Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
Μπορείτε να μου βρείτε ποια είναι; Την είχα πάρει το καλοκαίρι αλλά μετά δεν την ξαναβρήκα εκεί. Δούλευε ανάμεσα στο red light και τους 2 οίκους τους bela dona.Μια πολύ ψηλή ξανθιά ήτανε, έχει κανείς ιδέα για ποια λέω;
Μάλλον λες μια Αναστασία Ουκρανή , εγω δεν την είδα απο κοντά απλά απο την περιγραφή και απο αυτά που λέγαν εδω μέσα ... την είχα δεί στο άλλο σάιτ ότι έδειχναν οι φωτογραφίες δηλαδή , τώρα απο οτι βλέπω την έχουν βγάλει τελείως απο το άλλο σάιτ άρα σταμάτησε ... αν λές αυτή.

Εγγρ.
9 Μαΐ 2022
Like
40
Πόντοι
0
Μάλλον λες μια Αναστασία Ουκρανή , εγω δεν την είδα απο κοντά απλά απο την περιγραφή και απο αυτά που λέγαν εδω μέσα ... την είχα δεί στο άλλο σάιτ ότι έδειχναν οι φωτογραφίες δηλαδή , τώρα απο οτι βλέπω την έχουν βγάλει τελείως απο το άλλο σάιτ άρα σταμάτησε ... αν λές αυτή.
Για ουκρανιδα έφερνε ίσως να τανε και Ρωσίδα αλλά δεν νομίζω αυτοί οι οίκοι να έχουνε site... Να σου δωσω να καταλάβεις βγαίνεις απτο redlight και πας αριστερά, είναι νομίζω 2 οίκοι εκεί... Σε έναν απτους 2 δούλευε.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
Για ουκρανιδα έφερνε ίσως να τανε και Ρωσίδα αλλά δεν νομίζω αυτοί οι οίκοι να έχουνε site... Να σου δωσω να καταλάβεις βγαίνεις απτο redlight και πας αριστερά, είναι νομίζω 2 οίκοι εκεί... Σε έναν απτους 2 δούλευε.
Α , αυτή που έλεγα εγω απο οτι θυμάμαι δούλευε σε αυτά τα red light red night red diamond κτλ , μάλλον άλλη λές. Πάντως θα βοηθούσε αν θυμόσουν όνομα κοπέλας και όνομα μαγαζιού ώστε αν ξέρει κάποιος συναγωνιστής να σου πεί αν την είδε κάπου αλλού.

john255

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
727
Πόντοι
5.840
Τυπε να μας ενημερωσεις για τα αποτελεσματα..και αμα ειναι καθαρη να παμε κι εμεις, μην χασουμε τετοια ευκαιρια.
Και χάλια να ναι εσένα θα σου πω ότι είναι καθαρά να γλυτώσει η κοινωνία

Εγγρ.
9 Μαΐ 2022
Like
40
Πόντοι
0
Α , αυτή που έλεγα εγω απο οτι θυμάμαι δούλευε σε αυτά τα red light red night red diamond κτλ , μάλλον άλλη λές. Πάντως θα βοηθούσε αν θυμόσουν όνομα κοπέλας και όνομα μαγαζιού ώστε αν ξέρει κάποιος συναγωνιστής να σου πεί αν την είδε κάπου αλλού.
Εάν θυμομουνα όνομα και μαγαζί ρε τσακαλε δεν θα ρωτουσα:P

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.435
Πόντοι
201

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.435
Πόντοι
201
Μην είστε τσιγγουνηδες ρε...αν προτείνετε τουλάχιστον μπορεί και να γίνει....με πορδες αυγά δεν βάφονται.Στην Αθήνα φυσικά χρειάζονται λιγότερα αλλά βάλτε και το πανε-ελα και μετά κάντε τον λογαριασμό.
Θα μπορούσε να είναι και ανάποδα φίλε! Απλά το κόστος εδώ ανεβαίνει γιατί εκεί τα σπιτάκια είναι ότι απέμεινε όρθιο απ την κατοχή! Σίγουρα ένα 40αρι εδώ είναι δυο 20αρια εκεί, αλλά με βάση τα λεγόμενα Αθηναίων τα περισσότερα δεν έχουν ούτε κωλοχαρτο να την σκουπίσεις!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.251
Πόντοι
39.777
Πέρασα σήμερα όπως και χθες την ίδια ώρα(πριν από λίγο δλδ) δεν υπάρχει τίποτα που να αξιζει έστω και 10€ ...
Αυτές των βιλων καμιά σχέση με τις φωτογραφίες,μόνο οι εμβολιασμενοι θα τις δούμε ίδιες και όμοιες
Ακόμα μια μέρα έχουμε λεφτά και δεν γαμαμε,μαλακες υπεύθυνοι η αφεντικά γαμιεσται μαζί με το Μιζοτακη

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.114
Πόντοι
16.235
Θα μπορούσε να είναι και ανάποδα φίλε! Απλά το κόστος εδώ ανεβαίνει γιατί εκεί τα σπιτάκια είναι ότι απέμεινε όρθιο απ την κατοχή! Σίγουρα ένα 40αρι εδώ είναι δυο 20αρια εκεί, αλλά με βάση τα λεγόμενα Αθηναίων τα περισσότερα δεν έχουν ούτε κωλοχαρτο να την σκουπίσεις!
Τα στούντιο της Θεσσαλο- νίκης είναι παλάτια ρε....στην Αθήνα η Φυλής είναι γεμάτη πρεζακια και λάθρο και εσάνς κατουρλιλας να πλανάται στον αέρα...μην διανοηθειτε να κυκλοφορήσετε χωρίς μάσκα!
Όσο για το Μετάξι ....καλύτερα να ψωνίσετε από έξω στα στενά πέριξ των Δικαστηρίων Θεσσαλονίκης.Ισως στοιχίσει κάτι παραπάνω αλλά σίγουρα είναι πιο υγιεινό....

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.338
Πόντοι
37.562
Πέρασα σήμερα όπως και χθες την ίδια ώρα(πριν από λίγο δλδ) δεν υπάρχει τίποτα που να αξιζει έστω και 10€ ...
Αυτές των βιλων καμιά σχέση με τις φωτογραφίες,μόνο οι εμβολιασμενοι θα τις δούμε ίδιες και όμοιες
Ακόμα μια μέρα έχουμε λεφτά και δεν γαμαμε,μαλακες υπεύθυνοι η αφεντικά γαμιεσται μαζί με το Μιζοτακη
Πανε στην Αλικη,το τσουβαλακι να γουσταρεις...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.251
Πόντοι
39.777
Ε
Τα στούντιο της Θεσσαλο- νίκης είναι παλάτια ρε....στην Αθήνα η Φυλής είναι γεμάτη πρεζακια και λάθρο και εσάνς κατουρλιλας να πλανάται στον αέρα...μην διανοηθειτε να κυκλοφορήσετε χωρίς μάσκα!
Όσο για το Μετάξι ....καλύτερα να ψωνίσετε από έξω στα στενά πέριξ των Δικαστηρίων Θεσσαλονίκης.Ισως στοιχίσει κάτι παραπάνω αλλά σίγουρα είναι πιο υγιεινό....
Έχεις βαθειά μεσάνυχτα γέρο,καλύτερα να μη μιλάς για πράγματα που δεν ξέρεις και να φοράς μάσκας και όταν χέζεις η κοιμάσαι ..

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.456
Πόντοι
4.766
Πάνε το βράδυ να δεις στις βιλλες αυτή την Ρίτα....Θα πεις αμέσως "Μην είδατε τον Παναη" ....δεν έχει ξαναγίνει αυτό το πράγμα...Άσε που έφυγε και αυτή η Στέλλα δεν προλάβαμε να την δοκιμάσουμε :confused:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.302
Πόντοι
3.346
Άραγε αυτά που γράφουμε εδώ και γενικά οι κριτικές τα διαβάζουνε οι κορασίδες;

φυσικά και τα διαβάζουν οι περισσότερες, με τρεις κοπέλες που άνοιξα τέτοια συζήτηση για το αν διαβάζουν ή όχι, μου έχουν πει ότι διαβάζουν τα σχόλια στο φόρουμ και τις κριτικές που γράφονται ανελειπώς

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.302
Πόντοι
3.346
Ρε μαγκες η Μιρέλα ποτε γυρνάει λείπει ενάμιση μήνα, εχει στεγνώσει η πουτσα μου.
πάντα αναρωτιόμουν τι είναι αυτό που έχει η Μιρέλα και το κοινό εξιτάρεται ιδιαίτερα με την πάρτη της

Εγγρ.
9 Μαΐ 2022
Like
40
Πόντοι
0
φυσικά και τα διαβάζουν οι περισσότερες, με τρεις κοπέλες που άνοιξα τέτοια συζήτηση για το αν διαβάζουν ή όχι, μου έχουν πει ότι διαβάζουν τα σχόλια στο φόρουμ και τις κριτικές που γράφονται ανελειπώς
Καλό αυτό!

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.114
Πόντοι
16.235
πάντα αναρωτιόμουν τι είναι αυτό που έχει η Μιρέλα και το κοινό εξιτάρεται ιδιαίτερα με την πάρτη της
Η Μιρέλα σέβεται τα λεφτά που καταθέτει κάθε συναγωνιστής και είναι ένας από τους ελάχιστους συνδετικούς κρίκους που απέμειναν με τα κορίτσια που έκαναν ακομα πιο καλές τις τελευταίες καλές μέρες προ μνημονίων....

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Η Μιρέλα φίλε και 1 χρόνο να έχεις να πας όταν μπαίνεις μέσα είναι λες και γυρνάς στην πρωην σου ! Αν και δεν είμαι ποτέ του στάνταρ και για αυτό δεν είμαι μονίμως πελάτης της ,είναι πολύ δυνατή σαν παρουσία ,όμορφη σε σύνολο και πολύ επικοινωνιακή ..για αυτό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom