Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Κατά βάθος τον θέλουν εδώ...Έτσι κάνουν με όσους αγαπάνεΔεν έχει φίλους , μόνο εχθρούς , έτσι είναι οι επιτυχημένοι
αρα θα ηταν νορμαλ η γκομεναΧώρισα.
Ασυμφωνία χαρακτήρων.
Δεν πειράζει. Εσκορτκλαμπ τζι αρ.
πως να μασησει αφου δεν ειπε οτι ειχε στραβα δοντια? ο ιδιος το ειπε οχι εγωτζορμακκα μην μασας με τις πουτανες ολες,
μονο να τις γαμας και να σκιζεις τις πορνες
ασε τα γρουσουζαρια σε φαγανε στο ματι,
μην μασας μεινε εσυ αγνος κιμπαρης,
η απουσια σου βαρια,
κλαιγανε και τα μπανερ....
αρα θα ηταν νορμαλ η γκομενα![]()
μασαει και με στραβα δοντια θαρρωπως να μασησει αφου δεν ειπε οτι ειχε στραβα δοντια? ο ιδιος το ειπε οχι εγω
Ποιά γκόμενα;αρα θα ηταν νορμαλ η γκομενα![]()
γκομενα με ενα εξογκωμα εκει να κρεμεταιΠοιά γκόμενα;
Ποιά γκόμενα;
Να δεις που η ασυμφωνία ήταν ποιός θα πρωτοπάρει το στραπονγκομενα με ενα εξογκωμα εκει να κρεμεται
Να δεις που η ασυμφωνία ήταν ποιός θα πρωτοπάρει το στραπον
Ένα ένα τα λεςΦήμες. Η ασυμφωνία ήταν στο ποιο στραπον να βάλει.
Ένα ένα τα λες
Καλώς ήρθες πίσω...μην ξεχνάς το μάθημα που πήρες...οι ερασιτέχνες πληρώνονται με διήμερα και κοσμήματα.Οι επαγγελματίες με κάποια χαρτονομίσματα(όχι απαραίτητα πολύ μεγάλα).ΟΛΕΣ πληρώνονται,ΟΛΕΣ έχουν την τιμή τους και τον τρόπο πληρωμής τους.Ούτε μια εβδομάδα θες να πεις. Έχω αρχίσει να υποπτεύομαι ότι με εκμεταλλεύονται. Παίρνουν σεξ, παίρνουν διήμερο, και μετά αντίο. Δε πειράζει. Προχωράμε.
Πήγαινε μια βόλτα και απο την αλληλομαλακία και παίξ'το παντρεμένος καικαλαΈχει περισσότερο σασπένς έτσι.
Καλώς ήρθες πίσω...μην ξεχνάς το μάθημα που πήρες...οι ερασιτέχνες πληρώνονται με διήμερα και κοσμήματα.Οι επαγγελματίες με κάποια χαρτονομίσματα(όχι απαραίτητα πολύ μεγάλα).ΟΛΕΣ πληρώνονται,ΟΛΕΣ έχουν την τιμή τους και τον τρόπο πληρωμής τους.
Ιδίως αν την πέτυχες στην διαδικτυακή ζούγκλα δεν πιστεύω να περίμενες κάτι καλύτερο...Πέφτω σε λάθος γκόμενες φίλε. Μερικές φορές εν γνώση μου, πρέπει λίγο να τα βαλω κάτω να συνέλθω. Έχει και καλές κοπέλες, αλλά αμα σε τρωει ο κωλος σου να πας με τρελές, τα λουζεσαι. Συνεχίζουμε, το καλοκαίρι μόλις έφτασε.
αν θες να σου δωσω μια συμβουλη για το πως να κρατησεις μια γκομενα παραπανω απο μηνα,ειναι η εξης. Μιλα λιγο,γαμα πολυ...και φυσικα μπαινε στο ψητο γρηγορα γρηγορα,πριν μαθει πολλα για σεναΠέφτω σε λάθος γκόμενες φίλε. Μερικές φορές εν γνώση μου, πρέπει λίγο να τα βαλω κάτω να συνέλθω. Έχει και καλές κοπέλες, αλλά αμα σε τρωει ο κωλος σου να πας με τρελές, τα λουζεσαι. Συνεχίζουμε, το καλοκαίρι μόλις έφτασε.