Panosp12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2021
- Like
- 134
- Πόντοι
- 0
Καλημερα ρε μωρο . Που είσαι άργησες ? Αρχησαν οι σπασμοί από το στερητικό σύνδρομο .
Καλημερούδια..
![]()
Καλημερούδια..
![]()
Εδώ είμαι...άργησα να ξυπνήσω χαχαχα!!Καλημερα ρε μωρο . Που είσαι άργησες ? Αρχησαν οι σπασμοί από το στερητικό σύνδρομο .
Καλημέρα αγοράκι!!Καλημέραα αστεράκι όμορφο..![]()
Το πιο ομορφο θεαμα στον κοσμο..!!!Καλημερούδια..
![]()
Καλημέρα μωράκι μου!Το πιο ομορφο θεαμα στον κοσμο..!!!
Την καλημερα μου καυλα μου ατελειωτη..!!!
Μέραααααα.....Καλημερούδια..
![]()
Τι να πρώτο διαλέξει κανείς, και τα δύο υπέροχα!
Αγαπημένε μου Harry!Τι να πρώτο διαλέξει κανείς, και τα δύο υπέροχα!
Να προσθέσω άλλες 2!(σε μήνυμα)Ορίστε μαζεμένες οι κριτικές μου...επειδή κάποιοι κύριοι έψαχναν και χάνονταν μέσα σε 1000 σελιδες..θ ανανεώνω το αρχείο με κάθε καινούργια φυσικά και όποιος της ζητά μπορώ και προσωπικά να τις στελνω
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βλεπω κουκλα να παιρνεις γραμματεα να σου οργανωνει τα ραντεβου διοτι δεν προλαβαινεις απο την πολυ δουλεια. Να στειλω βιογραφικο;Αγόρια δεν μπορώ να διαβάζω όλα τα πμ άμεσα,έχω αρκετή δουλειά, να τηλεφωνείτε,έχει καταντήσει βαρετό να το λέω.. αλλά μετά γκρινιάζετε ότι δεν είδα μήνυμα σας![]()
Σε φανταζομαι παραλια λαδωμενη με μπειμπι οιλ απλα να αραζεις <3Έβγαλα κάτι για την καυλα μου, εξάλλου μ αρέσουν τ αυθόρμητα και τ αληθινά, δεν ξέρω από φίλτρα κλπ!
(Ναι έχω ατέλειες,όπως όλες, και γουστάρω !)
Σου κάνω άμεσα πρόσληψη !!χαχαχαχα!!!Έχω και τις προπονήσεις παράλληλα μωρό ,αρα ένας Χαμουλης γίνεται κάποιες μερες....!!!Βλεπω κουκλα να παιρνεις γραμματεα να σου οργανωνει τα ραντεβου διοτι δεν προλαβαινεις απο την πολυ δουλεια. Να στειλω βιογραφικο;
Στο ρεπό μου θα πάω παραλία ν αράξω 3ωρο...!!!Σε φανταζομαι παραλια λαδωμενη με μπειμπι οιλ απλα να αραζεις <3
Πες μας που και πότε να μαζευτούμε σαν τα γλαρονιαΣτο ρεπό μου θα πάω παραλία ν αράξω 3ωρο...!!!
Θα βάλω ντοκουμέντα μωρο μου..Πες μας που και πότε να μαζευτούμε σαν τα γλαρονια
Τέτοια κανείς και το κερδίζεις το πανηγυρικό ασβεστωμα . Μέχρι τότε όμως την πληρώνουν τα δόλια τα πλακάκιαΘα βάλω ντοκουμέντα μωρο μου..![]()