα χτυπήθηκε από 1 μαλάκα Αλβανό που παραβίασε το κόκκινο.Το αμάξι τότε 1 Toyota Corona που είχε ήταν 7 χρόνων και το κόστος της ζημιάς ανερχόταν σε 12500 ευρώ!!!Δηλαδή σκατά.Ο πατέρας μου δεν πληρώθηκε από καμιά ασφαλιστική  μιας και αλληλοκατηγορούσαν ο 1 τον άλλο και πήρε σχεδόν 2 χρόνια για να γίνει δικαστήριο!!!Ταλαιπωρία,ευτυχώς που χε ο γέρος μου λίγες οικονομίες και αγόρασε μεταχειρισμένο ταξί αλλιώς θα πεινούσαμε.Σκέψου να χεις δίκιο και επειδή ο ελληνικός νόμος είναι μπουρδέλο να μην γίνεται άμεσα δίκη αλλά να περιμένεις χρόνια!!!

Εσένα τουλάχιστον 1 σε χτύπησε και δεν εμπλεκόταν και τρίτος,οπότε δεν μπορεί η ασφαλιστική του μαλάκα να ρίξει το φταίξιμο σε κανέναν άλλο.Κάλεσες επιτόπου την τροχαία όταν σε χτύπησε;Κάνε υπομονή μεχρι μεθαύριο να σου βγάλει την έκθεση ο πραγματογνώμονας της εταιρίας σου και δες πόσα θα σου δώσουν η ασφάλεια.Αν είναι σαφώς λιγότερα από όσα πρέπει να πάρεις κάνε δικαστήριο.

επρεπε να ειχε κανει μικτει ο πατερας σου δεν δικαιολογητε και αυτος επαγγελματιας  ειναι και οι μηκτες για κατι τετοια ειναι πιστευω. βεβαια δεν γνωριζω για τα ταξι τι πεζει με τις ασφαλειες. ειχε συμβει παρομοιο στον αδελφο μου με τριτο αλλα η ασφαλειες πρωτα πληρωδανε και μετα πηγαν στα δικαστηρια να βρουν ποιος φτεει τελικα.

OP
OP
L

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
2.020
Πόντοι
216
θα πιω ενα ουισκακι να ηρεμησω...

η τροχαια ηρθε μετα απο μια ωρα λολ και εκτος απο αυτο αφου μου την εχωσε επεσα πανω στο πεζοδρομιο και μετα σε ενα κουτι της δεη και το γαμησα, μετα ο μπατσος καλεσε την δεη και ηρθαν με γερανο να δουνε αν ειναι ολα καλα ,,, ελπιζω να μην μου σκασει μετα απο καιρο μυνηση απο την δεη !!! τα εχω ακουσει κατι τετοια λολ

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
επρεπε να ειχε κανει μικτει ο πατερας σου δεν δικαιολογητε και αυτος επαγγελματιας  ειναι και οι μηκτες για κατι τετοια ειναι πιστευω. βεβαια δεν γνωριζω για τα ταξι τι πεζει με τις ασφαλειες. ειχε συμβει παρομοιο στον αδελφο μου με τριτο αλλα η ασφαλειες πρωτα πληρωδανε και μετα πηγαν στα δικαστηρια να βρουν ποιος φτεει τελικα.

Στη δική μας περίπτωση δεν του δίναν μία επειδή αλληλοκατηγορούσε ο 1 τον άλλο.Ο 1 που χτύπησε τον πατέρα μου ισχυρίστηκε ότι δεν έφταιγε και ότι έφταιγε ο από πίσω που τον χτύπησε και πέρασε με κόκκινο,ενώ ο άλλος έλεγε ότι ο μπροστά του έφταιγε..Τέτοιες μαλακίες δηλαδή.

OP
OP
L

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
2.020
Πόντοι
216
και με τον αδελφο μου το ιδιο γινοταν 3 δικαστηρια χρειαστηκαν. Για να σου εξηγησω ο αδελφος πηγενε για μπανιο καπου κοντα στο σουνιο εκει στενευει ο δρομος και γινετε μια λωριδα πηγενε μια ελα και μια καρακαξα ειχε σταματησει πανω σε στροφη δεξια με γκρεμο απο κατω για να περασει απεναντι να μπει σε στενο σε δρομο που ουσιαστικα δεν υπαρχει, Ο αδελφος μου δεν ειχε ορατοτητα και την ειδε τελευτεα στιγμη και επρεπε να διαλεξει η πανω της η στο γκρεμο οποτε της την εχωσε και αυτη τρακαρε αλλο αμαξι που ερχοταν απο το αντιθετο. Ευτυχος δεν επαθε κανεις τπτ αλλα στο τελος τα πληρωσε ολα αυτη γιατι ειχε διπλη διαχωριστικη κατω.

mAc0s

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
και με τον αδελφο μου το ιδιο γινοταν 3 δικαστηρια χρειαστηκαν. Για να σου εξηγησω ο αδελφος πηγενε για μπανιο καπου κοντα στο σουνιο εκει στενευει ο δρομος και γινετε μια λωριδα πηγενε μια ελα και μια καρακαξα ειχε σταματησει πανω σε στροφη δεξια με γκρεμο απο κατω για να περασει απεναντι να μπει σε στενο σε δρομο που ουσιαστικα δεν υπαρχει, Ο αδελφος μου δεν ειχε ορατοτητα και την ειδε τελευτεα στιγμη και επρεπε να διαλεξει η πανω της η στο γκρεμο οποτε της την εχωσε και αυτη τρακαρε αλλο αμαξι που ερχοταν απο το αντιθετο. Ευτυχος δεν επαθε κανεις τπτ αλλα στο τελος τα πληρωσε ολα αυτη γιατι ειχε διπλη διαχωριστικη κατω.

Τουλάχιστον έκανε σωστή επιλογή αφου δεν μπόρεσε να το αποφύγει. ;)

Και γω το στούκαρα πριν κανα μήνα , όταν δεν το περιμένεις μεσα σε κλάσματα κ μετά  :headbang:

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
βρες την κορη του να του την ξεσκισεις τουλαχιστον.οι πολωνες ειναι πολυ καυλιαρες.πες του να μην σου δωσει λεφτα μονο να πηδας τις κορες τις ανηψιες του για εξιλεωση.

OP
OP
L

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
2.020
Πόντοι
216
i know ετσι ειναι αυτα και η ζωη συνεχιζεται χωρις αμαξι λολ

OP
OP
L

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
2.020
Πόντοι
216
βρες την κορη του να του την ξεσκισεις τουλαχιστον.οι πολωνες ειναι πολυ καυλιαρες.πες του να μην σου δωσει λεφτα μονο να πηδας τις κορες τις ανηψιες του για εξιλεωση.

οκ μαν οτι πεις ...

Swimmer

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Αν αναφέρεσαι στο σημείο του δρόμου που φαντάζομαι, εκεί είναι πραγματικά ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ! Είχε άγιο ο αδερφός σου. Εγώ όταν πέρασα πρώτη φορά από εκεί, χωρίς να ξέρω το δρόμο και χωρίς να μου έχει πει κανείς τίποτα για το συγκεκριμένο σημείο, τα έπαιξα όταν ξαφνικά ο δρόμος έγινε 1 λωρίδα πήγαινε-έλα, με τα δέντρα και τους κωλοτοίχους στην άκρη του δρόμου να γαμάνε την ορατότητα!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μακρυά από εμάς... και εννοώ όλους μας.
μπορεί να πας άκλαυτος χωρίς να το καταλάβεις.
τα σίδερα ανακυκλώνονται ... εμείς με την καμία

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.493
Πόντοι
366
Πιστευω συμβενει σε πολλους και ειναι κατι που αν βγεις σοως σε περνει απο κατω.

Σημερα το απογευμα εφυγα απο την δουλεια για λιγο  να παω σπιτι να φαω και ενα μουνοπανο πολονος με ενα λαδα παραβιασε ενα στοπ και καρφωθηκε πανω μου, ουτε που καταλαβα απο που μου ηρθε ετρεχε ο πουστης . Ευτυχος δεν επαθε κανεις τπτ αλλα το αμαξακι μου γαμηθηκε τελειοςςςςς. Εχω ξενερωσει παρα πολυ αυριο ελπιζω να μου πουν αν φτιαχνετε ... και η μαλακια ειναι οτι ολο το σκ το γυαλιζα και το καθαριζα.
Συμβαινουν καθε μερα αυτα. Μην σε περνει απο κατω για τα αψυχα. Θα την βγαλεις την ακρη αρκει να χεις λιγο υπομονη γιατι εχει μια διαδικασια η ολη φαση.
Σημασια εχει πως δεν χτυπησες ή τιποτα χειροτερο!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
106
Πόντοι
66
η τροχαια ηρθε μετα απο μια ωρα λολ και εκτος απο αυτο αφου μου την εχωσε επεσα πανω στο πεζοδρομιο και μετα σε ενα κουτι της δεη και το γαμησα, μετα ο μπατσος καλεσε την δεη και ηρθαν με γερανο να δουνε αν ειναι ολα καλα ,,, ελπιζω να μην μου σκασει μετα απο καιρο μυνηση απο την δεη !!! τα εχω ακουσει κατι τετοια λολ

ΑΥΤΟ να το προσέξεις ΠΟΛΥ! Σου συνιστώ, μόλις πάρεις αντίγραφο από το βιβλίο συμβάντος της τροχαίας όπου θ' αναφέρονται οι λεπτομέρειες του ατυχήματος... να το κοινοποιήσεις μέσω Δικαστικού Επιμελητή στην Δ.Ε.Η. για να μην σου πουν μετά από χρόνια ότι δεν ήξεραν κλπ...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
28
Πόντοι
66
leon23 το ιδιο ακριβως εγινε πριν απο μια βδομαδα σε εναν φιλο μου!
παραβιασε ενας το στοπ και τον τρακαρε....ουτε πολωνος ηταν ουτε λαντα ειχε....η μαλακια ειναι οτι τον αφησε μια βδομαδα χωρις αυτοκινητο (μεχρι να ερθουν τα ανταλακτικα μεσολαβησε και ΣΚ)! μιλαμε για απλη ζημια αλλα μονο το σπασιμο φτανει.....
μακρια απ ολους μας και αυτα να ναι υλικες ζημιες και οχι ανθρωπινες...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
166
ΑΥΤΟ να το προσέξεις ΠΟΛΥ! Σου συνιστώ, μόλις πάρεις αντίγραφο από το βιβλίο συμβάντος της τροχαίας όπου θ' αναφέρονται οι λεπτομέρειες του ατυχήματος... να το κοινοποιήσεις μέσω Δικαστικού Επιμελητή στην Δ.Ε.Η. για να μην σου πουν μετά από χρόνια ότι δεν ήξεραν κλπ...
Αυτο που λεει ο Ντουρας προσεξετο,(εφοσων βεβαια φταιη ο αλλος 100%) και κρατα τα αντιγραφα γιατι ποτε δεν ξερης τι γινεται με αυτες της υπηρεσιες

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Ειχε τρακαρει και η μανα μου πριν απο ενα μηνα με τον ιδιο τροπο!!
Μια γρια (με προβλημα στη οραση και στην ακοη)  της βγηκε αποτομα στον δρομο  χωρις καν να κοιταξει,ευτυχως μονο τα φλας και ο καθρεφτης σπασανε( φλας 50Ε και καθρεφτης 120Ε).Καλυφτηκανε ολα απο την ασφαλεια της ηλικιωμενης η οποια παραδεχτηκε
και το λαθος της!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom