Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
212
Πόντοι
16

Πριν λίγες σελίδες κάπου αναφέρθηκε το όνομα του Κίκας. Ξέρουμε αν είναι καλά το παιδί ? Θυμάμαι πριν χρόνια είχε περάσει εναν γολγοθά με κάτι τανες. Ειναι καλα τωρα ο κικας ?

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.435
Πόντοι
201
Τα Κυπριακά ελληνικά είναι
Είναι ελληνική διάλεκτος! Κάποια πράματα τα λένε διαφορετικά με διαφορετική προφορά! Όπως τα κριτικά τα ποντιακά… γιαυτο το ειπα έτσι!

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.435
Πόντοι
201
Η Αλεξάνδρα η κυπρια έχει καλό feedback μέχρι στιγμής και θα τιμηθεί οποιαδήποτε διαφορετική άποψη από οποιονδήποτε που τη τίμησε και έχει άποψη και εμπειρια δεκτή.
Να την τιμήσεις φίλε καλά θα περάσεις! Θα χορτάσει η χούφτα σου κωλο!

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.567
Πόντοι
496
Επειδή λείπω λίγο καιρό από τα πράγματα της πόλης ξέρουμε αν υπάρχει καμία κοπέλα αυτή την περίοδο που να κάνει γλυφοκωλι?

Εγγρ.
9 Μαΐ 2022
Like
40
Πόντοι
0
Το Αλινάκι κοριτσάκι λες ? Που δουλευε στο Νικηφορου Ουρανου Νο26 ? Νομιζω το τατουαζ πανω απ τον κωλο ηταν κατι σαν καρδια ή σαν ξυλάκι παγωτό. οχι πεταλουδα.
Δεν γνωρίζω αν δούλευε Ν.Ουρανου εγώ δίπλα από την Πέτρου Εριμιτη 5 την είχα γαμησει!Δεν ξέρω αν λες την ίδια, θυμάμαι χαρακτηριστικά όμως ότι στο στοματικό έβαζε δόντι κατά τ'αλλα όμως ήταν φωτιά!

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Δηλαδη εσενα αμα σου μιλησει καποιος κυπριακα γρηγορα, θα τα καταλαβεις ολα, γιατι ειναι ελληνικα. :headbang:
Ναι κ βέβαια, εκτός από τους Κυπραίους που μιλάνε πολύ βαριά κ μέσα από το στομα τους. Και το αφηνω εδώ. Δεν χρειάζεται να αναλυσω γιατι κ πως.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.766
Πόντοι
32.165
Ναι κ βέβαια, εκτός από τους Κυπραίους που μιλάνε πολύ βαριά κ μέσα από το στομα τους. Και το αφηνω εδώ. Δεν χρειάζεται να αναλυσω γιατι κ πως.
Δεν θελω και ουτε ηθελα να στην πω, αλλα επειδη εχω προσωπικη εμπειρια με Κυπρο, πραγματικα οταν μιλανε γρηγορα δεν καταλαβαινω τι λενε ασε που εχουν καποιες λεξεις που δεν ξερω τι σημαινουν και πρεπει να μου το εξηγησουν για να καταλαβω. Τεσπα, ολα καλα.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.480
Πόντοι
7.095

Πριν λίγες σελίδες κάπου αναφέρθηκε το όνομα του Κίκας. Ξέρουμε αν είναι καλά το παιδί ? Θυμάμαι πριν χρόνια είχε περάσει εναν γολγοθά με κάτι τανες. Ειναι καλα τωρα ο κικας ?

Ε καλ.α δεν ήταν και γολγοθάς στην πραγματικότητα, αλλά μόνο στο κεφάλι του...Καλά ήταν, καθώς μετά από καιρό επανήλθε.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.251
Πόντοι
39.777
Δεν θελω και ουτε ηθελα να στην πω, αλλα επειδη εχω προσωπικη εμπειρια με Κυπρο, πραγματικα οταν μιλανε γρηγορα δεν καταλαβαινω τι λενε ασε που εχουν καποιες λεξεις που δεν ξερω τι σημαινουν και πρεπει να μου το εξηγησουν για να καταλαβω. Τεσπα, ολα καλα.
Παμπε εν α μου κάμεις

Εγγρ.
9 Μαΐ 2022
Like
40
Πόντοι
0
Πέτρου Ερημίτη 5 πρωινή βάρδια είχα πετύχει μια τραβελοφατσα νομίζω δούλευε και νυχτερινή βάρδια, έχει ένα μέτριο σώμα ξέρει κανείς αν αξίζει;

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Πέτρου Ερημίτη 5 πρωινή βάρδια είχα πετύχει μια τραβελοφατσα νομίζω δούλευε και νυχτερινή βάρδια, έχει ένα μέτριο σώμα ξέρει κανείς αν αξίζει;
Αυτη που κουτσαινει λιγο, λες?

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.766
Πόντοι
32.165
μια βανεσσα απο το hot lady, την εχει δοκιμασει κανεις? λεω να την κανω την δοκιμη μιας και ειναι και πρωινη σημερα...

ST@Lone

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
42
Like
2.543
Πόντοι
5.340
μια βανεσσα απο το hot lady, την εχει δοκιμασει κανεις? λεω να την κανω την δοκιμη μιας και ειναι και πρωινη σημερα...
Διαφέρει λίγο σε σχέση με τις φώτο, στο δωμάτιο δε τη λες κακή αντέχει στο σφυροκόπημα χωρίς βιασύνες όταν πήγα. Αξίζει μια κατάθεση.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.766
Πόντοι
32.165
Διαφέρει λίγο σε σχέση με τις φώτο, στο δωμάτιο δε τη λες κακή αντέχει στο σφυροκόπημα χωρίς βιασύνες όταν πήγα. Αξίζει μια κατάθεση.
Την εχω δει παλιοτερα απο κοντα μου ειχε κινησει το ενδιαφερον η αληθεια ειναι απλα ειχα φαει κολλημα με την Συλβια τοτε και απλα εκανα τσαρκα εχοντας στο νου μου οτι θα καταθεσω στην Συλβια. Αλλα τωρα που χασαμε την Συλβια λεω να παω για νεα στανταρακια.

• Χαχα
Αντιδράσεις: azazel

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.766
Πόντοι
32.165
Δοκιμαστηκε η βανεσσα. Για μια καταθεση οκ αλλα ρε φιλε οταν δεν μου ειναι τερμα σηκωμενη μην πας να μου βαλεις προφυλακτικο και πιπα με χερι. Ελεος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom