Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.302
- Πόντοι
- 3.346
Καλό αυτό!
και να φανταστείς ότι και οι τρεις κοπέλες προσφέρουν σούπερ υπηρεσίες και αποτελούν στανταράκια για πολλούς συναγωνιστές
Καλό αυτό!
Για ποιες λες;και να φανταστείς ότι και οι τρεις κοπέλες προσφέρουν σούπερ υπηρεσίες και αποτελούν στανταράκια για πολλούς συναγωνιστές
Η Λαρα καποτε ειχε χαλαστει με κατι σχολια που ειχαν γραφτει εδω και στο διπλα σαιτ.Άραγε αυτά που γράφουμε εδώ και γενικά οι κριτικές τα διαβάζουνε οι κορασίδες;
Γιατι ειναι καυλιαααρα και ορεξάτηπάντα αναρωτιόμουν τι είναι αυτό που έχει η Μιρέλα και το κοινό εξιτάρεται ιδιαίτερα με την πάρτη της
Τίποτα φίλε μου ,χαιρετάς το κορίτσι και φεύγεις .δεν φταίει η κοπέλα που τελείωσες εσύ νωρίς ..Μάγκες σας έχει τύχει ποτέ να τελειώσετε στο στοματικό; Και αν ναι μετά τι γίνετε αφού δεν έχεις γαμησει; Εννοώ σε θέμα χρημάτων...
Πχ με 15€ μόνο για πίπα αν θέλει να μπει κάποιος γίνετε; Όχι ότι θέλω να το κάνω,απλά πληροφοριακά ρωτάω.Τίποτα φίλε μου ,χαιρετάς το κορίτσι και φεύγεις .δεν φταίει η κοπέλα που τελείωσες εσύ νωρίς ..
Αν ήταν να πάρεις επιστροφή χρήματα ,γιατί να μην πηγαίναμε όλοι με 15 να δίνουμε μόνο πιπες;
Είναι δύσκολη η θέση και των δύο ,αλλά ανέκαθεν στο χύσιμο πάντα έφευγε η γκόμενα ..δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι γιατί καθαρα θα το ρίξουν πάνω σου
Στις πιάτσες μόνο.....Πχ με 15€ μόνο για πίπα αν θέλει να μπει κάποιος γίνετε; Όχι ότι θέλω να το κάνω,απλά πληροφοριακά ρωτάω.
Με 5€ γλυφεις πατούσα!Πχ με 15€ μόνο για πίπα αν θέλει να μπει κάποιος γίνετε; Όχι ότι θέλω να το κάνω,απλά πληροφοριακά ρωτάω.
Φαντάσου μόνο να γινόταν .με αυτά που θα βλέπαμε να περιμένουν στο σαλόνι δεν νομίζω ότι θα είχες τόσο όρεξη να δώσεις πίπα!Πχ με 15€ μόνο για πίπα αν θέλει να μπει κάποιος γίνετε; Όχι ότι θέλω να το κάνω,απλά πληροφοριακά ρωτάω.
Ρε μαλακα τιποτα αλλο ρωτας ??? Καθε φορα τα ιδια κ τα ιδια. Μας τα εχεις πριξειΗ Λιλιανα δουλεύει ρε τσολιαδες μου? Γνωρίζει κάποιος? Εκεί στο freehouse.
Αχαχααχαχαχαχχαα!! Γαμησετα ε? ΧαχαχαΡε μαλακα τιποτα αλλο ρωτας ??? Καθε φορα τα ιδια κ τα ιδια. Μας τα εχεις πριξει
Τουλαχιστον εχεις αυτογνωσια.Αχαχααχαχαχαχχαα!! Γαμησετα ε? Χαχαχα
Αντελινα άμα εννοείς,είναι γυφτορουμανα και σε καμία περίπτωση Ιταλίδα που λέει η τσατσά,τίποτα το ιδιαίτεροΓια ανταλινα τι γνώμη έχετε;
Προφανώς και είναι γυφτορουμανα δεν θέλει μυαλό να το καταλάβεις... Την είχα πάρει πιο παλιά, την πήρες τπτ πρόσφατα; Για να μην φάμε καμία φολαΑντελινα άμα εννοείς,είναι γυφτορουμανα και σε καμία περίπτωση Ιταλίδα που λέει η τσατσά,τίποτα το ιδιαίτερο
χαχα Ιταλίδα γελάνε και οι τοίχοι από τα δωμάτια των μπουρδέλωνΑντελινα άμα εννοείς,είναι γυφτορουμανα και σε καμία περίπτωση Ιταλίδα που λέει η τσατσά,τίποτα το ιδιαίτερο
Προφανώς και είναι γυφτορουμανα δεν θέλει μυαλό να το καταλάβεις... Την είχα πάρει πιο παλιά, την πήρες τπτ πρόσφατα; Για να μην φάμε καμία φολα
Καμία καλή από πρωινή βάρδια έχεις να προτείνεις; Η Ντόνα αξίζει που δούλευε Λας Βέγκας την πήρα αρκετές φορές όμως...ρίξε καλύτερα άκυρο αν έχεις απαιτήσεις για σούπερ υπηρεσίες, αν όμως συμβιβάζεσαι με την μετριότητα έμπαινε