skgmaniac7
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Like
- 104
- Πόντοι
- 0
Αυτα πρεπει να λεγονται ... δεν ειναι ντροπη, η αληθεια ειναι.Ήθελα να το πω αλλά είπα ας είμαι ευγενικός.
Αυτα πρεπει να λεγονται ... δεν ειναι ντροπη, η αληθεια ειναι.Ήθελα να το πω αλλά είπα ας είμαι ευγενικός.
Αυτα πρεπει να λεγονται ... δεν ειναι ντροπη, η αληθεια ειναι.
λογικα και ειναι ανταγωνισμος οποια επιβιωσει εχω να πω .αλλα να παιρνει καποιος γκομεναρες με 150 που στη πατριδα τους τη βραζιλια περνουν μονο 30 ευρω αυτο ειναι αστειο απο μονο του .Δεν αντιλεγω εχεισ δικιο αφου πια ολοι ερχονται με μια μεζουρα στα χερια και το μονο που τους ενδειαφερει ειναι ποσο μεγαλο τον εχεις ε τοτε θα πληρωνουν οσα ζηταω εχουν αλλαξει τα χρονια παλια υπηρχαν αντρες τωρα πια χασανε την μπαλα καληνυχτα αγαπητε μου και για εμενα μην ανυσηχεις .τα φιλια μου απο κρητη......ευχαριστω για τα καλα σας λογιαΚαι αν πας Αθηνα δεν θα παρεις ούτε 50, ολα ειναι ανταγωνισμος. Γιατι να δώσει καποιος 70 για 30 λεπτα περιπου οταν με 150 παιρνει γκομενάρες?
Εχετε καβαλησει το καλαμι για τα καλα καποιες
ΥΓ.: Αν δεν σ'αρεσει η Θεσσαλονικη μεινε Κρητη![]()
Καλά τα λες...αλλά όταν οι άλλοι δίνουν 50€ για μια πίπα τότε η Λία και κάθε Λία καλά κάνει που θέλει περισσότερα,αφού υπάρχουν κορόιδα που τα δινουν.για μένα καμία τρανς στη Θεσσαλονίκη δεν αξίζει πάνω από 50€ πλέον...νέο αίμα δεν βγήκε έχουμε μείνει 20χρ με την Φιόνα και τις άλλες,οι ίδιες και οι ίδιες,βαρεθηκαμεΚαι αν πας Αθηνα δεν θα παρεις ούτε 50, ολα ειναι ανταγωνισμος. Γιατι να δώσει καποιος 70 για 30 λεπτα περιπου οταν με 150 παιρνει γκομενάρες?
Εχετε καβαλησει το καλαμι για τα καλα καποιες
ΥΓ.: Αν δεν σ'αρεσει η Θεσσαλονικη μεινε Κρητη![]()
πεστα ρε φιλε!!!! ετσι ακριβως!!! πας διπλα Βουλγαρια και γαμας θεομουνα τρανς με 50 ευρω!! δυστηχως εδω κυρια Λια δεν εχουμε χασισοφυτειες σαν τα κρητικατσια να βγαζουμε πανευκολα το χρημα και να το σκορπαμε ανετα!!!Καλά τα λες...αλλά όταν οι άλλοι δίνουν 50€ για μια πίπα τότε η Λία και κάθε Λία καλά κάνει που θέλει περισσότερα,αφού υπάρχουν κορόιδα που τα δινουν.για μένα καμία τρανς στη Θεσσαλονίκη δεν αξίζει πάνω από 50€ πλέον...νέο αίμα δεν βγήκε έχουμε μείνει 20χρ με την Φιόνα και τις άλλες,οι ίδιες και οι ίδιες,βαρεθηκαμε
αχχχ εκμεταλευεστε το γεγονος οτι δεν μπορουμε να παμε ευκολα Βραζιλια μου φαινεται και βαρατε στο ψαχνο!!! εγω ετσι το βλεπω καλη μου!!!λογικα και ειναι ανταγωνισμος οποια επιβιωσει εχω να πω .αλλα να παιρνει καποιος γκομεναρες με 150 που στη πατριδα τους τη βραζιλια περνουν μονο 30 ευρω αυτο ειναι αστειο απο μονο του .Δεν αντιλεγω εχεισ δικιο αφου πια ολοι ερχονται με μια μεζουρα στα χερια και το μονο που τους ενδειαφερει ειναι ποσο μεγαλο τον εχεις ε τοτε θα πληρωνουν οσα ζηταω εχουν αλλαξει τα χρονια παλια υπηρχαν αντρες τωρα πια χασανε την μπαλα καληνυχτα αγαπητε μου και για εμενα μην ανυσηχεις .τα φιλια μου απο κρητη......ευχαριστω για τα καλα σας λογια
υ.γ και στην κρητη μπορω να μεινω και στην αθηνα και οπου θελω εισοδηματιας ειμαι οτι θελω κανω
λογικα και ειναι ανταγωνισμος οποια επιβιωσει εχω να πω .αλλα να παιρνει καποιος γκομεναρες με 150 που στη πατριδα τους τη βραζιλια περνουν μονο 30 ευρω αυτο ειναι αστειο απο μονο του .Δεν αντιλεγω εχεισ δικιο αφου πια ολοι ερχονται με μια μεζουρα στα χερια και το μονο που τους ενδειαφερει ειναι ποσο μεγαλο τον εχεις ε τοτε θα πληρωνουν οσα ζηταω εχουν αλλαξει τα χρονια παλια υπηρχαν αντρες τωρα πια χασανε την μπαλα καληνυχτα αγαπητε μου και για εμενα μην ανυσηχεις .τα φιλια μου απο κρητη......ευχαριστω για τα καλα σας λογια
υ.γ και στην κρητη μπορω να μεινω και στην αθηνα και οπου θελω εισοδηματιας ειμαι οτι θελω κανω
γενικα ρε παιδια ολες αντροφερνουν στην Σαλονικη!! εχω ξενερωσει οι μονες θηλυκιες ειναι η Κωσταντινα απο το TS-14 που δουλευει στο μπαρ και η Ιωαννα αντε και η Ρια!! γενικα απαραδεκτο απο μια πολη του 1500000 κατοικων !!!μακαρι να ερθει καμια ουκρανη τρανς να δουμε λιγο φως!!!!!!!!!!!!
ετσι ειναι, απλα εκανε παραπονα η Λια, οτι εμεις δω στη Θεσσαλονικη κανουμε παζαρια και δεν πληρωνουμε...γιαυτο απαντησα...Καλά τα λες...αλλά όταν οι άλλοι δίνουν 50€ για μια πίπα τότε η Λία και κάθε Λία καλά κάνει που θέλει περισσότερα,αφού υπάρχουν κορόιδα που τα δινουν.για μένα καμία τρανς στη Θεσσαλονίκη δεν αξίζει πάνω από 50€ πλέον...νέο αίμα δεν βγήκε έχουμε μείνει 20χρ με την Φιόνα και τις άλλες,οι ίδιες και οι ίδιες,βαρεθηκαμε
Καλημέρα,σε αυτό έχεις ένα δίκιο ,εγώ αν και δεν είμαι τόσο φαν του σπορ οπότε περναω από πιάτσα και βλέπω κανένα καλό,για τρανς μιλάμε ,κοιτάω τι γίνεται από κορμί ώστε να είναι εφικτό να γαμησω αν το γουστάρω ..και επειδη βαριεμαι ομως θα πω κατι και τελος.ποσες φορες το μηνα εχει 150 ευρω για να δωσει καποιος ΄την απαντηση σιγουρα την ξερετε ολοι .....ε τις υπολοιπες φορες θα μπαινει εδω και θα ρωταει για οποια νεα φατσα βλεπει στο χωρο για να το πω πιο ευγενικα θα τον φαει η μαλακια .....παλια οταν υπηρχε πολυ χρημα πηγαινε με ολες και δεν ρωτουσε για καμια .......θα συμφωνησω με τον τυπο παραπανω οτι βαρεθηκε τις ιδιες και τις ιδιες ......οπως και εμεις βαρεθηκαμε τους ιδιους και τους ιδιους ........οπως περιμενετε εσεις μια ξενη να ερθει θεσσαλονικη και να πατε μαζι της ετσι και εμας μας περιμενουν σε αλλα μερη οταν παμε ....τις τοπικες ουτε καν τις θελουν .....σκεψου λιγακι αν παει μια τρανς πχ στην ελβετια η στη γερμανια και δηλωσει ελληνιδα ποια θα ειναι η χρεωση της ωρας για αυτην .....και κατι για το τελος θα πω ....παπουτσι απο τον τοπο σου και ας ειναι και μπαλωμενο σας εφαγε ολους η ξενομανια βοηθηστε τα τοπικα προιοντα για αυτο μετακομιζει η φιλη μου η σανραιζ ξανα στην αθηνα οπωσ μετακομιζει η ιωαννα συνεχεια ισως και η ρια οπως εφυγε και η νανσυ αζαλεα οπως και ισως καποια στιγμη μετακομισει και η νινα .....και γιατι αναφερομαι σε αυτες γιατι ειναι μουναρες και πατανε κατω ολες αυτες τις ξενοφερτες αγριοτραβεστι απο την βραζηλια με τα μεγαλα εργαλεια γιατι μονο τα εργαλεια σας ενδιαφερουν πια κακα τα ψεματα το μεγεθος μετραει στις μερες μας ...καλη συνεχεια και φροντιστε να μην κανετε επιθεση σε καποιες που δεν σας αρεσουν η σε καποιες που δεν περασατε καλα μαζι τους η σε καποιες που κρατανε σε καποιο επιπιπεδο τις τιμες τους η και γενικα επιθεση παντου ετσι γιατι δεν σας εκατσε η γκομενα η σας εβαλε χερι το αφεντικο στη δουλεια η ο μπαμπας στο σπιτι.......δεν θα ηθελα να ερθω σε αντιπαραθεση με κανενα ευχαριστω που διβασατε το κειμενο ...ας μεινει εδω η κουβεντα δεν ειχα ουτε εχω σκοπο να θιξω κανενα .....Υ Γ καλη συνεχεια σε ολους
πλεον και γυναικες δινουν κωλο στα στουντιο με 50-70 ευρω!! πλεον ο κωλος εχει γινει σουπα... παμε με τα τραβελια γι αυτο που δεν εχουν οι γυναικες... την πουτσα! και απλα επειδη ειμαστε bisex και μας αρεσει η γυναικεια μουρη παμε μαζι τους παθητικα! ποιο το προβλημα σου δεν καταλαβαινω....φτανει ρε με την κριτικη!!!Καλημέρα,σε αυτό έχεις ένα δίκιο ,εγώ αν και δεν είμαι τόσο φαν του σπορ οπότε περναω από πιάτσα και βλέπω κανένα καλό,για τρανς μιλάμε ,κοιτάω τι γίνεται από κορμί ώστε να είναι εφικτό να γαμησω αν το γουστάρω ..
Τώρα τι σκατα έχει γίνει και όλοι κυνηγάνε να την φάνε από τρανς δεν μπορώ να καταλάβω ..στην τελική πηγαινεται σε κάτι πιο γκει..
Αν μπορεί κάποιος να εξηγήσει αυτό το βίτσιο ,πολύ ευχαρίστως ..δεν έγραψα για να προσβαλω
Δεν σε κριτικάρω ρε φίλε ! Απλά βαρέθηκα να ακούω τις τρανς να το λένε συνέχεια ..το πρώτο πράγμα που πετάνε αυτό είναι ! Αλλά τι να πω ..σου έγραψα ..ρωτάω απλά από περιέργειαπλεον και γυναικες δινουν κωλο στα στουντιο με 50-70 ευρω!! πλεον ο κωλος εχει γινει σουπα... παμε με τα τραβελια γι αυτο που δεν εχουν οι γυναικες... την πουτσα! και απλα επειδη ειμαστε bisex και μας αρεσει η γυναικεια μουρη παμε μαζι τους παθητικα! ποιο το προβλημα σου δεν καταλαβαινω....φτανει ρε με την κριτικη!!!