Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Αυτό ακριβώς θα κάνω αδερφέ.περιμενω να περάσουν 10-15 ημέρες και θα πάω για γενική και σμν να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Τώρα για aids θεωρώ πολύ πολύ τραβηγμένο αλλά για τα υπόλοιπα εάν αυτή τσιμπουκωνει και τη χύνουν μέσα στο στόμα 20 άτομα τη μέρα την εβδομάδα είναι το λιγότερο 100 άτομα, γάμησε τα
Τυπε να μας ενημερωσεις για τα αποτελεσματα..και αμα ειναι καθαρη να παμε κι εμεις, μην χασουμε τετοια ευκαιρια.

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.435
Πόντοι
201
Καλά κάνεις, αν και κουράστηκε όλα αυτά τα χρόνια και μάλλον θα κρεμάσει το στριγκακι της μια και καλη....
Μια γυναίκα λίγο πάνω απ τα 30 δεν νομίζω να κρεμάσει το στριγκακι της τώρα που έχει και πελατεία μπόλικη! Επειδή κάνει και την ζωή της παράλληλα δεν σημαίνει ότι τα παράτησε!

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
755
Πόντοι
81
Μια γυναίκα λίγο πάνω απ τα 30 δεν νομίζω να κρεμάσει το στριγκακι της τώρα που έχει και πελατεία μπόλικη! Επειδή κάνει και την ζωή της παράλληλα δεν σημαίνει ότι τα παράτησε!
Η Λάρα 17 Ιουλίου γίνεται 29 χρονών, αλλά δεν είναι το θέμα η ηλικία της, το θέμα είναι ότι έχει άλλα σχέδια και όνειρα να πραγματοποιήσει στην ζωή της, το να κάνει αυτό το επάγγελμα δεν είναι πια νούμερο ένα προτεραιότητα της. Για αυτό και είπα "μάλλον" θα σταματήσει οριστικά.

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.435
Πόντοι
201
Η Λάρα 17 Ιουλίου γίνεται 29 χρονών, αλλά δεν είναι το θέμα η ηλικία της, το θέμα είναι ότι έχει άλλα σχέδια και όνειρα να πραγματοποιήσει στην ζωή της, το να κάνει αυτό το επάγγελμα δεν είναι πια νούμερο ένα προτεραιότητα της. Για αυτό και είπα "μάλλον" θα σταματήσει οριστικά.
Συμφωνώ! Γνωρίζω και γώ κάποιες λεπτομέρειες Γιαυτο και πιστεύω πως έχει ακόμα μια 5αετια εργασίας ωστε να πραγματοποιήσει αυτα τα όνειρα! Έκτος αν βρει μόνιμο χορηγό που θα της τα παρέχει!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Συμφωνώ! Γνωρίζω και γώ κάποιες λεπτομέρειες Γιαυτο και πιστεύω πως έχει ακόμα μια 5αετια εργασίας ωστε να πραγματοποιήσει αυτα τα όνειρα! Έκτος αν βρει μόνιμο χορηγό που θα της τα παρέχει!
Βρε και 10 εχει αυτη..μικροδειχνει και προσεχει το σωμα της.
Νομιζω οτι βαρεθηκε αυτη τη δουλεια και θελει να σταματησει

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.435
Πόντοι
201
Βρε και 10 εχει αυτη..μικροδειχνει και προσεχει το σωμα της.
Νομιζω οτι βαρεθηκε αυτη τη δουλεια και θελει να σταματησει
Σίγουρα ρε φίλε δεν είναι για πάντα! Όταν θελήσει θα σταματήσει! Όσο έρχεται θα την χαιρόμαστε οι θαυμαστές που την προτιμάμε! Και θα έχουμε να λέμε μπουρδελο ιστορίες για πάρτυ της!

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.435
Πόντοι
201
Αυτό ακριβώς θα κάνω αδερφέ.περιμενω να περάσουν 10-15 ημέρες και θα πάω για γενική και σμν να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Τώρα για aids θεωρώ πολύ πολύ τραβηγμένο αλλά για τα υπόλοιπα εάν αυτή τσιμπουκωνει και τη χύνουν μέσα στο στόμα 20 άτομα τη μέρα την εβδομάδα είναι το λιγότερο 100 άτομα, γάμησε τα
Φίλε σχεδόν όλες τσιμπουκονονται ακαποτα, οι μισές τα περνούν στο στόμα και μερικές τα περνούν και στο μνι μετα από ακαποτο γαμησι με το ανάλογο αντίτιμο! Δεν παριστάνω το άγιο! Και γώ δίνω ακαποτα τσιμπουκια! Αλλά οι επισκέψεις μου είναι σε κοπέλες που εχω ξαναπάει ώστε ξέρω πως τηρούν στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής! Τώρα άμα πας και ζέχνει δεν χρειάζεται πανεπιστήμιο για να καταλάβεις ότι ούτε καν πλύθηκε! Όπως και να χει ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις! Δοκιμάζεις και βγάζεις συμπεράσματα μόνος!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Φίλε σχεδόν όλες τσιμπουκονονται ακαποτα, οι μισές τα περνούν στο στόμα και μερικές τα περνούν και στο μνι μετα από ακαποτο γαμησι με το ανάλογο αντίτιμο! Δεν παριστάνω το άγιο! Και γώ δίνω ακαποτα τσιμπουκια! Αλλά οι επισκέψεις μου είναι σε κοπέλες που εχω ξαναπάει ώστε ξέρω πως τηρούν στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής! Τώρα άμα πας και ζέχνει δεν χρειάζεται πανεπιστήμιο για να καταλάβεις ότι ούτε καν πλύθηκε! Όπως και να χει ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις! Δοκιμάζεις και βγάζεις συμπεράσματα μόνος!
Καλα αμα ξεραμε τι κανουν οι κοπελες με τους αλλους, ισως να μην ξαναπηγαιναμε σε μερικες.

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.900
Πόντοι
1.336
Πέρασμα χθες βράδυ από Βανέσα στο Μέδουσα. Ντουζακι μαζί της μισάωρο συνολικά η όλη φάση μέτριο τσιμπουκι αλλά με θέληση να εξυπηρέτησει. Άλλαξε και μαλλί και είναι πιο καβλα τώρα. Τρομερός πάτος για τους λάτρεις των τσουμπωτων. Δηλώνει 25 αλλά η πραγματική θα ηλικία μου αποκάλυψε πως είναι 34. Κατάφερα να ρίξω το προγραμμα στα 50. 7/10 είναι μια αξιότιμη επιλογή

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Ετσι ακριβως αγαπητε Μπερμπαντακο και να μη ζεχνει αν σκεφτεσαι τι κανει πριν και μετα απο σενα ξενερωνεις.

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.969
Πόντοι
3.936
Αυτό ακριβώς κάνω όπως τα λες. Είναι και το κώλο καλοκαίρι και λόγω περπάτηματηματος έχει φαγουρες και ιδρύματα η περιοχή και συνέχεια το μυαλό μου είναι εκεί...
διαθηκη εκανες τυπε γιατι δε τη γλυτωνεις ζωη σε μας :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.435
Πόντοι
201
Απάντηση για τον yakuza και τον παλαίμαχος! Νταξει ρε παιδιά λίγο πολύ ξέρουνε τι κάνουν! Κάποια γούστα είναι κοινά στο αντρικό φύλλο! Αν ήταν να χαλιόμαστε δεν θα κάναμε καταδρομικες στα σφαγεία! Απλά εμένα μου δίνει πολύ καλύτερα εντύπωση όταν έρχεται πλυμένη μοσχομυρωδατη! Και ύστερα είναι και στον άνθρωπο, αν είναι «καθαρος»!

Εγγρ.
1 Μαΐ 2022
Like
174
Πόντοι
1
Ρε μάγκες ξέρει κανείς τι απέγιναν οι θείες του καφέ ρουζ; Υπάρχει άλλο μαγαζί αντίστοιχο; Ήταν μαγαζί με granny στην αφροδίτης για όσους δεν το γνώριζαν.

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
755
Πόντοι
81
Λοιπόν για όποιον θέλει να ξέρει η Λάρα θα έρθει τον Ιούνιο αλλά για 2 εβδομάδες μόνο, μετά θα φύγει.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Απάντηση για τον yakuza και τον παλαίμαχος! Νταξει ρε παιδιά λίγο πολύ ξέρουνε τι κάνουν! Κάποια γούστα είναι κοινά στο αντρικό φύλλο! Αν ήταν να χαλιόμαστε δεν θα κάναμε καταδρομικες στα σφαγεία! Απλά εμένα μου δίνει πολύ καλύτερα εντύπωση όταν έρχεται πλυμένη μοσχομυρωδατη! Και ύστερα είναι και στον άνθρωπο, αν είναι «καθαρος»!
Ειναι σαν το φαγητο φιλε.. στο μπιφτεκι η στα λουκανικα που ολοι σχεδον τρωμε, ο κιμας ειναι οτι να ναι κρεατα που τα αλεθουν..κι αυτο το ξερουμε, αλλα λογο τον μυρωδικων που καλυπτουν το κρεας δεν δινουμε σημασια..αν ομως δεις πως κανουν το κιμα και μαθεις τι βαζουν μεσα, εισαι μπροστα δηλαδη, ε μετα δυσκολα να ξανα φας.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.435
Πόντοι
201
Ειναι σαν το φαγητο φιλε.. στο μπιφτεκι η στα λουκανικα που ολοι σχεδον τρωμε, ο κιμας ειναι οτι να ναι κρεατα που τα αλεθουν..κι αυτο το ξερουμε, αλλα λογο τον μυρωδικων που καλυπτουν το κρεας δεν δινουμε σημασια..αν ομως δεις πως κανουν το κιμα και μαθεις τι βαζουν μεσα, εισαι μπροστα δηλαδη, ε μετα δυσκολα να ξανα φας.
Κάπως έτσι! Όπως είπες όλοι ξέρουμε τι είναι αλλά το προσπερνάμε, στην συγκεκριμένη περίπτωση γιατί γουστάρουμε τον αγοραίο έρωτα!

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.085
Πόντοι
16.235
Αν ήταν να πτοουμεθα από τέτοια ,θα ειμασταν βηγκαν όλοι και δεν θα είχαμε θέση εδώ μέσα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom