Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Θέλει να σου μαγαρίσει το λουλούδι σου φίλε. Τρέξε μακριά!Για την ώρα είμαι απειραχτος φίλε,δεν σου εγγυώμαι τίποτα όμως αν συνεχίσω να πηγαίνω σ' αυτήν.
Ναι την ειδα και εγω την ταιλανδεζα ομορφη ητανε σημερα φενεται να ειχε ορεξει.Πρωινή μικροενημέρωση
Φυλής 15 η Λατίνα Μαριάννα, μακρύ μαύρο μαλλί, σωματάρα, ωραίο δέρμα, εξαιρετικό πεντικιούρ.
Όλο λέω να το πάρω το πιπίνι και όλο κάτι με κρατάει
Φυλής 84Β η ταϋλανδάνα, μαύρο κραγιόν, προσωπάρα
Καλο μεσημερι Φιλε Hell......μην τον φοβιζεις.....Run Forest...Run.....Θέλει να σου μαγαρίσει το λουλούδι σου φίλε. Τρέξε μακριά!
Θέλει να σου μαγαρίσει το λουλούδι σου φίλε. Τρέξε μακριά!
Κουλουράκια, πήγαινε και κλείσε τα μάτια και απόλαυσε.
Δεν κρατήθηκα.
Πάρτην την Μαριάννα! Δηλαδή οκ, εδώ τα σκας στην Ταυλανδάννα με τα δίκια σου, αλλά και η άλλη με 2 κοπλιμέντα δεν σταματάει να χαμογελάει...Άσε που η Μαριάννα κερδίζει με διαφορά στήθους...τι κερδίζει δηλαδή...Φυλής 105 η Λατίνα Μαριάννα, μακρύ μαύρο μαλλί, σωματάρα, ωραίο δέρμα, εξαιρετικό πεντικιούρ.
Όλο λέω να το πάρω το πιπίνι και όλο κάτι με κρατάει
θα το πράξωΠάρτην την Μαριάννα! Δηλαδή οκ, εδώ τα σκας στην Ταυλανδάννα με τα δίκια σου, αλλά και η άλλη με 2 κοπλιμέντα δεν σταματάει να χαμογελάει...Άσε που η Μαριάννα κερδίζει με διαφορά στήθους...τι κερδίζει δηλαδή...![]()
Αφού την περιτριγυρίζεις κάθε πρωί. Όλο στο απομονωμένο 105 πας, χώσου στις βυζάρες!θα το πράξω
Πια ρανια ; Τι έπαθε ; Περίοδο η κάτι άλλο ;Ελαχιστος κοσμος κυκλοφορη το πρωι πλεον στην Φυλης και φωκαιας. Η ρανια μετα της 28 θα βγει για δουλεια
Απλα μια καλοκαιρινη αδειουλα μαζοι με την υπηρεσια κυριο βασιλη επιστρεφουν μετα της 28 του μηνος στην ενεργο δραση.Πια ρανια ; Τι έπαθε ; Περίοδο η κάτι άλλο ;
Kαλά έκανες που το ανέφερες. Κι αν δεν σας φτάνει ένας παπάς και θέλετε δεσπότη για να σας παντρέψει ξέρεις που να απευθυνθείς. Θα σας κάνω έναν χορό του Ησαία να γλείφεις και τα δαχτύλια σου. Έτσι θα χορεύεις:Δεν πειράζει μωρέ,είναι καλό κορίτσι και την αφήνω να κάνει ότι θέλει.Σε μισή ώρα θα πάω να την πάρω να πάμε για καφέ.Το Σάββατο μόλις σχολάσει,θα την πάρω πάλι να πάμε για ποτά,θα κοιμηθεί σπίτι μου και θα την πάω στο στούντιο την Κυριακή το πρωί.
Άντε ρε κουφάλες,θα φάτε κουφέτα.Θα περιμένουμε λίγο να τελειώσει ο πόλεμος και θα το ανακοινώσουμε και επίσημα.Εσας σας το είπα γιατί είστε αδέρφια.