el_pero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 4
- Like
- 497
- Πόντοι
- 281
Και η Σοφια !!Επίσης επέστρεψε η @Γιολάντα Magic απ'οτι βλέπω στο site
Και η Σοφια !!Επίσης επέστρεψε η @Γιολάντα Magic απ'οτι βλέπω στο site
Πλακα πλακα αυτα ειναι τα ευχαριστα νεα της ημερας (οσον αφορα το εν λογω γραφειο)Επεστρεψε η Σοφια και η Γιολαντα και αντι να μας ενημερωσεις επισημα @magicgirls.tv ,καθεσαι και παιζεις φυσαρμόνικα.
Φυσικα ειναι,διοτι η Γιολαντα και η Σοφια ειναι δυο πολυ συμπαθητικες παρουσιες οπως και απολυτες καυλες στο προγραμμα τους. Δοκιμασμενα πραματα.Πλακα πλακα αυτα ειναι τα ευχαριστα νεα της ημερας (οσον αφορα το εν λογω γραφειο)
Σε εμενα το λες? Εχω προσωπικη εμπειρα και απο τις δυο.. Επισης ποτε μου δεν εκρυψα οτι απο το εν λογω γραφειο η αδυναμια μου ειναι η ΣοφιαΦυσικα ειναι,διοτι η Γιολαντα και η Σοφια ειναι δυο πολυ συμπαθητικες παρουσιες οπως και απολυτες καυλες στο προγραμμα τους. Δοκιμασμενα πραματα.
Ετσι ακριβως!Σε εμενα το λες? Εχω προσωπικη εμπειρα και απο τις δυο.. Επισης ποτε μου δεν εκρυψα οτι απο το εν λογω γραφειο η αδυναμια ειναι η Σοφια
Η Γιολαντα απο θεμα αποδοσης δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο την Σοφια και εννοειται οτι( για μενα μιλαω παντα) ειναι τοπ (αλλα και παλι η Σοφια ειναι η αδυναμια νου)
Αυτός είναι κώλοςΚαλό καλοκαίρι να έχουμε μωράκια
Και δεν μπορώ να καταλάβω γενικώς τη μανιώδη προώθηση τηςΠαιδια συγνωμη αλλά τα βλέπω και δεν μπορώ να μην επέμβω., την Βανέσα την πήρα πριν ένα μήνα μετά από προώθηση του γραφείου αναφέροντας μου ως " πιλυ καλή "
Το κοριτσάκι μικρό αλλά όχι eaacort!
Καμία σεξουαλικιτητα καμία εμπειρία στο γαμηαι και στην ππα
Μου ταιριάζει για στούντιο όμως!
Καλησπέρα μωράκια, καλώς σας βρήκα!
Πολλά κοντοπούτανα μαζεύτηκαν στο μαγαζί και μ αρέσει!
Ολη μερα διαθεσιμοι για σπατουλαρισμα στις τρυπες σου ημαστε.Καλημεραα!!! Διαθεσιμη ολη μερα.
Καλημεραα!!! Διαθεσιμη ολη μερα.
Μας ελειψες εσυ,η κωλαρα σου,τα βυζια σου τα λαχταριστα,η καυλοφατσα σου...μπορω να μιλαω για κανενα μισαωρο ακομα και να μην εχω φτασει ουτε στα μισαBuenos dias muchachos
Πράγματι επιστρέψαμε με το Σοφακι!
εδώ στην Μύκονο εκπαιδεύομαι στην ομαδική ιππασία ...
Από Τρίτη στις 16:00 διαθέσιμη
Τα υπόλοιπα θα τα .συζητηαουμε από κοντά στο κρεβάτι του πόνου....