Μάλλον λες μια Αναστασία Ουκρανή , εγω δεν την είδα απο κοντά απλά απο την περιγραφή και απο αυτά που λέγαν εδω μέσα ... την είχα δεί στο άλλο σάιτ ότι έδειχναν οι φωτογραφίες δηλαδή , τώρα απο οτι βλέπω την έχουν βγάλει τελείως απο το άλλο σάιτ άρα σταμάτησε ... αν λές αυτή.Μπορείτε να μου βρείτε ποια είναι; Την είχα πάρει το καλοκαίρι αλλά μετά δεν την ξαναβρήκα εκεί. Δούλευε ανάμεσα στο red light και τους 2 οίκους τους bela dona.Μια πολύ ψηλή ξανθιά ήτανε, έχει κανείς ιδέα για ποια λέω;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 221537
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2022
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Για ουκρανιδα έφερνε ίσως να τανε και Ρωσίδα αλλά δεν νομίζω αυτοί οι οίκοι να έχουνε site... Να σου δωσω να καταλάβεις βγαίνεις απτο redlight και πας αριστερά, είναι νομίζω 2 οίκοι εκεί... Σε έναν απτους 2 δούλευε.Μάλλον λες μια Αναστασία Ουκρανή , εγω δεν την είδα απο κοντά απλά απο την περιγραφή και απο αυτά που λέγαν εδω μέσα ... την είχα δεί στο άλλο σάιτ ότι έδειχναν οι φωτογραφίες δηλαδή , τώρα απο οτι βλέπω την έχουν βγάλει τελείως απο το άλλο σάιτ άρα σταμάτησε ... αν λές αυτή.
Α , αυτή που έλεγα εγω απο οτι θυμάμαι δούλευε σε αυτά τα red light red night red diamond κτλ , μάλλον άλλη λές. Πάντως θα βοηθούσε αν θυμόσουν όνομα κοπέλας και όνομα μαγαζιού ώστε αν ξέρει κάποιος συναγωνιστής να σου πεί αν την είδε κάπου αλλού.Για ουκρανιδα έφερνε ίσως να τανε και Ρωσίδα αλλά δεν νομίζω αυτοί οι οίκοι να έχουνε site... Να σου δωσω να καταλάβεις βγαίνεις απτο redlight και πας αριστερά, είναι νομίζω 2 οίκοι εκεί... Σε έναν απτους 2 δούλευε.
john255
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 21
- Like
- 727
- Πόντοι
- 5.840
Και χάλια να ναι εσένα θα σου πω ότι είναι καθαρά να γλυτώσει η κοινωνίαΤυπε να μας ενημερωσεις για τα αποτελεσματα..και αμα ειναι καθαρη να παμε κι εμεις, μην χασουμε τετοια ευκαιρια.
Διαγραμμένο μέλος 221537
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2022
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Εάν θυμομουνα όνομα και μαγαζί ρε τσακαλε δεν θα ρωτουσαΑ , αυτή που έλεγα εγω απο οτι θυμάμαι δούλευε σε αυτά τα red light red night red diamond κτλ , μάλλον άλλη λές. Πάντως θα βοηθούσε αν θυμόσουν όνομα κοπέλας και όνομα μαγαζιού ώστε αν ξέρει κάποιος συναγωνιστής να σου πεί αν την είδε κάπου αλλού.
Μπερμπαντακος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 201
Ρε σύ άμα θυμοσουν όνομα μπορεί να την εχει δει σε άλλο μαγαζί και να σε πει είναι εκεί πάνε!Εάν θυμομουνα όνομα και μαγαζί ρε τσακαλε δεν θα ρωτουσα![]()
Μπερμπαντακος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 201
Θα μπορούσε να είναι και ανάποδα φίλε! Απλά το κόστος εδώ ανεβαίνει γιατί εκεί τα σπιτάκια είναι ότι απέμεινε όρθιο απ την κατοχή! Σίγουρα ένα 40αρι εδώ είναι δυο 20αρια εκεί, αλλά με βάση τα λεγόμενα Αθηναίων τα περισσότερα δεν έχουν ούτε κωλοχαρτο να την σκουπίσεις!Μην είστε τσιγγουνηδες ρε...αν προτείνετε τουλάχιστον μπορεί και να γίνει....με πορδες αυγά δεν βάφονται.Στην Αθήνα φυσικά χρειάζονται λιγότερα αλλά βάλτε και το πανε-ελα και μετά κάντε τον λογαριασμό.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.251
- Πόντοι
- 39.777
Πέρασα σήμερα όπως και χθες την ίδια ώρα(πριν από λίγο δλδ) δεν υπάρχει τίποτα που να αξιζει έστω και 10€ ...
Αυτές των βιλων καμιά σχέση με τις φωτογραφίες,μόνο οι εμβολιασμενοι θα τις δούμε ίδιες και όμοιες
Ακόμα μια μέρα έχουμε λεφτά και δεν γαμαμε,μαλακες υπεύθυνοι η αφεντικά γαμιεσται μαζί με το Μιζοτακη
Αυτές των βιλων καμιά σχέση με τις φωτογραφίες,μόνο οι εμβολιασμενοι θα τις δούμε ίδιες και όμοιες
Ακόμα μια μέρα έχουμε λεφτά και δεν γαμαμε,μαλακες υπεύθυνοι η αφεντικά γαμιεσται μαζί με το Μιζοτακη
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.114
- Πόντοι
- 16.235
Τα στούντιο της Θεσσαλο- νίκης είναι παλάτια ρε....στην Αθήνα η Φυλής είναι γεμάτη πρεζακια και λάθρο και εσάνς κατουρλιλας να πλανάται στον αέρα...μην διανοηθειτε να κυκλοφορήσετε χωρίς μάσκα!Θα μπορούσε να είναι και ανάποδα φίλε! Απλά το κόστος εδώ ανεβαίνει γιατί εκεί τα σπιτάκια είναι ότι απέμεινε όρθιο απ την κατοχή! Σίγουρα ένα 40αρι εδώ είναι δυο 20αρια εκεί, αλλά με βάση τα λεγόμενα Αθηναίων τα περισσότερα δεν έχουν ούτε κωλοχαρτο να την σκουπίσεις!
Όσο για το Μετάξι ....καλύτερα να ψωνίσετε από έξω στα στενά πέριξ των Δικαστηρίων Θεσσαλονίκης.Ισως στοιχίσει κάτι παραπάνω αλλά σίγουρα είναι πιο υγιεινό....
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.338
- Πόντοι
- 37.562
Πανε στην Αλικη,το τσουβαλακι να γουσταρεις...Πέρασα σήμερα όπως και χθες την ίδια ώρα(πριν από λίγο δλδ) δεν υπάρχει τίποτα που να αξιζει έστω και 10€ ...
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.251
- Πόντοι
- 39.777
Ουστ βρώμαΠανε στην Αλικη,το τσουβαλακι να γουσταρεις...
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.251
- Πόντοι
- 39.777
Ε
Έχεις βαθειά μεσάνυχτα γέρο,καλύτερα να μη μιλάς για πράγματα που δεν ξέρεις και να φοράς μάσκας και όταν χέζεις η κοιμάσαι ..Τα στούντιο της Θεσσαλο- νίκης είναι παλάτια ρε....στην Αθήνα η Φυλής είναι γεμάτη πρεζακια και λάθρο και εσάνς κατουρλιλας να πλανάται στον αέρα...μην διανοηθειτε να κυκλοφορήσετε χωρίς μάσκα!
Όσο για το Μετάξι ....καλύτερα να ψωνίσετε από έξω στα στενά πέριξ των Δικαστηρίων Θεσσαλονίκης.Ισως στοιχίσει κάτι παραπάνω αλλά σίγουρα είναι πιο υγιεινό....
ReformedFucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Like
- 88
- Πόντοι
- 0
Ρε μαγκες η Μιρέλα ποτε γυρνάει λείπει ενάμιση μήνα, εχει στεγνώσει η πουτσα μου.
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 8.456
- Πόντοι
- 4.766
Πάνε το βράδυ να δεις στις βιλλες αυτή την Ρίτα....Θα πεις αμέσως "Μην είδατε τον Παναη" ....δεν έχει ξαναγίνει αυτό το πράγμα...Άσε που έφυγε και αυτή η Στέλλα δεν προλάβαμε να την δοκιμάσουμεΠέρασα σήμερα όπως και χθες την ίδια ώρα(πριν από λίγο δλδ) δεν υπάρχει τίποτα που να αξιζει έστω και 10€ ...
Διαγραμμένο μέλος 221537
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2022
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Άραγε αυτά που γράφουμε εδώ και γενικά οι κριτικές τα διαβάζουνε οι κορασίδες;
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.302
- Πόντοι
- 3.346
Άραγε αυτά που γράφουμε εδώ και γενικά οι κριτικές τα διαβάζουνε οι κορασίδες;
φυσικά και τα διαβάζουν οι περισσότερες, με τρεις κοπέλες που άνοιξα τέτοια συζήτηση για το αν διαβάζουν ή όχι, μου έχουν πει ότι διαβάζουν τα σχόλια στο φόρουμ και τις κριτικές που γράφονται ανελειπώς
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.302
- Πόντοι
- 3.346
πάντα αναρωτιόμουν τι είναι αυτό που έχει η Μιρέλα και το κοινό εξιτάρεται ιδιαίτερα με την πάρτη τηςΡε μαγκες η Μιρέλα ποτε γυρνάει λείπει ενάμιση μήνα, εχει στεγνώσει η πουτσα μου.
Διαγραμμένο μέλος 221537
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2022
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Καλό αυτό!φυσικά και τα διαβάζουν οι περισσότερες, με τρεις κοπέλες που άνοιξα τέτοια συζήτηση για το αν διαβάζουν ή όχι, μου έχουν πει ότι διαβάζουν τα σχόλια στο φόρουμ και τις κριτικές που γράφονται ανελειπώς
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.114
- Πόντοι
- 16.235
Η Μιρέλα σέβεται τα λεφτά που καταθέτει κάθε συναγωνιστής και είναι ένας από τους ελάχιστους συνδετικούς κρίκους που απέμειναν με τα κορίτσια που έκαναν ακομα πιο καλές τις τελευταίες καλές μέρες προ μνημονίων....πάντα αναρωτιόμουν τι είναι αυτό που έχει η Μιρέλα και το κοινό εξιτάρεται ιδιαίτερα με την πάρτη της
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Η Μιρέλα φίλε και 1 χρόνο να έχεις να πας όταν μπαίνεις μέσα είναι λες και γυρνάς στην πρωην σου ! Αν και δεν είμαι ποτέ του στάνταρ και για αυτό δεν είμαι μονίμως πελάτης της ,είναι πολύ δυνατή σαν παρουσία ,όμορφη σε σύνολο και πολύ επικοινωνιακή ..για αυτόπάντα αναρωτιόμουν τι είναι αυτό που έχει η Μιρέλα και το κοινό εξιτάρεται ιδιαίτερα με την πάρτη της
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις